Immunerősítéshez válassza a kitűnő felszívódású Vitaking C-vitamin 1000mg Bioflavonoid, acerola, csipkebogyó tablettát!

Immunerősítéshez válassza a kitűnő felszívódású Vitaking C-vitamin 1000mg Bioflavonoid, acerola, csipkebogyó tablettát!

Immunerősítéshez válassza a kitűnő felszívódású Vitaking C-vitamin 1000mg Bioflavonoid, acerola, csipkebogyó tablettát!

 

A Vitaking 1000 mg-os C-vitamin gondosan válogatott, minőségi alapanyagokból készült, tartalmaz bioflavonoidokat, acerolát és csipkebogyót is, amelyek egymás hatásait erősítik, illetve jelentősen támogatják a C-vitamin felszívódását is. A termék jelentősen hozzájárulhat az immunrendszer normál működéséhez, a fertőző betegségek megelőzéséhez. A C-vitamin kiegészítők ezen formája hatékonyabban képes hasznosulni a szervezetben. A készítmény valamennyi tablettája 50 mg citrus bioflavonoidot, 10 mg csipkebogyót és 50 mg acerolát tartalmaz, amelyek elősegítik a C-vitamin hasznosulását a szervezetben. A csipkebogyó mintegy 10-szer több C-vitamint tartalmaz, mint a citrom, az acerolában pedig nagyjából 50-szer több C-vitamin található, mint a narancsban. A Vitaking 1000 mg-os C-vitamin fogyasztása különösen ajánlott az immunrendszer erősítéséhez, a védekezőképesség növeléséhez, betegség utáni időszakban, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, az antioxidáns védelem fokozásához, az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez, egyoldalú, vitaminhiányos táplálkozás esetén, fokozott C-vitamin szükséglet idején, illetve a bőr, a haj, a körmök, a porcok, az inak, az ízületek, az ínszalagok és a fogíny egészségének támogatásához.

>>> Fedezze fel az összes Vitaking termékünket!

A C-vitamin az egyik leghatékonyabb immunerősítő vitamin, kiemelten járulhat hozzá a szervezet védekezőképességének fokozásához, így a fertőző betegségek hatékonyabb kivédéséhez is. Igazoltan fel tudja gyorsítani a nátha és a megfázás gyógyulását, illetve képes enyhíteni a kísérő tüneteket is. Az is bebizonyosodott, hogy ha már az első tünetek jelentkezésekor elkezdjük nagyobb adagban szedni a C-vitamint, akkor akár 30%-kal is lerövidítheti a betegség időtartamát, valamint jelentősen csökkentheti a tüneteket is. A C-vitamin vírus- és baktériumellenes hatással is bír, fokozni tudja a fehérvérsejtek termelését, amelyek legfontosabb dolga az, hogy elpusztítsák a szervezetet megtámadó kórokozókat. Emellett a C-vitamin erős antioxidáns hatással is fel van vértezve, tehát jelentősen hozzájárulhat a szervezetben zajló káros oxidatív folyamatok gátlásához, ezáltal képes semlegesíteni a sejtkárosító szabadgyököket, aminek köszönhetően védelmet nyújt a sejtek számára. Továbbá a C-vitamin kiemelt szerepet tölt be az idegrendszer normál működésében, vagyis növelni tudja a szervezet stressztűrő képességét. Emellett részt vesz a pajzsmirigy működésében is, ezáltal csökkentheti a fáradtságot és a kimerültséget. A C-vitamin szükséges a vas megfelelő felszívódásához, a szív- és érrendszer egészségének megőrzéséhez, illetve nélkülözhetetlen a kollagén képződéséhez is.

Növelje a szervezet ellenálló képességét, erősítse immunitását a kitűnő felszívódású Vitaking 1000 mg-os C-vitamin bioflavonoidokkal, acerolával és csipkebogyóval tabletta segítségével!