Gyulladáscsökkentés természetesen? Igen! A Myrobalan MeTor – gyulladáscsökkentő kapszulával!

Gyulladáscsökkentés természetesen? Igen! A Myrobalan MeTor - gyulladáscsökkentő kapszulával!

Gyulladáscsökkentés természetesen? Igen! A Myrobalan MeTor – gyulladáscsökkentő kapszulával!

 

A Myrobalan MeTor – gyulladáscsökkentő kapszulában 18 egymást támogató gyógynövény keveréke található, amelyek kiemelkedő gyulladásgátló hatásuknak köszönhetően rendkívül hatékonyan tudják enyhíteni a test különböző részein kialakult gyulladásos panaszokat. A MeTor segíthet egyebek mellett ízületi gyulladások, emésztőrendszeri gyulladások, gyulladásos bélbetegségek, húgyhólyag gyulladás, bőrgyulladás és nőgyógyászati gyulladások esetén is. A MeTor egy 100%-ban természetes összetétellel rendelkező gyulladáscsökkentő termék, ezáltal nem okoz mellékhatásokat, nem lehet hozzászokni, így folyamatosan szedhető, akár gyógyszerek mellett is. S ha mindez nem lenne elég, akkor további jó hír, hogy speciális étrendet követők és bizonyos allergiákkal küzdők számára is fogyasztható, ugyanis gluténmentes, tejmentes és vegán. A kapszulákban csak és kizárólag a gyógynövények finomra őrölt keveréke található meg, aminek köszönhetően kivételes módon képes fellépni a szervezetben kialakult gyulladások ellen. A termékben található 18 fajta speciálisan összeválogatott gyógynövény egymás hatásait támogatva képes kifejteni erőteljes hatását. A MeTor gyulladáscsökkentőt a hagyományos tibeti gyógyászat különleges gyógyszerkészítési elvei alapján állították össze. Gyógynövényei általános és specifikus segítséget nyújthatnak a gyulladásos problémák esetén.

>>> Nézzen körül az összes Myrobalan termékünk között!

A Myrobalan MeTor gyulladáscsökkentő akut és krónikus gyulladások fennállásakor is lépes segíteni. Egyedülálló gyulladáscsökkentő képességének köszönhetően enyhíteni tudja az ízületi és más típusú szervezetben kialakult gyulladásokat is. Csökkentheti a gyulladás következtében fellépő reumás krízisek erősségét és gyakoriságát, hozzájárulhat az ízületi degeneráció folyamatának lassításához, serkenteni tudja az ízületek anyagcseréjét, valamint szerepet tölthet be az ízületek mobilitásának és regenerációs képességének javításában. A MeTor a teljes szervezetben hatékonyan képes fellépni a gyulladásos folyamatok ellen. A benne található kurkuma fő hatóanyaga, a kurkumin, ami az egyik leghatékonyabb természetes gyulladásgátló és fájdalomcsillapító anyag. A kurkumin molekuláris szinten képes kifejteni kedvező hatásait, ráadásul úgy, hogy közben nem okoz kellemetlen mellékhatásokat. A kurkumin segítséget tud nyújtani szinte valamennyi fajtájú gyulladásos probléma és betegség esetén, mivel gátolja a gyulladásokat és fájdalmakat kiváltó fehérjék képződését a szervezetben. A készítményben lévő tömjénfa tartalmaz boswellin-savakat és terpéneket, amelyek kiemelkedő hatékonysággal képesek gátolni a gyulladásos ingerületátvivő molekulákat. Kutatások támasztják alá azt is, hogy a tömjénfa közreműködhet az ízületeket borító porc degenerációjának megakadályozásában, ezáltal pedig a porcok kopásának gátlásában is. A boswellin sav pontosan olyan erős gyulladásgátló hatással van felvértezve, mint egy nem szteroidos gyulladáscsökkentő gyógyszer, viszont nem okoz mellékhatásokat, nem irritálja a gyomornyálkahártyát sem.

Lépjen fel a gyulladások ellen a 100% természetes összetételű Myrobalan MeTor – gyulladáscsökkentő kapszula segítségével!