Hormonrendszer és idegrendszer támogatása a Swanson 100% inozitol porral és kapszulával!

Hormonrendszer és idegrendszer támogatása a Swanson 100% inozitol porral és kapszulával!

Hormonrendszer és idegrendszer támogatása a Swanson 100% inozitol porral és kapszulával!

 

A Swanson 100% inozitol por és kapszula teljesen tiszta készítmény, mivel csak és kizárólag Myo-Inositolt tartalmaz. Az inozitol javítani tudja a sejtek inzulinfelismerő képességét, ezáltal képes fellépni az inzulinrezisztencia ellen. Emellett szerepet játszhat a hastájéki zsírtöbblet csökkentésében, a vércukorszint normalizálásában, a hormonműködés egyensúlyának beállításában. A myo-inositol pozitív hatásait igazolták inzulinrezisztencia, PCOS, valamint az ezekkel összefüggő termékenységi problémák esetén is. Továbbá az inozitol kedvező hatást fejthet ki álmatlanság, depresszió, pánikbetegség és koncentrációs zavarok esetén is. A Swanson 100% inozitol port kifejezetten azok számára ajánljuk, akiknek folsav anyagcsere zavara van (MTHFR gén mutáció), mivel a készítményben egyáltalán nincsen folsav. A Swanson inozitol kapszulát pedig azoknak javalljuk, akiknek problémás az inozitol por adagolókanalas fogyasztása. Az inozitol kulcsfontosságú a hormonrendszer, az idegrendszer és az agy normál működéséhez, így segíthet például hormonális eredetű problémák, a vércukorszint ingadozása vagy hangulati zavarok esetén is.

>>> Válogasson a többi Swanson termékünk között is!

A 9-féle inozitol közül a myo-inositol az emberi szervezetben leghatékonyabban hasznosuló forma, tehát ennek van a legjobb terápiás hatása. Az inozitol hatékonyan képes gátolni a zsírok májban történő lerakódását, ami számtalan betegség kialakulásában játszhat fontos szerepet. Emellett stresszellenes és nyugtató hatással is rendelkezik, zsírégető hatásával pedig jelentősen hozzájárulhat a fogyókúra sikeréhez. Az inozitol a legújabb kutatások szerint képes lehet segíteni többek között inzulinrezisztencia, cukorbetegség, PMS és PCOS, koncentrációs zavarok, depresszió, pánikbetegség és álmatlanság esetén is. Tapasztalatok alapján szerepet tölthet be a női hormonális egyensúly helyreállításában és a menstruációs ciklus szabályozásában, a PCOS-ben szenvedő betegek teherbeesési esélyeinek növelésében, a meddőség kezelésében, illetve a felesleges kilók leadásában is. Az inozitol nélkülözhetetlen az idegi ingerület-átvitelhez, mivel valamennyi fontos ingerületátvivő anyagnak, tehát neurotranszmitternek szüksége van az inozitolra ahhoz, hogy jeleket, üzeneteket legyen képes továbbítani az idegsejtek között. Az inozitol tehát elengedhetetlen például a GABA, a szerotonin, az acetilkolin, a dopamin vagy a noradrelanin normál működéséhez is. Az inozitol ezért kulcsfontosságú a normális agyi és idegrendszeri működéshez, így a mentális és érzelmi egészséghez is.

Támogassa a hormonrendszert, az idegrendszert és a vércukorszint szabályzását a Swanson Inositol por és Swanson Inozitol kapszula segítségével!