Immunerősítéshez ajánljuk a komplex összetételű Dr. Herz Béta-Glükán+Szerves Cink, Szelén+C-vitamin kapszulát!

Immunerősítéshez ajánljuk a komplex összetételű Dr. Herz Béta-Glükán+Szerves Cink, Szelén+C-vitamin kapszulát!

Immunerősítéshez ajánljuk a komplex összetételű Dr. Herz Béta-Glükán+Szerves Cink, Szelén+C-vitamin kapszulát!

 

A Dr. Herz Béta-Glükán+Szerves Cink, Szelén+C-vitamin kapszulában élesztőből kivont, extra magas biológiai hasznosulású, 80%-os béta-glükán található. Emellett tartalmaz C-vitamint, szerves kötésű, jól hasznosuló cink-citrátot és szerves kötésű, jól hasznosuló szelént. Ezzel a komplex összetétellel fontos szerepet játszhat az immunrendszer normál működésében ezáltal a különféle kórokozók (baktériumok, vírusok, gombák) okozta fertőzések elleni hatékonyabb fellépésben. A béta-glükán kutatások szerint az egyik leghatékonyabb természetes immunsejt stimuláló anyag. A C-vitamin, a szerves cink és a szerves szelén jelentősen képes támogatni a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelmét és az immunrendszer normál működését. A béta-glükán kivételes immunstimuláló hatással van felvértezve. Rendszeres fogyasztásával jelentősen hozzájárulhatunk a szervezet ellenálló képességének fokozásához a betegségekkel szemben.

>>> Nézzen körül a többi Dr. Herz termékünk között!

A béta-glükán a bevételtől számítva 24-72 órán belül fejti ki hatását. Fogyasztása naponta ajánlott, mivel a béta-glükán által aktivált neutrofileknek (a veleszületett immunrendszer nélkülözhetetlen sejtjeinek) az élettartama maximum 2 nap. A béta-glükán fogyasztása mindenki számára teljesen biztonságos hosszú távon is, és különösen ajánlott a megfázásos, náthás, influenzás időszakokban. A béta-glükán egyedülálló módon tudja fokozni az immunrendszer működését, ezáltal nagyfokú védelmet nyújthat a fertőző betegségekkel szemben. A béta-glükán bevételét követően a szervezet ellenálló képessége jelentős támogatást kap, aminek köszönhetően hatékonyabban előzhetőek meg a fertőzések, valamint könnyebb és gyorsabb lehet a lábadozás. A béta-glükán fokozott készenlétbe állítja az immunrendszert, ezáltal az jóval eredményesebben láthatja el védekező munkáját. In vitro vizsgálatok támasztják alá, hogy a béta-glükán képes javítani azoknak a makrográfoknak az aktivitását, amelyek alapvető feladata a szervezetbe kerülő kórokozók bekebelezése és elpusztítása. A béta-glükán immunstimuláló tulajdonsága kedvező hatást fejthet ki allergiás betegségek esetén is, illetve tapasztalatok szerint nagy segítséget nyújthat bizonyos krónikus bőrgyulladások kezelésében is.

Támogassa immunrendszerét, növelje a szervezet ellenálló képességét a Dr. Herz Béta-Glükán+Szerves Cink, Szelén+C-vitamin kapszula segítségével!