Lássa el gyermekét vitaminokkal és ásványi anyagokkal az 1×1 Vitamin finom gumivitaminjaival!

Lássa el gyermekét vitaminokkal és ásványi anyagokkal az 1x1 Vitamin finom gumivitaminjaival!

Lássa el gyermekét vitaminokkal és ásványi anyagokkal az 1×1 Vitamin finom gumivitaminjaival!

 

Az 1×1 Vitamin finom gumivitaminjaiban található vitaminokkal és ásványi anyagokkal hatékonyan erősítheti gyermeke immunrendszerét és csontjait is. A CalciKid+D3 egy olyan eper-vanília ízű gumivitamin, mely fokozza a szervezet ellenálló képességét, illetve erősíti a csontokat és a fogakat. A kalcium kulcsfontosságú a csontok és a fogak normál szerkezetének fenntartásához, támogatja az optimális csonttömeg elérését és megőrzését. A D-vitamin biztosítja a normál vérkalcium-szintet, vagyis a csontképzéshez szükséges kalcium megfelelő mennyiségét. A D-vitamin hiányában a kalcium nem képes beépülni a csontokba és a fogakba.

>>> Nézze meg a többi 1×1 Vitamin készítményünket is!

A Multikid Plus gumivitamin egy alma-eper ízű multivitamin gyerekek számára a legszükségesebb vitaminokkal és ásványi anyagokkal. Ezek az összetevők hozzájárulnak az immunrendszer erősítéséhez, az ellenálló képesség fokozásához, illetve a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. A MultiKid Jelly pedig egy málna ízű gumivitamin, amelyben 12 fajta vitamin és ásványi anyag található. Már 3 éves kortól adható a gyermekeknek, akik örömmel fogyasztják finom, málnás ízének köszönhetően. A gumivitamin tartalmaz cinket, D3-, B6-, B12 és C-vitamint és folsavat is, amik támogatják az immunrendszer normál működését. A C- és az E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

Erősítse gyermeke immunrendszerét és csontjait az 1×1 Vitamin finom gumivitaminjainak segítségével!

Támogassa fogai és fogínye egészségét a Vitapaletta Dental Komplex kapszulával!

Támogassa fogai és fogínye egészségét a Vitapaletta Dental Komplex kapszulával!

Támogassa fogai és fogínye egészségét a Vitapaletta Dental Komplex kapszulával!

 

A Vitapaletta Dental Komplex kapszula tartalmaz kalciumot, magnéziumot, foszfort, D-vitamint, amelyek hozzájárulnak a normál fogazat fenntartásához. A fluorid részt vesz a fogak mineralizációjában, míg a C-vitamin nélkülözhetetlen a kollagén termeléséhez, így támogatja a fogak és a fogíny megfelelő állapotának megőrzését. A Dental Komplexben található kalcium a legnagyobb mennyiségben megtalálható ásványi anyag a testünkben, aminek 99%-a a csontokban és a fogakban van jelen, míg a maradék része a sejtekben és a sejtek közötti térben raktározódik. A kalcium kulcsfontosságú összetevője a csontoknak és a fogaknak, elengedhetetlen a csontok és a fogak normál szerkezetének fenntartásához, hozzájárul az optimális csonttömeg eléréséhez és megőrzéséhez.

>>> Kattintson ide az összes Vitapaletta készítményünkhöz!

A magnézium az egyik legfontosabb ásványi anyag számunkra, megtalálható testünk minden egyes sejtjében. A magnézium hatással van a kalcium és a foszfor anyagcseréjére, ezáltal pedig közreműködik a csontok és a fogak épségének megőrzésében. A D-vitamin egyik legismertebb és egyben legfontosabb képessége, hogy egyensúlyban tartja a kalciumháztartást a testben, mivel támogatja a kalcium felszívódását, miközben gátolja a kiválasztását. Ennek köszönhetően a D-vitamin biztosítja a megfelelő vérkalcium-szintet, tehát a csontképzéshez elengedhetetlen kalcium megfelelő mennyiségét.

