Immunerősítés gyerekeknek és felnőtteknek a Vitaking Propolisz sziruppal!

Immunerősítés gyerekeknek és felnőtteknek a Vitaking Propolisz sziruppal!

Immunerősítés gyerekeknek és felnőtteknek Vitaking Propolisz sziruppal!

 

A Vitaking Propolisz szirup 100%-ban alkoholmentes, ezért biztonságosan fogyaszthatják gyermekek és felnőttek is. A készítmény tartalmaz echinacea kivonatot, propoliszt, méhpempőt, C-vitamint és cinket, valamint mézet is, ami gondoskodik a finom ízéről. Az echinacea jelentősen hozzájárulhat a szervezet védekező rendszerének megfelelő működéséhez. A cink és a C-vitamin szintén nélkülözhetetlen az immunrendszer egészséges működéséhez. A készítmény fő összetevője a propolisz, ami az egyik leghatékonyabb természetes antibiotikum, kiváló vírus- és baktériumölő, fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő, illetve roppant erős antioxidáns hatással is rendelkezik. A propolisz rendkívül hatékonyan támogatja az immunrendszer erősödését a fertőzésekkel és betegségekkel szemben, és kifejezetten pozitív hatású lehet nátha, influenza vagy hörghurut esetén. A propoliszban rengeteg immunerősítő és természetes antibakteriális hatóanyag található, amelyek kiemelkedő módon képesek fokozni a szervezet ellenálló képességét, ezáltal jóval sikeresebben előzhetőek meg a különféle fertőző betegségek.

>>> Tekintse meg az összes Vitaking készítményünket!

A propolisz több mint 300-féle összetevőt tartalmaz, ezért hatásai is egyedülállóan komplexek. A propolisz antivirális, antiszeptikus, antibakteriális, gombaellenes és gyulladáscsökkentő hatással is meg van áldva, így jelentősen hozzájárulhat a védekezőképesség növeléséhez a fertőzésekkel és betegségekkel szemben. A propolisz kiemelkedő antibiotikus hatását legfőképp a benne található ferulsavnak és az illóolajoknak köszönheti, de vírusellenes hatással is fel van vértezve. A ferulsav antioxidáns hatással bír, és képes ellensúlyozni a Gram-negatív és a Gram-pozitív baktériumokat, így növeli a propolisz fertőtlenítő hatását. A Vitaking Propolisz szirupban lévő echinacea nagymértékben képes csökkenteni a kockázatát a náthás, influenzás betegségek kialakulásának, de felhasználható a megfázásos betegségek, a krónikus felső légúti és húgyúti megbetegedések kiegészítő kezelésében is, mivel hozzájárulhat a gyorsabb gyógyuláshoz. A kasvirágként is ismert gyógynövény az egyik leghatékonyabb immunerősítő, ráadásul kiváló gyulladáscsökkentő hatással is bír, így fogyasztása kifejezetten ajánlott vírusos, járványos időszakban. Az echinacea javíthatja a természetes immunválaszt, aminek köszönhetően növelni tudja a szervezet védekezőképességét a vírusokkal, baktériumokkal és egyéb kórokozókkal szemben. Kutatások során bebizonyosodott, hogy az echinacea éppen azokat az immunsejteket erősíti, amelyek legfontosabb feladata a betolakodó kórokozók semlegesítése és elpusztítása.

Fokozza az egész család ellenálló képességét a kivételesen komplex összetételű, 100%-ban alkoholmentes Vitaking Propolisz szirup segítségével!