Kezdje egészségesen a reggeleket a Koko kókusztejekkel!

Kezdje egészségesen a reggeleket a Koko kókusztejekkel!

 

A reggelek jelentősen meghatározhatják az egész nap hangulatát és lendületét. Ha azt szeretné, hogy minden reggel jól induljon, és megadja a kellő lendületet a nap végéig, akkor válassza a Koko kókusztejeit!

Kirobbanó energia

A Koko kókusztejek Indonéz kókuszból készülnek angol minőségben feldolgozva, ráadásul hozzáadott vitaminokat (D2- és B12-vitamin) és kalciumot is tartalmaznak.

Mindegyik Koko kókusztej laktózmentes, szójamentes, gluténmentes, nincs bennük koleszterin sem, és vegetáriánusok is fogyaszthatják őket

A kókusztejet nem csak reggeli tejhelyettesítő italként fogyaszthatja, hiszen beleteheti a teába vagy kávéba, de felhasználhatja a főzésnél édes és sós ételekhez is.

A Koko kókusztejek 3 féle verzióban elérhetőek, így választhat a natúr, a csokoládés és a cukormentes fajta közül.

Ezért is érdemes kókusztejre váltania

A tehéntejet sokan nem is tudják fogyasztani, de egyre több bizonyíték van arra is, hogy nem szolgálja éppen az egészségünket sem. A kókusztej ezzel szemben szinte mindenki számára könnyen fogyasztható, ráadásul számos kedvező egészségügyi hatással is rendelkezhet.

A kókusztej segít a réz pótlásában, mivel igen nagy mennyiség található benne. A réz nélkülözhetetlen számos élettani folyamathoz, és segít megőrizni a bőr és a véredények rugalmasságát is.

A kókusztej hozzájárul a csontok erősítéséhez is, mivel igen bőséges forrása a foszfornak, ami elengedhetetlen a csontok megfelelő erősségének biztosításához.

A kókusztej igen gazdag vasban is, mely alapvető fontosságú a vérképzés folyamatában, tehát segíthet fellépni a vérszegénység ellen.

Mivel a kókusztej kitűnő káliumforrás, ezáltal támogatja az optimális vérnyomás fenntartását, magas mangántartalma pedig a megfelelő vércukorszint megőrzését segíti elő.

A kókusztejben lévő magnézium kedvező hatású lehet izomgörcsök vagy izomláz esetén, de az idegrendszer normál működéséhez is elengedhetetlen.

A kókusztej kitűnő szelénforrás is, mely anyag igen erélyes antioxidáns, azaz semlegesíteni tudja a sejtkárosító szabadgyököket. Ennek számos kedvező élettani hatása lehet, és például csökkenteni képes az ízületi gyulladás tüneteit is.

A kókusztej egyébként az immunrendszert is erősíti, tehát rendszeres fogyasztásával javíthatjuk védekezőképességünk hatékonyságát.

Koko termékek »