Őrizze meg fogai egészségét a Vitapaletta Dental Komplex kapszulával!

Győzze le a nyugtalanságot és az álmatlanságot az Erba Vita LietoSON alkoholmentes Relax cseppel!

Győzze le a nyugtalanságot és az álmatlanságot az Erba Vita LietoSON alkoholmentes Relax cseppel!

Győzze le a nyugtalanságot és az álmatlanságot az Erba Vita LietoSON alkoholmentes Relax cseppel!

 

Az Erba Vita LietoSON alkoholmentes Relax csepp gyógynövény kivonatai oldják a feszültséget, csökkentik a szorongást és az idegességet, elősegítik a nyugodt, pihentető és mély alvást. A készítmény standardizált kivonatokat tartalmaz, amelyek egymással szinergiában vannak, ezáltal az összetevők között erősebb a kölcsönhatás, mintha csupán összeadódnának élettani hatásaik. A Relax csepp tartalmaz galagonya-, golgotavirág -, macskagyökér-, citromfű- és hárs kivonatot, flavonoidokat és B6-vitamint is, amik hozzájárulnak az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez és épségéhez, melyet a folyamatosan fennálló stressz könnyen károsíthat.

>>> Válogasson kedvére a többi Erba Vita termékünk között!

A készítmény hatóanyagai támogatják a pszichomotoros nyugtalanság kiegyensúlyozását, csökkentik a nyugtalanságot, a szorongást, ezáltal legyőzhetik az álmatlanságot is. A Relax cseppben található gyógynövények roppant kíméletesen fejtik ki pozitív élettani hatásaikat, ráadásul mivel a készítmény nem tartalmaz alkoholt, így már 3 éves kortól adható gyermekeknek is. Narancsos ízét a legkisebbek is szeretik, akik számára ágybavizelés esetén is adható. A termék csepegtetős adagolójának köszönhetően mindenki könnyen alkalmazhatja, minden élethelyzetben. Fontos még megemlíteni, hogy a készítményben található gyógynövények nem okoznak függőséget és mellékhatásokat, ezért a Relax csepp fogyasztása teljesen biztonságos.

Számoljon le a stresszel és az alvászavarokkal az Erba Vita LietoSON alkoholmentes Relax csepp segítségével!

Lássa el az egész családot létfontosságú tápanyagokkal a Lenavit segítségével!

Lássa el az egész családot létfontosságú tápanyagokkal a Lenavit segítségével!

Lássa el az egész családot létfontosságú tápanyagokkal a Lenavit segítségével!

 

A Lenavit mindegyik készítménye kitűnő minőségű alapanyagokból készül, színezőanyagok felhasználása nélkül, így a termékek a legtermészetesebb formában tartalmazzák a nélkülözhetetlen tápanyagokat. A Lenavit C1000+Cink+D3 Retard filmtabletta nyújtott kioldódásának köszönhetően 4 órán keresztül biztosítja a szervezet számára a folyamatos C-vitamin utánpótlást. A C-vitamin nélkülözhetetlen az immunrendszer megfelelő működéséhez, így támogathatja a védekezőképesség fokozását, amivel hozzájárulhat a betegségek és fertőzések megelőzéséhez. A termék tartalmaz még csipkebogyó kivonatot, D3-vitamint és cinket is. A Lenavit Mesemaci gumivitamin a 3 évnél idősebb gyermekek szükségleteihez igazított finom, természetes összetételű multivitamin, amiben a nagy mennyiségű D3-vitamin mellett található még B12- és B6-vitamin, A-, E- és C-vitamin, folsav, biotin és niacin is.

>>> Nézze meg az összes Lenavit készítményünket!

