A D-vitamin segít a koronavírus-fertőzés ellen

A D-vitamin segít a koronavírus-fertőzés ellen
Forrás: index.hu

A D-vitamin segít a koronavírus-fertőzés ellen

Hiánya nem közvetlenül tesz kiszolgáltatottabbá minket a vírussal szemben. Olyan folyamatokat indít azonban el, amelyek az immunrendszer gyengüléséhez, így a betegség kialakulásához vezethetnek.

Minden eddiginél szorosabb összefüggést talált David Meltzer, a Chicagói Egyetem professzora a szervezet D-vitamin-szintje és az új koronavírussal való megbetegedés esélye között. Friss kutatásában arra jutott, hogy

MEGFELELŐ D-VITAMIN-SZINT ESETÉN BIZONYÍTHATÓAN KISEBB A COVID-19 ESÉLYE.

489 páciens adatait elemezte, akik – a vizsgálat objektivitása érdekében – rendkívül vegyes összetételű csoport voltak. Mindegyiküket tesztelték SARS-CoV-2-re, valamint a vizsgálatot megelőző évben az egyetemi klinikán D-vitamin-szintet is mértek és regisztráltak náluk. Az eredmények markánsak voltak: a D-vitamin-hiánnyal küzdők 21,6 százaléka kapta el a SARS-CoV-2-t, míg azok körében, akik D-vitamin-szintje elérte az egészséges mértéket, csupán 12,2 százalék volt a fertőzöttek aránya.

TÖBB TANULMÁNY JELEZTE, HOGY A D-VITAMIN TÉNYLEG VÉDELMET NYÚJTHAT AZ ÚJ KORONAVÍRUS ELLEN.

A teljes cikk az index.hu oldalán olvasható

A teljes cikk a hazipatika.com oldalán olvasható

Tovább olvasom…

Vértezze fel immunrendszerét a kórokozók ellen az Esi Echinacea termékcsaládjával!

Vértezze fel immunrendszerét a kórokozók ellen az Esi Echinacea termékcsaládjával!

 

Az ESI Echinacea termékcsaládja segít Önnek megerősíteni az immunrendszerét a kórokozók támadásaival szemben! Az echinaceát nem csak megelőzési célból fogyaszthatja, mivel nagy segítséget képes nyújtani már kialakult betegség esetén is a gyorsabb és könnyebb gyógyuláshoz.

Az echinacea javítani tudja a természetes immunválaszt, így fokozza a szervezet saját ellenálló képességét a baktériumokkal, vírusokkal, gombákkal és más kórokozókkal szemben. Számos kutatásban bizonyosodott már be, hogy az echinacea azokat az immunsejteket képes leghatékonyabban stimulálni, amik fő feladata a szervezetbe behatoló kórokozók semlegesítése és elpusztítása.

Az echinaceát különösen érdemes a hidegebb hónapokban, ősszel és télen fogyasztani, mivel jelentősen hozzájárul az ilyenkor gyakrabban kialakuló náthás, influenzás és egyéb fertőző betegségek megelőzéséhez.  De ha már a betegség első tüneteit észleljük magunkon, akkor is érdemes elkezdeni fogyasztani, mivel rövid időn belül képes csökkenteni vagy akár meg is szüntetni a panaszokat, javítja a közérzetet és lerövidítheti a gyógyulási időt.

Győzze le a vírusokat és a baktériumokat az ESI Echinacea termékcsaládjával!

Fokozza gyermeke védekezőképességét a béta-glükán tartalmú Bioconnect Kids szuperlekvárral!

Fokozza gyermeke védekezőképességét a béta-glükán tartalmú Bioconnect Kids szuperlekvárral!

 

A Bioconnect Kids egy olyan immunrendszert erősítő koncentrátum, ami ellenőrzött bio gazdaságból származó gyümölcsöt és zöldséget, valamint béta-glükánt tartalmaz. A Bioconnect Kids támogatja a gyermekek egészséges fejlődését, fokozza védekezőképességüket, így véd a fertőzések ellen.

A készítmény lekvár állagú, kisgyermekeknek készült, íze finom, így a legkisebbek is szívesen fogyasztják. A Bioconnect Kids hozzájárul a napi zöldség és gyümölcsfogyasztáshoz, vas tartalma elősegíti a kiegyensúlyozott fizikai és szellemi aktivitást, valamint az agy és az idegrendszer fejlődését.

A Bioconnect Kids fogyasztása különösen ajánlott, ha gyermeke nem eszik elegendő mennyiségű zöldséget, gyümölcsöt, ha szeretné fokozni védekezőképességét, ha közösségbe jár, ezért fokozottan ki van téve a különböző fertőzéseknek, illetve abban az esetben is, amennyiben a meghűlés vagy a torokfájás első jeleit észleli rajta.

