Kedvezmények

15%-ra emeltük a Törzsvásárlói Kedvezményt!

Törzsvásárlói pontrendszer

Minden regisztrált vásárlónknak 15% kedvezményt biztosítunk pontrendszer formájában.

Példaként, 10.000 Ft vásárlás után 1.500 pont kerül jóváírásra az egyenlegén, amely 1.500 Ft kedvezményt jelent. A kapott pontok a következő vásárlások alkalmával bármikor felhasználhatóak, és minden vásárlás után újabb pontok kerülnek jóváírásra.

Akciós termékek esetén a pontjóváírás nem érhető el, vásárlásuk esetén nem kerül pont jóváírásra.

A korábbi Extra pont, mint mennyiségi kedvezmény, csak a VitaminNagyker webáruházban érhető el.

 

Pontok jóváírása

Webáruházunkban a regisztráció nem kötelező, rendelését regisztráció nélkül is elküldheti, de a Törzsvásárlói pontrendszerben való részvételhez regisztráció szükséges.

Regisztráció és bejelentkezés után minden terméknél láthatja, hogy az adott termék megvásárlásával mennyit pont kerül jóváírásra az egyenlegén. Amennyiben bejelentkezés nélkül küldi el a rendelését, a pontok nem kerülnek jóváírásra.

A Kosár és Pénztár oldalakon rendszerünk kiírja, hogy mennyi pont kerül jóváírásra az aktuális rendelés elküldésével, ill. mennyi pontot tud beváltani az egyenlegéről. A Fiókom oldalán Törzsvásárlói Pontok menüpontjában ellenőrizheti a törzsvásárlói pontjainak az aktuális egyenlegét, a jóváírások és a beváltások részleteit.

A rendelés alapján járó pontok jóváírása, a számla kiállítását követően, a rendelés Teljesített státuszra való átállításakor kerül rögzítésre.

Az Extra pontok jóváírása is csak a számla kiállítását követően történik meg, külön jóváírásként, amelyről külön értesítő levél is kiküldésre kerül. Az Extra pontok az automatikus visszaigazoló levélen nem kerülnek feltüntetésre, csak a számla kiállítását követően kerülnek külön jóváírásra.

A pontok jóváírása és felhasználása csak az interneten leadott rendelések alkalmával lehetséges.

 

Pontok beváltása

pontbeváltás NEM automatikus, a Pénztárban Önnek kell érvényesíteni a beváltást, amennyi pontot be szeretne váltani! A Fiókom oldalán Törzsvásárlói Pontok menüpontjában ellenőrizheti a törzsvásárlói pontjainak az aktuális egyenlegét

 

Pontok lejárata

A törzsvásárlói pontok lejárata 180 nap, azaz 6 hónapon belül a pontjait fel kell használnia, ezt követően a pontok törlődnek. Lejárat előtt 30 nappal emlékeztető email-t küldünk a pontok lejáratáról.

 

Értesítő e-mailek

Törzsvásárlói pontrendszer értesítő levelei tranzakciós értesítő levelek, és nem hírlevelek. Ezek a tranzakciós értesítések szerves részét képezik a regisztrált vásárlók tájékoztatásának, mint akár a rendelés visszaigazoló levél vagy a jelszó visszaállító levél. Amennyiben törzsvásárlói hűségpont és kuponrendszer automatikus értesítő leveleit nem kívánja megkapni, kérje regisztrációjának törlését, amellyel egyben lemond minden kedvezményről. Webárházunkban regisztráció nélkül is lehetséges a vásárlás, vendég vásárlóként, kedvezmények nélkül.

Gyűjtse a pontokat és éljen a kedvezményekkel!
Köszönjük vásárlását!