A Lenavit MagneD2000 + Szelén filmtabletta szerves formában tartalmazza a magnéziumot és a szelént, melyek jól képesek hasznosulni szervezetünkben. A készítmény kiemelkedően képes támogatni az immunrendszer, az idegrendszer és az izmok egészségét és működését. A magnézium nélkülözhetetlen az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez, így hozzájárul a normál pszichológiai funkció megőrzéséhez. Továbbá nagymértékben csökkentheti a stressz káros hatásait, ezáltal mérsékelheti a depressziós, szorongásos tüneteket, valamint növeli az immunrendszer terhelhetőségét is. A szelén kivételes módon képes semlegesíteni a szervezetben lévő sejtkárosító szabadgyököket, ezáltal tehermentesíti az immunrendszert, csökkenti a gyulladásokat, lassítja a szövetek öregedését, gátolja azok károsodását. A szelén hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, immunmodulátorként működik, azaz segít a túlműködő és az alulműködő immunrendszer esetén is, képes megkétszerezni a limfociták védekezőképességét.

Támogassa az egész család egészségét a kiváló minőségű Lenavit készítményekkel!

Csökkentse az édességek utáni sóvárgást a Vitaking Gymnema Sylvestre kapszula segítségével!

Csökkentse az édességek utáni sóvárgást a Vitaking Gymnema Sylvestre kapszula segítségével!

Csökkentse az édességek utáni sóvárgást a Vitaking Gymnema Sylvestre kapszula segítségével!

 

A Vitaking Gymnema Sylvestre nagy segítséget nyújthat a felesleges kalóriák bevitelének csökkentésében, az édességek utáni vágy mérséklésében. A Gymnema Sylvestre kapszula támogatja az egészséges fogyási folyamatot, mivel természetes módon képes csökkenteni az étvágyat és a szénhidrátok utáni sóvárgást. A Gymnema Sylvestre legfontosabb hatóanyaga a gimneminsav, ami felhasználható a cukorbetegség kezelésében, valamint gyulladáscsökkentő hatását is elismerik. A Gymnema Sylvestre képes szabályozni a vércukorszintet, rendszeres fogyasztása pedig csökkenteni tudja a cukor ízét a szájban, így támogatja a cukor iránti vágyakozás mérséklését. Egyes vizsgálatok bizonyították, hogy a Gymnema Sylvestre fogyasztása javítja az inzulin és a kalcium elválasztást, így felhasználható az inzulinrezisztencia kezelésében is.

>>> Nézze meg az összes Vitaking termékünket!

A Gymnema étrend-kiegészítőként való fogyasztása pozitív hatású lehet hipoglikémia, túlsúly, magas koleszterint, vérszegénység és bizonyos emésztési zavarok esetén. A Gymnema Sylvestre elősegíti a felesleges kilók leadását, valamint támogatja egészséges BMI-index és vérzsírszint fenntartását. A benne lévő bizonyos peptidek gátolják azokat a receptorokat, amelyek az édes ízeket érzékelik. Ezt a hatást körülbelül 2 órán keresztül fejti ki, tehát ennyi ideig nem hagyja érezni az édes ízeket, s ezáltal megszünteti az utánuk való vágyakozást is. Mindezeknek köszönhetően a Vitaking Gymnema Sylvestre kapszula fogyasztása igen hasznos lehet, ha természetes segítséggel szeretnénk csökkenteni a bevitt kalóriák mennyiségét.

Próbálja ki a prémium minőségű Pure Gold Natur Line Protein és Kollagén termékcsaládot!

Próbálja ki a prémium minőségű Pure Gold Natur Line Protein és Kollagén termékcsaládot!

Próbálja ki a prémium minőségű Pure Gold Natur Line Protein és Kollagén termékcsaládot!

