Immunerősítéshez, vitalizáláshoz válassza a Pharmekal PSX (4 féle) Gomba komplex kapszulát!

Immunerősítéshez, vitalizáláshoz válassza a Pharmekal PSX (4 féle) Gomba komplex kapszulát!

Immunerősítéshez, vitalizáláshoz válassza a Pharmekal PSX (4 féle) Gomba komplex kapszulát!

 

A Pharmekal PSX (4 féle) Gomba komplex kapszula jelentősen támogathatja a szervezet védekezőképességének fokozását, a szervezet energizálását, a közérzet javítását. A termékben található ganoderma, vagyis pecsétviaszgomba, mandulagomba, bokrosgomba és shiitake gomba is. A gyógygombák jelentősen hozzájárulhatnak a teljes szervezet egészségéhez, mivel szerepet játszhatnak a szervezet belső egyensúlyának visszaállításában és fenntartásában. A gyógygombák kivételesen hatékonyan képesek erősíteni az immunrendszert, szabályozni tudják az immunrendszer működését, jelentősen képesek fokozni a szervezet öngyógyító folyamatait. A gyógygombákban lévő több száz természetes, aktív hatóanyag egyáltalán nem csak 1-1 szerv működését tudja segíteni, hanem komplex módon működhet közre az egészszervezet egészségi állapotának javításában. A gyógygombák legfontosabb összetevői az egyedi poliszacharidok, amelyek kulcsfontosságú szerepet játszhatnak az immunrendszer működésének szabályzásában, az ellenálló képesség növelésében. A gyógygombákban lévő összetett szénhidrátok fel tudják ismerni a károsodott sejteket, valamint képesek megerősíteni az egészséges sejtek működését, ezáltal fokozhatják az immunrendszer öngyógyító és védekező funkcióit.

>>> Kattintson ide az összes Pharmekal termékünkhöz!

A gyógygombákban vannak olyan antiallergén anyagok is, amelyek fel tudják építeni a szervezet védekező mechanizmusát az antigének által kiváltott allergiák ellen, képesek gátolni a hisztamin felszabadulását, hozzájárulhatnak az emésztőrendszer működéséhez és a máj méregtelenítő tevékenységéhez. A pecsétviaszgombát már sok ezer éve felhasználják például az immunrendszer erősítéséhez, a szervezet energiaszintjének növeléséhez, valamint a máj, a belek, a gyomor, a légzőszervek és a hasnyálmirigy megbetegedései esetén a kiegészítő terápia részeként. A bokrosgombában található értékes hatóanyagok kedvező hatást fejthetnek ki többek között a vércukorszintre, a vérnyomásra, képesek méregteleníteni a májat, illetve fel tudnak lépni a csontritkulás ellen. A bokrosgomba hozzájárulhat az emésztőrendszer normál működéséhez, a bélrendszer egészségéhez, a méreganyagok eltávolításához, illetve a fertőzések, vírusok leküzdéséhez. A shiitake gomba rendszeres fogyasztásával egyedülállóan hatékonyan tudjuk pótolni a szervezet számára létfontosságú vitaminokat és ásványi anyagokat. A shiitake fontos szerepet játszhat az immunrendszer normál működésében, ezáltal a fertőző és egyéb betegségek megelőzésében és legyőzésében is.

Növelje szervezete védekezőképességét, energizálja szervezetét teljesen természetesen a Pharmekal PSX (4 féle) Gomba komplex kapszula segítségével!