Fokozza védekezőképességét az Imunit 5 Prevemax Béta-glükán és alga-kivonat tartalmú tablettával!

Fokozza védekezőképességét az Imunit 5 Prevemax Béta-glükán és alga-kivonat tartalmú tablettával!

 

Az Imunit 5 PreveMax béta-glükán és alga kivonat tartalmú tabletta egy szájban oldódó, eper ízű tabletta édesítőszerrel, ezért mindenki örömmel és könnyedén fogyaszthatja. Ez a finom készítmény felnőtteknek készült, és a béta-glükánon kívül található benne chlorella alga, B6- és C-vitamin, folsav és szelén is, amik komplexen támogatják az immunrendszer megfelelő működésének megőrzését és javítását. A C-vitamin és a szelén kulcsfontosságúak a sejtek oxidatív stressz elleni védelmében is.

A chlorella algában van jelen a legtöbb klorofill a növények között, ami komoly antioxidáns erejével védi a sejteket a szabadgyökök károsításaitól, hozzájárul a károsodott sejtek helyreállításához, támogatja a bélflóra egészségét, illetve tisztítja a vért. A chlorella egyszerre tisztít, táplál, gyógyít és gátolja az öregedési folyamokat is.

A béta-glükán az egyik legjobb immunstimuláló anyag, így segítségével természetesen, biztonságosan és hatékonyan erősíthetjük szervezetünk ellenálló képességét, ezáltal jelentős védelmet biztosít a fertőzések és a különféle környezeti ártalmak ellen is. A béta-glükán folyamatosan fogyasztható, de kifejezetten ajánlott járványos időszakokban.

Erősítse immunrendszerét az Imunit 5 Prevemax Béta-glükán és alga-kivonat tartalmú tablettával!