A béta-glükán aktiválni képes a gyermek elsődleges védelmi vonalát, a veleszületett immunrendszert. Ezért amennyiben folyamatosan fogyasztja csemetéje, akkor állandó, hatékony védelmet élvez a vírusos és bakteriális fertőzésekkel, egyéb megbetegedésekkel szemben.

Erősítse gyermeke immunrendszerét a Bioconnect Kids szuperlekvárral!

Pótolja extra hatékonyan a C-vitamint a GAL C-komplex kapszulával!

Pótolja extra hatékonyan a C-vitamint a GAL C-komplex kapszulával!

 

Ha szeretné maximálisan fedezni a napi C-vitamin szükségletét számos más fontos immunerősítő hatóanyag mellett, akkor válassza a GAL C-komplex kapszulát!

A készítményben 1333 mg C-vitamin található, de tartalmaz bioflavonoidokat, vörös szőlőlevelet és szőlőmagot, illetve feketebors kivonatot is. Ezáltal nagymértékben támogatja az ellenálló képesség növelését a különféle fertőzésekkel szemben, de számos más hatásával is jelentősen hozzájárul egészségünk megőrzéséhez.

A C-vitamin az egyik legfontosabb immunerősítő tápanyag, mivel többek között úgy fokozza a védekezőképességünket, hogy növeli a fehérvérsejtek mennyiségét a testünkben, amelyek fő feladata, hogy elpusztítsák a szervezetünket megtámadó kórokozókat.

A GAL C-komplex kapszula a nagy dózisú C-vitamin mellett tartalmaz olyan növényi hatóanyagokat, amik jelentősen erősítik a C-vitamin kedvező hatásait. A bioflavonoidok segítségével hatékonyabban előzhetjük meg például a vírusos és bakteriális fertőzéseket, illetve a különféle szív- és érrendszeri megbetegedéseket is. A feketeborsban lévő piperin kiemelkedő módon járul hozzá a C-vitamin felszívódásához.

Fedezze a C-vitamin szükségletét extra hatékonyan a GAL C-komplex kapszulával!

Támogassa védekezőképességét és csontjait a Vitaking D3-K2-K1 vitamin cseppel!

Támogassa védekezőképességét és csontjait a Vitaking D3-K2-K1 vitamin cseppel!

 

A legtöbb ember közel sem tud annyi időt tölteni a napon, amennyi ahhoz kellene, hogy szervezete elegendő mennyiségű D-vitamint állítson elő. Emiatt szinte mindenkinek rendkívül fontos, hogy folyamatosan pótolja a D-vitamint legalább napi 2000NE mennyiségben. Ehhez nyújt segítséget a Vitaking D3-K2-K1 vitamin csepp!

A D-vitamin optimális hasznosulása érdekében lényeges, hogy vigyünk be mellette K1- és K2-vitamint is, illetve az is, hogy olajban oldva fogyasszuk, mivel a D-vitamin zsírban oldódik. A Vitaking D3+K2+K1 vitamin csepp kizárólag MCT olajat tartalmaz hordozóként, aminek sokkal könnyebb az emésztése, mint az átlagos, hosszú láncú zsírsavaknak.

A K2-vitamin aktiválni tudja azokat a fehérjéket, amelyek felelnek a kalcium megfelelő helyre történő beépüléséért, azaz támogatja, hogy a kalcium a csontokba és a fogakba épüljön be, és ne máshová, ahol komoly gondokat is okozhat.

A D-vitamin elengedhetetlen csontjaink és fogaink egészségének megőrzéséhez. Emellett kulcsfontosságú immunrendszerünk működésében, mivel aktiválni képes a veleszületett és szerzett immunitásban a sejtek funkcióját, ezáltal csökkenti az oxidatív stressz negatív hatásait, illetve a gyulladásos folyamatok ellen is fellép. A D-vitamin bámulatos mértékben erősíti meg az ellenálló képességet, aminek köszönhetően sokkal hatékonyabban előzhetjük meg, vagy győzhetjük le a különféle fertőző betegségeket is.

Erősítse immunrendszerét és csontjait a Vitaking D3+K2+K1 vitamin cseppel!

Növelje szellemi teljesítményét a Netamin Ginkgo Biloba tablettával!

Növelje szellemi teljesítményét a Netamin Ginkgo Biloba tablettával!

