Használja ki a Myrobalan Vita-C és Vita-D kivételes immunerősítő hatásait!

Myrobalan CD

Használja ki a Myrobalan Vita-C és Vita-D kivételes immunerősítő hatásait!

 

A Myrobalan immunerősítő készítményei a C- és D-vitamin mellett gyógynövény kivonatokat és gyógygombákat is tartalmaznak. A Vita-C-ben vannak bioflavonoidok, amla, camu-camu és fekete bors kivonat is, a Vita-D pedig tartalmaz K1+K2 vitamint és shilajitot is, ami az egyik leggazdagabb ásványi anyagokat tartalmazó természetes anyag.

>>> Nézze meg az összes Myrobalan terméket!

Myrobalan Vita-C

A C-vitamin közismerten nélkülözhetetlen immunerősítő vitamin, mely nagymértékben tudja fokozni a szervezet ellenálló-képességét. A C-vitamin növeli a fehérvérsejtek számát, melyek fellépnek a szervezetünket megtámadó kórokozók ellen. Ezért a C-vitamin nem csak a betegségek megelőzésében kulcsfontosságú, hanem képes csökkenteni a tüneteket, illetve fel tudja gyorsítani a gyógyulás idejét is.

>>> Kattintson ide az összes C-vitamin készítményhez!

Myrobalan Vita-D

A Myrobalan Vita-D 4000 NE D3-vitamint, K1+K2 vitaminokat és shilajitot tartalmaz. A D-vitamin támogatja az immunrendszer működését, de pótlása fontos például a szív- és érrendszeri problémák, a cukorbetegség vagy a betegségek esetén is.

>>> Tekintse meg az összes D-vitamin terméket!

A K2-vitamin szabályozza a vérrögképződést, illetve a vérben lévő kalciumfelesleget a csontokba irányítja, így biztosítja, hogy a kalcium ne rakódjon le a szervezet különböző pontjain, például az erek falán vagy a vesékben.

Erősítse immunrendszerét a Myrobalan Vita-C és Vita-D gyógynövényei és gyógygombái erejével!