Ízületi problémák, porckopás esetén próbálja ki a BioCo Porc & Izom Csont Komplex tablettát!

Ízületi problémák, porckopás esetén próbálja ki a BioCo Porc & Izom Csont Komplex tablettát!

Ízületi problémák, porckopás esetén próbálja ki a BioCo Porc & Izom Csont Komplex tablettát!

 

A BioCo Porc & Izom Csont Komplex tabletta tartalmaz glükozamin-szulfátot, kondroitin-szulfát-nátriumot, MSM-et, kollagén peptideket, valamint vitaminokat és ásványi anyagokat is, aminek köszönhetően segítséget nyújthat a túlterhelés miatt kialakult ízületi betegségekben vagy porckopásban szenvedő számára. A Porc & Izom Csont Komplex fogyasztása ajánlott többek között ízületi betegségekben szenvedőknek, porckopás esetén, sportolóknak, nehéz fizikai munkát végzőknek, idősebbeknek vagy túlsúlyosoknak is. A termék tablettáit új, színezékmentes nyeléskönnyítő bevonattal látták el, ráadásul a tabletták kettétörhetők vagy poríthatók is nyelési nehézség esetén. A BioCo Porc & Izom Csont Komplex tabletta vegán, laktózmentes, gluténmentes, titán-dioxid-mentes. MÉKISZ „Tanúsított Minőség” védjeggyel ellátott termék, ami garantálja a kitűnő minőséget és megbízhatóságot. A készítményben található glükozamin kulcsfontosságú szerepet játszhat a porcképződésben, valamint az ízületi folyadék viszkozitási tulajdonságainak javításában. A glükozamin a porcszövet természetes építője, illetve az egyik legfontosabb összetevője az ízületek kenőanyagának. A glükozamin hozzájárul a porcszövetek újraképződéséhez és a súrlódásnak kitett ízületek normál működéséhez, gondoskodik a kötőszövetek és a szalagok rugalmasságáról, illetve képes csökkenteni az ízületi gyulladásokat és a fájdalmakat.

>>> Fedezze fel az összes BioCo termékünket!

A kondroitin-szulfát nélkülözhetetlen építője a porcszövetnek, jelentősen hozzájárulhat a sérült porc rugalmasságának helyreállításához, illetve kitűnő gyulladáscsökkentő hatással is fel van vértezve. A kondroitin egyedülálló vízmegkötő képessége által biztosítani tudja a porc mechanikus-elasztikus tulajdonságait. A kondroitin szerepet tölt be a porc egészséges szerkezetének fenntartásában, illetve az ízületek normál működésében. Hozzájárul a porc fő szerkezeti elemeinek felépítéséhez és fenntartásához, aminek köszönhetően nélkülözhetetlen az ízületi porcok épségének megőrzéséhez és regenerálódásához. A Porc & Izom Csont Komplexben található MSM egy szerves kénvegyület, ami képes fokozni a porcszövet anyagcseréjét, valamint kulcsfontosságú szerepet játszik a glükozamin és a kollagénrostok képződésében. Az MSM roppant erős gyulladásgátló hatással bír, csökkenteni tudja a gyulladást és az ízületi fájdalmakat, valamint az izomfájdalmakat és görcsöket. Támogatja az érintett szövet sejtjeinek újjáépítését, ezáltal növelni tudja a rugalmasságot az ízületekben. Továbbá jelentősen képes fokozni a kollagén termelését, aminek köszönhetően szerepet tölt be az ízületek, az izmok, a bőr, a haj és a körmök egészségében is.

Lépjen fel az ízületi problémák, a porckopás ellen természetesen a BioCo Porc & Izom Csont Komplex tabletta segítségével!