 

A Netamin ginkgo biloba tabletta nagy segítséget nyújthat Önnek ahhoz, hogy jobb szellemi teljesítményt érhessen el, mivel a ginkgo biloba kitűnő értágító és keringésjavító hatással rendelkezik, aminek köszönhetően elképesztő mértékben képes fokozni a sejtek oxigénnel és tápanyagokkal való ellátását az agyban. Ezáltal pedig roppant hatékonyan tudja támogatni a mentális aktivitást, a memória működését, illetve a világos gondolkodást.

A ginkgo számtalan kedvező hatása közül kiemelkedik lenyűgöző memóriajavító és agyserkentő képessége, minek köszönhetően nagymértékben támogatja, hogy meg tudjuk őrizni gondolkodásunk frissességét és tisztaságát.

Ha rendszeresen fogyasztjuk a ginkgo bilobát, akkor ezáltal javítható a szellemi teljesítmény, a tanulási és a koncentrációs készség, illetve szinten tartható az agyműködés idősebb korban is.

A ginkgo biloba jótékony hatású lehet szorongás és depresszió esetén, illetve alkalmazni szokták fülzúgás, hallásgyengülés, szédülés és emlékezetzavarok fennállásakor is.

A ginkgo biloba komoly antioxidáns hatással is bír a benne található flavonoid és terpenoid vegyületeknek köszönhetően, melyek képesek lehetnek csökkenteni az agyi idegsejtek pusztulását. Ez pedig igen kedvező lehet az Alzheimer-kór elleni küzdelemben.

Javítsa agyi teljesítményét és koncentrációs készségét a Netamin ginkgo biloba tablettával!

Fokozza védekezőképességét az Erba Vita Olajfalevél kapszulával!

Fokozza védekezőképességét az Erba Vita Olajfalevél kapszulával!

 

Az olajfalevél kivonata roppant erős kórokozó ellenes összetevőket tartalmaz, amelyek képesek elpusztítani a káros baktériumokat, vírusokat, gombákat, illetve gátolják a kórokozók elszaporodását. Az olajfalevél rendszeres fogyasztásával megelőzhetőek a vírusos fertőzések, mint amilyen az influenza, a hepatitis B, az övsömör, a nátha és a herpesz.

Az olajfalevélben található oleuropein felel leginkább az elképesztő kórokozó ellenes hatásaiért, amely anyag számunkra is nagy segítséget nyújthat a kártékony mikroorganizmusok elleni küzdelemhez.

Az olajfalevél tehát képes lehet megelőzni az influenza mindhárom típusát (A, B, C), a hepatitis B-t, a herpeszt, a közönséges náthát, az övsömört, illetve a papillóma vírusok (szemölcsök, jó indulatú daganatok) ellen is eredményes lehet, továbbá a kiegészítő terápia részeként is felhasználható.

Az olajfalevelet biztonságosan fogyaszthatják fiatalok és idősek, egészségesek és betegek is, mivel megfigyelések szerint még az ajánlott dózis 100-szorosa sem okozott semmilyen káros mellékhatást.

Támogassa immunrendszere működését a 3 szabadalommal rendelkező, mikronizált Erba Vita olajfalevél kapszulával!

Erősítse immunrendszerét a Vitapaletta Echinacea + Béta-glükán kapszulával!

Erősítse immunrendszerét a Vitapaletta Echinacea + Béta-glükán kapszulával!

 

A Vitapaletta Echinacea + Béta-glükán kapszula 2 hatóanyaga nagymértékben képes növelni a szervezet védekezőképességét, ezért fogyasztása kifejezetten ajánlott a vírusos, járványos időszakokban.

Az echinacea az egyik leghatásosabb immunerősítő gyógynövény, ráadásul emellett nagyszerű gyulladáscsökkentő képességgel is rendelkezik, illetve jótékony hatású az alsó húgyúti szervek egészségére is.

A készítményben lévő béta-glükán tudományosan alátámasztottan egy biológiai védekezőrendszer modulátor (BDM), mely fogyasztása természetes módon, biztonságosan és roppant hatásosan erősíti meg a szervezet védekezőképességét, aminek köszönhetően jelentős védelmet képes biztosítani a különböző fertőzésekkel és káros környezeti hatásokkal szemben.

A Vitapaletta Echinacea + Béta-glükán kapszula segít csökkenteni a fertőzéses betegségek kialakulásának a kockázatát, valamint felhasználható a megfázásos, náthás, fertőzéses betegségek, a krónikus felső légúti és húgyúti megbetegedések kiegészítő kezeléseként, mivel támogatja a gyorsabb gyógyulási folyamatot.

Növelje ellenálló képességét a Vitapaletta Echinacea + Béta-glükán kapszulával!