 

A Pure Gold Natur Line fehérje és kollagén italporok prémium minőségű, teljes értékű étrend-kiegészítők, amelyek kizárólag az elérhető legjobb minőségű alapanyagok felhasználásával készülnek. Valamennyi Natur Line készítmény ízesítetlen, naturális változatban kapható, és nem tartalmaznak tartósítószereket, édesítőszereket, aromákat és színezékeket sem. Csomagolásuk pedig könnyen és légmentesen visszazárható, papírból készült, ami garantálja frissességüket és eltarthatóságukat. A Pure Gold Natur Line Marha kollagén italpor adagonként 10g hidrolizált marhakollagén peptideket tartalmaz ízesítetlen italpor formában. Ennek a kollagénnek a szerkezete megegyezik az 1-es típusú kollagénnel, ami a legnagyobb mennyiségben jelen lévő kollagén típus az emberi testben.

>>> Tekintse meg a többi nagyszerű Pure Gold készítményünket!

A Pure Gold Natur Line Hal kollagén italpor 100%-ban hidrolizált Naticol® halkollagénből készül, mely egy olyan francia eredetű tengeri halkollagén, aminek pozitív élettani hatásai klinikai tanulmányokban is bebizonyosodtak. A vizsgált hölgyek bőre jól láthatóan feszesebbé, rugalmasabbá és hidratáltabbá vált már 4-6 heti fogyasztást követően. A résztvevők ízületi fájdalmai szintén nagymértékben csökkentek. A készítmény adagonként 5g halkollagént tartalmaz, ami a legkorszerűbb hidrolízises eljárással készült, ezáltal kiemelkedő az emészthetősége és a hasznosulása is. A Pure Gold Protein natúr italporok között talál borsó, rizs, szója, tejsavó és vegán fehérje italport is. Mindegyik készítmény hozzáadott édesítőszerek, adalékanyagok, színezőanyagok és aromák nélkül készül. A fehérje nélkülözhetetlen alkotója testünknek, és többek között hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez, valamint a normál izomtömeg és csontozat megőrzéséhez.

Válassza a Pure Gold Natur Line Protein és Kollagén termékcsaládot!

Őrizze meg fiatalságát és egészségét a gyümölcsös ízű, extra magas dózisú Nutriversum Collagen liquid italokkal!

Őrizze meg fiatalságát és egészségét a gyümölcsös ízű, extra magas dózisú Nutriversum Collagen liquid italokkal!

Őrizze meg fiatalságát és egészségét a gyümölcsös ízű, extra magas dózisú Nutriversum Collagen liquid italokkal!

 

A Nutriversum VITA – Collagen Liquid adagonként 5.525mg vagy 10000mg hidrolizált marhakollagént, arginint és B6-vitamint tartalmaz. Ezek a kollagénes italok ráadásul ínycsiklandóan finom, gyümölcsös ízekben kaphatóak. A kollagén egy olyan természetes fehérje, ami megtalálható többek között a kötőszövetekben, a bőrben, a porcban, a csontban vagy az inakban is. A kollagén biztosítja a szervek és a szövetek rugalmasságát. A kollagén szintje a testünkben már a 20. életév körül csökkenni kezd, és évente mintegy 1%-ot veszítünk kollagén készletünkből. Így mire elérjük az 50-60 éves kort, addigra már egyáltalán nem termelődik kollagén a szervezetünkben, ami egyre inkább látható és érezhető is.

>>> Nézze meg az összes Nutriversum készítményünket!

A kollagén hiánya a teljes szervezet egészségére és működésére negatívan hat, többek között okozhat kimerültséget, fáradékonyságot is, ezáltal rontva a közérzetet. Általában már a 30-as évek környékén felfedezhetőek a kollagén hiánya miatt megjelenő apró ráncok, szarkalábak, valamint a bőr is egyre fakóbbá válhat, sokat veszíthet korábbi ragyogásából, fiatalos külsejéből. A haj szintén elveszítheti korábbi csillogását és erejét. A kollagén egyre alacsonyabb szintje különösen károsan képes hatni a mozgásszervek egészségére, ezért beszűkülhet a mozgástér, illetve az ízületek hajlékonyságának csökkenése miatt ízületi fájdalmak, problémák is kialakulhatnak. A kollagén szintjének további csökkenése miatt károsodhatnak az izomszövetek, a kötőszövetek, illetve meggyengülhet a csontszerkezet is.

