Jutavit Multivitamin immuner – az egész család védelméért

Jutavit Multivitamin immuner – az egész család védelméért

Jutavit Multivitamin immuner – az egész család védelméért

 

Multivitaminok

A vitaminok kiemelt szerepet játszanak az egészség megőrzésében, viszont rendkívül fontos a szervezetünkbe kerülő vitaminok egymáshoz viszonyított aránya emiatt leginkább a multivitamin készítményeket érdemes előnyben részesíteni. A multivitamin készítmények erősségüktől függetlenül megfelelő arányokban tartalmazzák a különböző vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket, vagy akár még gyógynövényeket és aminosavakat is. Ugyanis a szervezetünk egészséges működését mindezek komplex és arányos bevitele teszi lehetővé, amelyre egy multivitamin készítmény adhatja a biztonságos megoldást.

JutaVit multivitamin felnőtteknek és 50 év felettieknek olyan komplex termék, amely vitaminok mellett számos ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz. Nyújtott felszívódású filmtabletta, a jobb hasznosulás érdekében folyamatosan adagolják az összetevőket szervezetünk számára.

Jutavit Gyerek multivitamin mackó formájú, narancs ízű rágótabletták számos olyan vitamint tartalmaznak, melyek a szervezet normális, egészséges működéséhez szükségesek.