Támogassa szemei egészségét az Olimp Labs Lutein Bio-Complex kapszulával!

Támogassa szemei egészségét az Olimp Labs Lutein Bio-Complex kapszulával!

 

Az Olimp Labs Lutein Bio-Complex kapszula segítséget nyújt abban, hogy megőrizze szemei egészségét, javíthassa látása minőségét, és védelemmel lássa el szemeit tévézés vagy a számítógépes munka alkalmával. A készítményben lévő lutein javítani képes az éleslátást azáltal, hogy el tudja nyelni a nap káros ibolyántúli sugarait, az elektromágneses sugárzást, valamint semlegesíteni képes a retinában lévő szabadgyököket.

Mindennek köszönhetően csökkenteni képes a makuladegeneráció kockázatát, a szemlencse károsodását, s ezzel a szürkehályog megelőzésében is szerepet játszhat.

Az Olimp Labs Lutein Bio-Complex kapszulában a lutein mellett található még a lutein felszívódását és élettani hatásait javító, a szemek egészséges működéséhez nélkülözhetetlen taurin, C-vitamin, bioflavonoidok, szerves cink, valamint szelén is.

E hatóanyagok komplexe arra ösztökéli a retinát, hogy fellépjen azokkal a szabadgyökökkel szemben, amiket a káros környezeti tényezők, illetve a fizikai és lelki stressz okoznak szervezetünkben. Ezáltal pedig nem csak védelmet kaphatnak szemeink a káros hatásokkal szemben, hanem javulhat a látásképesség, méghozzá akár 1-2 dioptriával is.

Védje és erősítse szemeit az Olimp Labs Lutein Bio-Complex kapszula segítségével!

Lépjen fel a változókori kellemetlen tünetei ellen a Myrobalan Feminess – könnyed változókor kapszulával!

Lépjen fel a változókori kellemetlen tünetei ellen a Myrobalan Feminess – könnyed változókor kapszulával!

 

Tegye könnyebbé a menopauzát mesterséges hormonok nélkül, a tibeti gyógyászat erejével! A Myrobalan Feminess egy olyan prémium női étrend-kiegészítő kapszula, mely 18 gyógynövényét úgy válogatták össze, hogy egymás erejét fokozó, komplex támogató hatásukkal támogassák a női szaporító szervek normál működését és a kiegyensúlyozott hormonműködést.

A Feminess kizárólag természetes növényi hormonokkal pótolja a menopauza alatti hormonhiányt, nem okoz hozzászokást vagy mellékhatásokat. A Feminess valamennyi olyan panaszra megoldást nyújthat, amit az ösztrogénszint csökkenése váltott ki, mint például a hőhullámok, az ingerlékenység, a félelmek, a hangulatingadozás, az alvászavar, az energiahiány, a türelmetlenség vagy az enyhe elhízás.

A Feminessben lévő 18 gyógynövény külön-külön is kedvező hatást fejtenek ki a női szervekre, együtt azonban egy jóval komplexebb, szinergista hatást érvényesítve egy még szélesebb körű és intenzívebb segítséget nyújtanak a menopauza alatt jelentkező panaszok kezeléséhez.

Szabaduljon meg a változókori panaszoktól a Myrobalan Feminess – könnyed változókor kapszulával!

Ha ízületi és reumás panaszoktól szenved, akkor a GAL bio curcumin+ forte kapszula segíthet!

Ha ízületi és reumás panaszoktól szenved, akkor a GAL bio curcumin+ forte kapszula segíthet!

 

A GAL bio curcumin+ forte kapszula mikronizált, szuperkritikus kurkumakivonatból készült, ezáltal kiemelkedő hatékonyságú, természetes gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatású készítmény.

A GAL bio curcumin+ forte kapszulában található gyömbér és fekete bors jelentősen fokozza a kurkumin felszívódását, ezáltal felerősítik kedvező hatásait. A feketeborsból kivont hatóanyag, a piperin kb. 2000%-kal tudja javítani a kurkumin véráramba jutását a bélrendszerből.

A gyömbérben található gingerolok és az értékes illóolajok elképesztő felszívódási hatékonyságot biztosítanak a kurkuminnak. Továbbá védik a gyomrot, valamint erősítik a kurkumin gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatását.

A készítmény támogatja többek között az ízületi merevség oldását, a reumás tünetek csökkentését, az ízületek rugalmasságának fenntartását, az ödémák mérséklését, az emésztőrendszer megfelelő működését, az emésztési zavarok enyhítését, illetve a gyomorégés, gyomorrontás kezelését.

Használja ki a GAL bio curcumin+ forte kapszula lenyűgöző gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító erejét!