Pótolja a kollagént a mega dózisú, isteni finom Nutriversum Collagen liquid italokkal!

Támogassa egészségét a Caleido legújabb készítményeivel!

Támogassa egészségét a Caleido legújabb készítményeivel!

Támogassa egészségét a Caleido legújabb készítményeivel!

 

A Caleido termékpalettája most 4 új fantasztikus készítménnyel bővült, melyeket érdemes kipróbálnia. A Caleido Növényienzim-komplex 570mg tabletta olyan létfontosságú enzimeket tartalmaz, amelyek elengedhetetlenek például az immunfunkciókhoz, a véralvadáshoz, a sejtosztódáshoz vagy a fehérjék feldolgozásához. A készítmény hozzájárul a hatékonyabb emésztéshez, a gyulladások csökkentéséhez és az immunrendszer erősítéséhez. A Mega probiotikum 200mg kapszula 9 féle baktériumtörzset tartalmazó készítmény, amely hozzájárul a bélflóra egyensúlyának helyreállításához és fenntartásához. A termékben található probiotikumok hosszú élettartalommal rendelkeznek, és nagy arányban érik el élve a vastagbelet. Fogyasztása különösen javasolt emésztőrendszeri betegségek, hasmenés, székrekedés, puffadás, ételintolerancia, antibiotikumos kezelés, a bél- és hüvelyóra diszbiózisa és bőrbetegségek esetén.

>>> Nézze meg az összes Caleido termékünket!

A Caleido Magnézium-biszglicinát 500mg kapszula egy nagyszerűen hasznosuló szerves magnézium formula, mely kiemelkedően segíti elő az egészség fenntartását főként az agyban, a szívben és az izmokban. A kitűnő felszívódás mellett a magnézium-glicinát további előnye, hogy az érzékeny gyomrúaknak sem okoz laza székletet vagy egyéb gyomorproblémát. A magnézium csökkenheti a depressziós, szorongásos tüneteket, javíthatja az alvást, fokozhatja az izmok rugalmasságát, erősítheti a csontokat, csökkentheti a krónikus fájdalmat, enyhítheti a PMS tüneteit. A Caleido Halolaj koncentrátum 530mg gélkapszula gazdag esszenciális Omega-3 zsírsavakban, amelyek kivételes gyulladáscsökkentő képességgel rendelkeznek, és kiemelten támogatják az agy, a szív, és a szemek egészségét. Az Omega-3 zsírsavak képesek lehetnek megelőzni a mentális hanyatlás tüneteit, segíthetnek bizonyos mentális zavarok kezelésében, támogathatják a fogyást, enyhíthetik a depresszió tüneteit, csökkenthetik a májzsírt, javíthatják a bőr és a csontok egészségét, csökkenthetik az allergiás és asztmás tüneteket, valamint támogathatják a terhességet és a magzat korai fejlődését.

Próbálja ki a Caleido legújabb fantasztikus készítményeit!

Lépjen fel az öregedés ellen a Pure Gold Collagen készítményekkel!

Lépjen fel az öregedés ellen a Pure Gold Collagen készítményekkel!

Lépjen fel az öregedés ellen a Pure Gold Collagen készítményekkel!

 

A Pure Gold Collagen készítmények többféle ízben kaphatóak, 100%-ban minőségi, hidrolizált Omnicol™ marhakollagénből készülnek, ami által roppant gyorsan és csomómentesen oldódnak fel vízben. A halkollagén készítményekben 100%-ban hidrolizált Naticol® tengeri halkollagén található, ami már akár 4-6 heti fogyasztás után hidratáltabbá, rugalmasabbá és feszesebbé teheti a bőrt. A Pure Gold Collagen italporok és kapszulák elérhetőek hialuronsavat tartalmazó formában is, ami kiemelkedő vízmegkötő képességével támogatja a kollagén pozitív hatásait.

