Használja ki az Erba Vita citromfű tabletta természetes stresszoldó, nyugtató hatását!

Erba Vita Citromfu

Használja ki az Erba Vita citromfű tabletta természetes stresszoldó, nyugtató hatását!

 

Az Erba Vita citromfű tabletta segíthet Önnek minden helyzetben nyugodtnak maradni, mivel a citromfű hatékony idegnyugtató, szorongásoldó, alvást támogató, gyomorerősítő képességgel is rendelkezik.

A citromfű levelében kiemelkedően erős baktérium- és vírusölő illóolajok, antioxidáns flavonoidok, gyulladáscsökkentő cseranyagok, gyógyhatású növényi immunanyagok, érösszehúzó, rugalmasító triterpének, szaponinok és ellenes hatású anyagcsere-szabályzó kávésav is található.

A citromfű legfontosabb hatóanyaga a rozmaringsav illóolaj, ami nagyszerű görcsoldó, baktérium- és gombaölő, valamint emésztést támogató tulajdonsággal rendelkezik.

A rozmaringsav nyugtatja az idegeket és a szívet, továbbá fertőtleníti az emésztőrendszert, valamint gátolja az erjedési, rothadási folyamatokat is a bélrendszerben. Ez nem csak az emésztés miatt lényeges, mivel az emésztőrendszer és a vegetatív idegrendszer szoros kapcsolatban van egymással.

Az idegrendszer és az emésztőrendszer gyógynövénye

A citromfű erősíti a gyomrot, serkenti a belek és az epe működését, ennek köszönhetően fellép a puffadás, a felfúvódás, a böfögés és a renyhe emésztés ellen is.

A citromfű általános görcsoldó hatásával nem csak az emésztőrendszerben, hanem az egész testben oldja a feszültséget, mérsékli a fejfájást is, ezért eredményesen alkalmazzák szorongás, alvászavarok és pánikbetegségek kiegészítő terápiájaként is.

A citromfű görcsoldó és emésztést javító hatását kísérletekben is bizonyították, valamint klinikai vizsgálatokban igazolták, hogy a citromfű pozitív hatást képes kifejteni a pszichoszomatikus tünetek esetén.

A citromfű nyugtató hatásának köszönhetően elősegíti az idegrendszer megfelelő működését, a feszültség, a szorongás oldását, hozzájárul az immunrendszer erősítéséhez, a baktériumok és vírusok elpusztításához.

Erba Vita citromfű tabletta »