Immunerősítéshez próbálja ki az InnoPharm ImmuneBoost Multikomplex filmtablettát!

Immunerősítéshez próbálja ki az InnoPharm ImmuneBoost Multikomplex filmtablettát!

Immunerősítéshez próbálja ki az InnoPharm ImmuneBoost Multikomplex filmtablettát!

 

Az Innopharm Immune Boost Multikomplex étrend-kiegészítő filmtabletta tartalmazza a felnőtt szervezet számára szükséges napi vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket, illetve található benne echinacea és propolisz kivonat is. Az Immune Boost Multikomplexben 25 fajta összetevő található meg, amelyek fontos szerepet játszanak az immunrendszer normál működésében, a szervezet védekezőképességének növelésében, illetve a fizikai és szellemi teljesítmény fokozásában is. Az A-, C- és D-vitamin, a folsav, a cink, a réz és a szelén hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez. A B-vitaminok a magnézium, a kalcium, a vas, a mangán és a jód elősegítik a normál anyagcsere-termelő folyamatokat. Az Immune Boost Multikomplexben található echinacea és a propolisz kiemelkedő módon képesek erősíteni az immunrendszert, ezáltal hozzájárulnak a szervezet ellenálló képességének fokozásához. Az echinacea, vagyis a bíbor kasvirág csökkenteni tudja megfázásos, influenzás betegségek kialakulásának kockázatát. Emellett pedig alkalmazható megfázásos betegségek, a krónikus felső légúti és húgyúti megbetegedések kiegészítő terápiájaként is, mivel támogatni tudja a gyógyulás folyamatát. Az echinacea az egyik leghatékonyabb immunerősítő gyógynövény, ami rendkívül erős gyulladáscsökkentő hatással is fel van vértezve, ezért fogyasztása különösen javasolt vírusos, járványos időszakban.

>>> Kattintson ide az összes InnoPharm termékükhöz!

Az echinacea kivételesen hatékonyan tudja növelni az immunsejtek aktivitását, ezáltal nem csak 1-1 fajta betegség esetén segíthet, hanem hozzájárulhat szinte bármilyen fertőző betegség megelőzéséhez és kezeléséhez is. A természetes immunválasz javítása által fokozhatja a szervezet védekezőképességét a baktériumokkal, vírusokkal és más kórokozókkal szemben. Az Immune Boost Multikomplexben lévő propolisz kivonat rendkívül gazdag immunerősítő és természetes antibakteriális hatóanyagokban, melyek fontos szerepet tölthetnek be az ellenálló képesség fokozásában, így a fertőző betegségek hatékonyabb kivédésében is. A propolisz antibakteriális, antivirális, antiszeptikus, gombaellenes és gyulladáscsökkentő hatással is rendelkezik, így széles körűen járulhat hozzá a szervezet védekezőképességének fokozásához a fertőzésekkel és betegségekkel szemben. A propoliszban lévő flavonoidok és polifenolok jelentős védelmet képesek biztosítani a szabadgyökök sejtkárosító hatásaival szemben. A propolisz rendszeres fogyasztása által megerősíthetjük az immunrendszert, ezáltal hatékonyabban előzhetjük meg a fertőző és más betegségeket is. A propoliszban található hatóanyagok képesek csökkenteni a baktériumok és vírusok által kiváltott légzőszervi panaszokat, illetve meggátolhatják a kórokozók további szaporodását, így kifejezetten jótékony hatást fejthetnek ki influenza, nátha és hörghurut esetén is.

Erősítse meg immunrendszerét, lássa el szervezetét fontos tápanyagokkal az InnoPharm ImmuneBoost Multikomplex filmtabletta segítségével!