Használja ki a Dr. Organic rózsás készítményeinek hidratáló és öregedésgátló hatásait! Most -20% kedvezmény!

Használja ki a Dr. Organic rózsás készítményeinek hidratáló és öregedésgátló hatásait! Most -20% kedvezmény!

 

A Dr. Organic rózsás arcápoló készítményeiben lévő rózsaolaj az egyik leghatékonyabb szer az öregedő bőr ápolásához, fiatalos megjelenést biztosít, elősegíti a sejtregenerációt.

A damaszkuszi rózsában található antioxidáns hatású összetevők küzdenek a bőr idő előtti öregedése ellen, hozzájárulnak a bőr simaságának megőrzéséhez és a bőr textúrájának javításához, így élettelivé és egészségessé tudják tenni a bőrképet.

A damaszkuszi rózsa antiszeptikus és antibakteriális hatásainak köszönhetően képes helyreállítani a bőr egyensúlyát fertőzések után. A rózsa valamennyi bőrtípus esetén jótékony hatásokkal bír, de különösen hasznos a száraz, érzékeny és dehidratált bőr számára. Emellett a rózsa kitűnő öregedésgátló képességgel is rendelkezik.

A Dr. Organic natúrkozmetikumok kíméletes eljárással készülnek, így bioaktív formában megőrzik a damaszkuszi rózsa egyedülálló tulajdonságait. A rózsa hatásait más értékes bioaktív összetevők is kiegészítik, melyek tovább fokozzák a kivételes öregedésgátló hatását.

Kényeztesse bőrét a Dr. Organic rózsás arcápoló termékeivel, most 20% kedvezménnyel!