Használja ki a BioCo Ginkgo Biloba készítmények agyserkentő és keringésjavító hatásait!

Használja ki a BioCo Ginkgo Biloba készítmények agyserkentő és keringésjavító hatásait!

 

A BioCo Ginkgo Bilobát tartalmazó készítményei hozzájárulhatnak az agyműködés serkentéséhez, a fizikai és a szellemi teljesítőképesség növeléséhez, a memória javításához, az idegrendszer egészséges működéséhez. A ginkgo fogyasztása jótékony hatású lehet migrén, szív- és keringési betegségek, depresszió, szorongás, asztma, allergia, Alzheimer-kór esetén is.

A BioCo Ginkgo Biloba kivonat 120mg tabletta kivételesen hatékonyan képes tágítani a hajszálereket, javítja az átjárhatóságukat és a rugalmasságukat, ezáltal kiemelkedően képes fokozni az agy vérellátását, így nagyobb mennyiségű vérhez, oxigénhez és tápanyaghoz jutnak az agysejtek. Ezért jelentősen javulhat az agy teljesítménye is.

>> Kattintson ide az összes BioCo készítményhez!

A BioCo Ginkgo Biloba + 1000mg Lecitin kapszula még hatékonyabban tudja fokozni az agyműködést, a fizikai és a szellemi teljesítményt, javítani a memóriát, elősegíteni az idegrendszer megfelelő működését. A lecitin az idegsejtek természetes tápláléka, ezért fizikai és szellemi kimerültség esetén képes regenerálni a szervezetet. A lecitin fogyasztása különösen ajánlott memóriaproblémákkal küzdő idős emberek és nehezen tanulóknak, mivel kiemelkedő memóriajavító képességgel bír.

Javítsa keringését és agyműködését a BioCo Ginkgo Biloba készítményekkel!