GAL Multivitamin és GAL Babaváró 90 adagos utántöltők!

GAL Multivitamin és GAL Babaváró 90 adagos utántöltők!

GAL Multivitamin és GAL Babaváró 90 adagos utántöltők!

 

Megérkezett a GAL Multivitamin és a GAL Babaváró készítmények 90 adagos utántöltő tasakos kiszerelése! Ezek az utántöltők környezettudatosabbak a hagyományos, 1 havi kiszereléseknél. Ráadásul azoknak is kedveznek, akik az ajánlott mennyiségtől eltérő módon szeretnék fogyasztani ezen multivitamin készítmények egyes részeit. A tasakos utántöltők 90 napra elegendő adagban tartalmazzák az egyes kapszulákat, melyek együtt, jelentős kedvezménnyel rendelhetőek meg. A GAL Multivitamin 90 adagos utántöltő a GAL Multivitamin 90 adagos változata, a három „utántöltő” együtt: Lipofil-esszencia kapszula (90db); Hidrofil-esszencia kapszula (180db) és C-vitamin kapszula (90db). A GAL Multivitamin készítmény az összes benne található vitamint, ásványi anyagot, nyomelemet ideális formában, mennyiségben és arányban tartalmazza, nem eltérve attól, ahogyan e tápanyagokhoz állandó tápanyagdús, változatos táplálkozással juthatnánk.

>>> Nézzen körül az összes GAL termékünk között!

Ezt a prémium minőségű multivitamint a legújabb kutatások alapján fejlesztették ki, maximálisan szem előtt tartva a természetességet és az életszerűséget. A vízoldékony összetevők a korábbi 1 nagyobb méretű kapszula helyett már 2 kisebb kapszulában kaptak helyet, ami jelentősen támogathatja a teljes emésztőrendszeri nyugalmat. A GAL Babaváró 90 adagos utántöltő a GAL Babaváró 90 adagos változata, a 3 „utántöltő” együtt: Lipofil-esszencia lágyzselatin kapszula (90db); Hidrofil-esszencia keményzselatin kapszula (180db) és C-vitamin kapszula (90db). A GAL Babaváró készítmény fogyasztását ajánlott már a tervezett fogantatás előtt legalább 3 hónappal elkezdeni, és érdemes lehet alkalmazni a szoptatási időszak végéig, akár még tovább is. A Babaváró hozzájárulhat a várandósság és szoptatási időszak alatt megnövekedett vitamin és ásványi anyag szükséglet kielégítéséhez. A GAL Babaváró készítményt a legfrissebb kutatások alapján fejlesztették ki, gondosan ügyelve a természetességre és az életszerűségre. A GAL kiemelt figyelmet fordított arra is, hogy egy új élet fejlődését ne zavarhassa semmi olyan, ami nem odavaló.

Vásárolja meg kedvezőbb áron a GAL Multivitamin és GAL Babaváró készítményeket 90 adagos utántöltő tasakos kiszerelésben!