Kalory Emergency – támogatja a fogyókúra eredményességét

Kalory Emergency - támogatja a fogyókúra eredményességét

Kalory Emergency – támogatja a fogyókúra eredményességét

 

A készítmény összetevői (pl. fügekaktusz, édeskömény, króm) gondoskodhatnak az egyenletes vércukorszintről, a zsírokat felszívódás nélkül vezeti ki az emésztőrendszerből. Azoknak javasoljuk ezt a fogyókúrás kiegészítőt, akiknek nincs rendszer az életükben, de fogyni szeretnének, vagy akiknek egészen egyszerűen nem úgy megy a diétázás, ahogyan azt szeretnék.

4 mankót kap, melyre nyugodtan támaszkodhat a fogyókúrája ideje alatt:

  1. Az összetevők gondoskodnak az egyenletes vércukorszintről, és ezzel egész nap, folyamatosan a zsírégető zónában tartanak. A Kalory nem engedi, hogy ugrásszerűen megemelkedjen a vércukorszint, sőt az alacsony vércukorszint tüneteinek is ellenáll, aminek segítségével a zsírégető zónába kerülünk!
  2. Az összetevők csökkentik az együtt elfogyasztott ételek GI-értékét. Az alacsonyabb GI-érték hosszabb ideig tartó teltségérzést okoz.
  3. Az étvágycsökkentő hatást a vércukorszint szabályzás, a magas rosttartalom és az aminosavak jelenléte együttesen segítik elő. A fügekaktusznak köszönhetően telítettség érzést ad a gyomornak.
  4. Az összetevők a zsírokat felszívódás nélkül kivezetik az emésztőrendszerből, így ezen keresztül is korlátozza az étkezéssel bevitt kalóriák mennyiségét.

Felhasználási javaslat: 2×1 tabletta főétkezések előtt, bő folyadékkal.