Gyerek immunerősítőnek válassza a JutaVit Kid C+D+csipkebogyó kivonat narancs ízű rágótablettát!

Gyerek immunerősítőnek válassza a JutaVit Kid C+D+csipkebogyó kivonat narancs ízű rágótablettát!

Gyerek immunerősítőnek válassza a JutaVit Kid C+D+csipkebogyó kivonat narancs ízű rágótablettát!

 

A JutaVit Kid C+D+csipkebogyó kivonat narancs ízű rágótabletta tartalmaz 200 mg C-vitamint, 800 NE D3-vitamint és csipkebogyó kivonatot is. A termékben nincsenek mesterséges színezékek és aromák. Nagyon finom, narancs ízének köszönhetően a gyermekek szívesen fogyasztják minden nap. A C- és D-vitamin, illetve a csipkebogyó fontos szerepet játszhat az immunrendszer megerősítésében, aminek köszönhetően ritkábban alakulhatnak ki betegségek, fennálló betegség esetén pedig felgyorsulhat a gyógyulás folyamata. A JutaVit C-vitamin Kid rágótabletta fogyasztása különösen ajánlott az immunrendszer normál működésének támogatásához, járványos időszakokban, visszatérő fertőzések esetén, a C- és D-vitamin szükséges napi pótlásához, megfázás, nátha esetén, betegség, műtét utáni lábadozáskor, gyakori gyengeség, fáradtságérzet esetén, valamint jelentős fizikai vagy pszichés igénybevételkor. A C-vitamin jelentősen hozzájárulhat az immunrendszer erősítéséhez, a védekezőképesség fokozásához, ezáltal a fertőző betegségek hatékonyabb megelőzéséhez. A C-vitaminról bebizonyosodott, hogy képes felgyorsítani a nátha és a megfázás gyógyulását, valamint enyhítheti a fennálló tüneteket. Amennyiben már az első panaszok észlelésekor magasabb dózisban kezdjük el szedni a C-vitamint, akkor akár 30%-kal is lerövidíthetjük a betegség időtartamát, illetve enyhíthetjük a tüneteket is.

>>> Kattintson ide az összes JutaVit termékünkhöz!

A C-vitamin igazoltan erős baktérium- és vírusellenes hatással is bír, fokozza a fehérvérsejtek termelését, amelyek fő feladata a szervezetünket megtámadó kórokozók elpusztítása. Emellett a C-vitamin kiemelkedő antioxidáns hatása által képes gátolni a szervezetben zajló káros oxidatív folyamatokat, tehát semlegesíteni tudja a sejteket folyamatosan károsító szabadgyököket, így védelmet biztosíthat a sejteknek. A JutaVit Kid C+D+csipkebogyó kivonat narancs ízű rágótablettában lévő D-vitamin szintén kulcsfontosságú szerepet tölt be az immunrendszer egészséges működésében, ugyanis hiánya esetén olyan folyamatok indulhatnak be a szervezetben, amelyek jelentősen gyengítik az immunitást, így könnyeben léphetnek fel betegségek. Napjainkban már az orvosok is javasolni szokták a D-vitamin pótlását nátha, megfázás, súlyosabb légúti és más fertőzések esetén. A D-vitamin képes aktiválni a veleszületett és a szerzett immunitásban a sejtek funkcióját, így mérsékli az oxidatív stressz negatív hatásait, illetve jelentősen vissza tudja szorítani a gyulladásos folyamatokat is a szervezetben. A D-vitamin képes csökkenteni a gyulladáskeltő anyagok szintjét, amelyek számottevően megemelkedhetnek fertőzések kialakulásakor. Emellett a falósejteket a kórokozókhoz vezényli azok támadása esetén, valamint reaktív szabad oxigén gyököket szabadít fel. Ráadásul fokozza a nyiroksejtek osztódását, amelyek nélkülözhetetlenek a hatékony védekezéshez.

Támogassa gyermeke ellenálló képességének fokozását a JutaVit Kid C+D+csipkebogyó kivonat narancs ízű rágótabletta segítségével!