Fokozza védekezőképességét az Erba Vita Olajfalevél kapszulával!

Erba Vita Olivo

Fokozza védekezőképességét az Erba Vita Olajfalevél kapszulával!

 

Az olajfalevél kivonata roppant erős kórokozó ellenes összetevőket tartalmaz, amelyek képesek elpusztítani a káros baktériumokat, vírusokat, gombákat, illetve gátolják a kórokozók elszaporodását. Az olajfalevél rendszeres fogyasztásával megelőzhetőek a vírusos fertőzések, mint amilyen az influenza, a hepatitis B, az övsömör, a nátha és a herpesz.

Az olajfalevélben található oleuropein felel leginkább az elképesztő kórokozó ellenes hatásaiért, amely anyag számunkra is nagy segítséget nyújthat a kártékony mikroorganizmusok elleni küzdelemhez.

Az olajfalevél tehát képes lehet megelőzni az influenza mindhárom típusát (A, B, C), a hepatitis B-t, a herpeszt, a közönséges náthát, az övsömört, illetve a papillóma vírusok (szemölcsök, jó indulatú ) ellen is eredményes lehet, továbbá a kiegészítő terápia részeként is felhasználható.

Az olajfalevelet biztonságosan fogyaszthatják fiatalok és idősek, egészségesek és betegek is, mivel megfigyelések szerint még az ajánlott dózis 100-szorosa sem okozott semmilyen káros mellékhatást.

Támogassa immunrendszere működését a 3 szabadalommal rendelkező, mikronizált Erba Vita olajfalevél kapszulával!