Győzze le a kórokozókat az Erba Vita FitoTree segítségével!

fitotree

Győzze le a kórokozókat az Erba Vita FitoTree segítségével!

 

A FitoTree széles körű antibakteriális, vírusellenes, gomba és parazitaölő hatással rendelkezik, így egy nagyszerű természetes antibiotikum. A FitoTree kapszulában és olajban található grapefruitmag, teafa, rozmaring és kakukkfű mikrobaölő hatásuk által hozzájárulhatnak például a megfázásos, a meghűléses, gombás és felfázásos panaszok tüneteinek enyhítéséhez, illetve ezek megelőzéséhez, valamint segítik a bőrfertőzések kezelését is.

A FitoTree kapszula segíthet vírus, baktérium, gomba és parazita fertőzés, influenza, herpesz és szemölcs vírusok, felső légúti megbetegedés, fülfertőzés, gyomor- és bélfertőzés, felfázás, Candida, fehérfolyás, hasmenés, bélproblémák, emésztési zavarok, ételmérgezés, hüvelyi fertőzés, hasnyálmirigy gyulladás, övsömör, féregfertőzés bőrgomba, körömgomba esetén.

A FitoTree fertőtlenítő olajat külsőleg felhasználhatjuk például inhaláláshoz, ecsetelőként, gargalizálóként, fürdővízhez, samponokhoz, tusolókhoz, krémekhez adva, herpesz, övsömör, pattanások, szemölcs, vágás, horzsolás, sebek, szőrtüszőgyulladás, rovarcsípés esetén.

Szabaduljon meg a kórokozóktól az Erba Vita FitoTree segítségével!