Mennyiségi kedvezmények és Törzsvásárlói pontrendszer

Vásároljon többet kedvezőbb áron! – Mennyiségi kedvezmények -15% árengedménnyel!

A kosárba helyezett termékek összértéke alapján az alábbi kedvezmények kerülnek azonnal érvényesítésre:

  • 10.000 Ft értékű vásárlás esetén 3% azonnali kedvezmény
  • 30.000 Ft értékű vásárlás esetén 5% azonnali kedvezmény
  • 50.000 Ft értékű vásárlás esetén 10% azonnali kedvezmény
  • 100.000 Ft értékű vásárlás esetén 15% azonnali kedvezmény

Darabszám alapú mennyiségi kedvezményért keresse fel VitaminNagyker webáruházunkat.

 

Gyűjtse a pontokat és fizessen kevesebbet! – Pontrendszer -5% kedvezménnyel!

A fenti Mennyiségi kedvezményeken felül, minden regisztrált vásárlónknak 5% kedvezményt biztosítunk pontrendszer formájában.

Példaként, 10.000 Ft vásárlás után 500 pont kerül jóváírásra az egyenlegén, amely 500 Ft kedvezményt jelent. A kapott pontok a következő vásárlások alkalmával bármikor felhasználhatóak, és minden vásárlás után újabb pontok kerülnek jóváírásra.

  • 1.000 Ft értékű rendeléshez 50 Ft értékű pont, amely így 5% kedvezmény
  • 10.000 Ft értékű rendeléshez 500 Ft értékű pont, amely így 5% kedvezmény
  • 20.000 Ft értékű rendeléshez 1.000 Ft értékű pont amely így 5% kedvezmény
  • 50.000 Ft értékű rendeléshez 2.500 Ft értékű pont, amely így 5% kedvezmény

 

Jóváírás folyamata

A Törzsvásárlói pontrendszerben való részvételhez regisztráció szükséges. Regisztráció és bejelentkezés után minden terméknél láthatja, hogy az adott termék megvásárlásával mennyit pont kerül jóváírásra az egyenlegén. Amennyiben bejelentkezés nélkül küldi el a rendelését, a pontok nem kerülnek jóváírásra.

A Kosár és Pénztár oldalakon rendszerünk kiírja, hogy mennyi pont kerül jóváírásra az aktuális rendelés elküldésével, ill. mennyi pontot tud beváltani az egyenlegéről. A Fiókom oldalán Törzsvásárlói Pontok menüpontjában ellenőrizheti a törzsvásárlói pontjainak az aktuális egyenlegét, a jóváírások és a beváltások részleteit.

Az elküldött rendelések után járó pontok jóváírása a rendelés állapotának teljesített státuszra való átállításakor kerül rögzítésre. A pontok jóváírása és felhasználása csak az interneten leadott rendelések alkalmával lehetséges.

 

Beváltási értékhatár

A törzsvásárlói pontok beváltása legalább 10.000 Ft értékű kosár tartalom esetén lehetséges, ez a kosárérték alatt a program nem kínálja fel a pontbeváltási lehetőséget.

 

Extra pontok

Születésnap

A regisztráció során megadhatja a születési dátumát is, ez ugyan nem kötelező, de születésnapján ajándék kuponnal lepjük meg. 🙂

Kedvencek, kívánságlista

Tegye a Kedvencek közé az Ön által kedvelt, megvásárolni kívánt termékeket, mert rendszeresen extra kuponokat küldünk a kívánságlistákon szereplő legnépszerűbb termékekre, amellyel kedvezményesen rendelheti meg kedvenc termékét. Ezeket a kuponokat viszont csak azok a Vásárlók kapják meg, akiknek az adott termék a kedvencei között van, vagyis a kívánságlistáján szerepel, ezért javasoljuk, hogy tegye az összes kedvenc termékét kívánságlistájára!

 

Lejárat

A törzsvásárlói pontok lejárata 60 nap, azaz 2 hónapon belül a pontjait fel kell használnia, ezt követően a pontok törlődnek.

 

Értesítő e-mailek

Törzsvásárlói hűségpont és kuponrendszer értesítő levelei tranzakciós értesítő levelek, és nem hírlevelek. Ezek a tranzakciós értesítések szerves részét képezik a regisztrált vásárlók tájékoztatásának, mint akár a rendelés visszaigazoló levél vagy a jelszó visszaállító levél. Amennyiben törzsvásárlói hűségpont és kuponrendszer automatikus értesítő leveleit nem kívánja megkapni, kérje regisztrációjának törlését, amellyel egyben lemond minden kedvezményről. Webárházunkban regisztráció nélkül is lehetséges a vásárlás, vendég vásárlóként, kedvezmények nélkül.

 

Gyűjtse a pontokat, és éljen a kupon kedvezményekkel!
Köszönjük vásárlását!