Folsav helyett próbálja ki a Netamin Szerves Folát 400mg tablettát most 10%-kal olcsóbban!

Folsav helyett próbálja ki a Netamin Szerves Folát 400mg tablettát most 10%-kal olcsóbban!

Folsav helyett próbálja ki a Netamin Szerves Folát 400mg tablettát most 10%-kal olcsóbban!

 

A Netamin Szerves Folát 400mg tabletta a folsav természetben megtalálható formáját, szerves folsavat, vagyis metilfolátot tartalmaz. Az L-metilfolát akár 7-szer jobb biológiai hasznosulással rendelkezik, mint a szintetikus folsav. A folát valójában a B9-vitamin, melyet a szervezet nem képes önállóan termelni, ezért kívülről kell pótolnunk rendszeresen. A folát megfelelő mennyiségben való pótlása kulcsfontosságú várandósság alatt a magzat idegcső záródási rendellenességének megakadályozása érdekében. A szintetikus folsavat nem képes közvetlenül hasznosítani az emberi szervezet, mivel előbb át kell alakítania ahhoz, hogy aktív, a test számára hasznosítható forma legyen belőle. Azonban erre korántsem alkalmas mindenki szervezete. A Netamin Szerves Folát fogyasztása különösen ajánlott terhesség előtt és alatt az anyai szövetek növekedéséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, az immunrendszer és az idegrendszer normál működéséhez, vérszegénység esetén, a normál vérképzéshez, a szív- és érrendszer egészségéhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, depresszió, szorongás esetén, illetve a gyomor- és bérrendszer egészségéhez.

>>> Válogasson a többi Netamin termékünk között!

A folát hiánya esetén jelentősen csökkenhet a vörösvérsejtek mennyisége a szervezetben, így felléphet vérszegénység, de gyengülhet az immunrendszer is, így gyakrabban kaphatunk el fertőző betegségeket, illetve lassabb és nehezebb lehet a lábadozási folyamat. A foláthiány miatt kialakulhatnak pszichés problémák is, súlyosabb esetben felléphet depresszió, szorongás, ingerlékenység, apátia, tébolyodottság, pszichózis és más pszichés zavarok is. A folát nélkülözhetetlen a sejtosztódáshoz, a vérképzéshez, a normál agyműködéshez, valamint az örökítő anyagok (DNS és RNS) előállításához, regenerációjához. Emellett hozzájárul a gyomor- és bélrendszer, illetve a száj nyálkahártyájának egészségéhez, védelmet nyújthat a mérgezések és a bélparaziták ellen, erősíti a szívet, az agyat, szabályozza a hormonszintet, támogathatja a pszichikai és idegi zavarok megelőzését. Várandósság alatt kulcsfontosságú a folát pótlása, ugyanis az anya megfelelő folátellátottsága szerepet játszik a magzat egészséges fejlődésében. A magzat növekedéséhez és fejlődéséhez az egészséges sejtosztódás nélkülözhetetlen, így a szükséges mennyiségű folát fogyasztása kihat a DNS előállítására. A gerinc és az idegcső záródása a méhben csakis folát jelenlétében jöhet létre. A folát a várandósság alatt részt vesz az anyai szövetek növekedésében. Az alacsony anyai folátszint a fejlődő magzat velőcső-záródási rendellenessége kialakulásának kockázati tényezője. A pozitív hatás napi 400μg, a fogamzást megelőzően minimum 1 hónapig, és a fogamzást követően 3 hónapig folytatott kiegészítő folátbevitellel érhető el fogamzóképes korú nőknél.

Pótolja rendkívül hatékonyan a létfontosságú folátot a Netamin Szerves Folát tabletta segítségével! Vásárolja meg most -10% Kedvezménnyel!