Hozza magát csúcsformába a Tenmag EGCG Forte zöld tea kivonat segítségével!

tenmag egcg 800

Hozza magát csúcsformába a Tenmag EGCG Forte zöld tea kivonat segítségével!

 

Az EGCG, azaz a zöld tea kivonata az egyik leghatásosabb zsírégetést fokozó anyag a természetben. Ráadásul kitűnő zsírégető és fogyasztó képessége mellett kiemelkedik lenyűgöző antioxidáns hatása miatt is.

A zöld tea fogyasztása számos egészségügyi előnnyel járhat együtt, mivel sok vitamint, ásványi anyagot és illóanyagot is tartalmaz, köztük a B2-, C-, D- és K-vitamint is, melyek jelentősen fokozzák a szervezet védekezőképességét.

A zöld tea hatóanyagai közül azonban az egyik legjelentősebb a katekin, az epigallokatekin-3-gallát (EGCG), ami kiemelkedő antioxidáns aktivitással rendelkezik.

Gyorsabb és könnyebb fogyás a Tenmag EGCG Forte kapszulával

Az EGCG valóban megkönnyítheti a fogyókúrát, mivel közvetlen zsírbontó hatással rendelkezik, javítja az emésztés hatékonyságát, illetve elősegíti az az emésztőrendszerbe került zsírok azonnali lebontását.

Továbbá az EGCG jelentősen fokozza az anyagcserét, ráadásul le tudja bontani a már régebb óta elraktározott zsírpárnákat is.

Az EGCG egyik legjelentősebb hatása mégis az, hogy képes felszámolni a láthatatlan, vagyis a zsigeri zsírokat is. A zsigeri zsírok ugyan láthatatlanok, ám szinte biztosan jelen vannak a szervezetben, ha a pocak nagy. A zsigeri zsírok felszámolása nem csak a túlsúly leadása miatt fontos, hanem az egészség megőrzése szempontjából is.

Az EGCG képes elnyomni a noradrenalin lebontásáért felelős enzim aktivitását, ami miatt megemelkedik a noradrenalin szintje a testben. Ez azért előnyös a fogyókúrázók számára, mivel ez a hormon felgyorsítja a zsírsejtek lebontását, melyek ezután már energiaként használhatóak fel.

Az EGCG mindemellett fokozza a bőr rugalmasságát, s ezáltal csökkenti a narancsbőr, azaz a cellulitisz tüneteit. A dopamin szintjének növelésével pedig hozzájárul a jó közérzet fenntartásához is.

Pörgesse fel a zsírégetést a Tenmag EGCG Forte zöld tea kivonatával!

Tenmag EGCG Forte zöld tea kivonat kapszula »