>>> Kattintson ide az összes Pure Gold termékünkhöz!

A Pure Gold Collagen Marha kollagén italpor 100%-ban fűvel táplált szarvasmarhából készül, és nem csak az 1-es típusú, hanem a 3-as típusú kollagént is tartalmazza, ráadásul a benne található C-vitamin és cink jelentősen elősegítheti a kollagén szervezetben való hasznosulását. A Pure Gold CollaGold Marha és Hal kollagén italpor hialuronsavval hidrolizált marha és hal kollagén peptideket tartalmaz italpor formában, így egyesül benne ennek a 2 fajta kollagénnek valamennyi pozitív tulajdonsága. Ráadásul a benne lévő hialuronsavval jelentősen támogatja a kollagén kedvező hatásait. A Pure Gold Hal kollagén italpor 100%-ban hidrolizált Naticol® halkollagénből készül, melynek pozitív hatásait klinikai tanulmányok is alátámasztják. A legmodernebb hidrolízises eljárásnak köszönhetően pedig rendkívül jó az emészthetősége és a hasznosulása is.

Pótolja a kollagént a prémium minőségű, extra hatékony és finom Pure Gold Collagen készítményekkel!

Vértezze fel immunitását az 1×1 Vitamin C- és D-vitamint együttesen tartalmazó készítményeivel!

Vértezze fel immunitását az 1x1 Vitamin C- és D-vitamint együttesen tartalmazó készítményeivel!

Vértezze fel immunitását az 1×1 Vitamin C- és D-vitamint együttesen tartalmazó készítményeivel!

 

Az 1×1 Vitamin C+D-vitamin rágótabletták egyszerre biztosítják a szervezet számára a létfontosságú C- és D-vitamint, ráadásul mindezt finom narancs ízben. A C- és D-vitamin rendszeres pótlása kiemelten lényeges a megfázásos, influenzás, járványos időszakban. Az 1×1 Vitamin C+D C-vitamin 1000mg D3-vitamin 500NE + csipkebogyó rágótabletta nagy mennyiségű, 1000mg C-vitamint tartalmaz. A C-vitamin jelentősen képes fokozni a fehérvérsejtek mennyiségét és aktivitását, igazoltan vírus- és baktériumellenes hatással is rendelkezik, illetve antioxidáns hatásával semlegesíteni tudja a sejtkárosító szabadgyököket. Rengeteg tanulmányban bizonyosodott már be, hogy a C-vitamin nem csak a fertőző, megfázásos betegségek megelőzését támogatja, hanem jelentősen hozzájárulhat a gyógyuláshoz is.

>>>  Nézze meg az összes 1×1 Vitamin termékünket!

Az 1×1 Vitamin C+D C-vitamin 500mg + D3-vitamin 1000NE rágótablettában 1000NE D3-vitamint tartalmaz, ami aktiválni tudja a veleszületett és a szerzett immunitásban a sejtek funkcióját, ezáltal csökkenti az oxidatív stressz káros hatásait, valamint képes visszaszorítani a gyulladásos folyamatokat is a szervezetben. A D-vitamin csökkenteni tudja a gyulladáskeltő anyagok szintjét, amelyek jelentősen emelkedhetnek a fertőzések kialakulásakor. Továbbá a D-vitamin a falósejteket a betolakodó kórokozókhoz irányítja, reaktív szabad oxigén gyököket szabadít fel, valamint serkenti a nyiroksejtek osztódását, amelyek kulcsfontosságú szerepet játszanak a védekezésben.

Erősítse immunrendszerét 2-szeres erővel az 1×1 Vitamin C- és D-vitamint együttesen tartalmazó készítményeivel!