Kiemelkedő kálium tartalmú elektrolit italpor! Ismerje meg a Health Market ElektroMaxot!

Kiemelkedő kálium tartalmú elektrolit italpor! Ismerje meg a Health Market ElektroMaxot!

Kiemelkedő kálium tartalmú elektrolit italpor! Ismerje meg a Health Market ElektroMaxot!

 

A Health Market ElektroMax egy olyan steviával készült, citrom ízű, magas ásványi anyag tartalmú italpor, amely tasakonként 1000mg káliumot tartalmaz. Fogyasztása különösen javasolt aktív életmódot élőknek, sportolóknak, illetve káliumhiánnyal küzdőknek. A készítmény képes növelni a teljesítőképességet, hozzájárulhat a regeneráció gyorsításához és a zsírégetéshez. Fogyasztásával hatékonyan pótolhatjuk a nyári kánikulában a fokozott izzadás miatt elveszített ásványi anyagokat, vagyis az elektrolitokat. Az ElektroMax-ban található hatóanyagok azonnal felszívódnak, feltöltik a sejteket és energizálnak, fokozzák a sportteljesítményt, nyugtatják az idegeket, csökkentik a stressz érzését, hozzájárulnak az optimális izom- és idegfunkciókhoz, illetve hidratálnak és fiatalítanak. Intenzív fizikai aktivitás vagy sportolás közben vagy a nyári kánikulában igen jelentős mennyiségű elektrolitot is veszíthetünk az izzadtsággal, amelyeket okvetlenül pótolnunk kell. Az ElektroMax a kiemelkedő mennyiségű kálium mellett tartalmaz még magnéziumot, kalciumot, vasat, cinket, rezet, mangánt, jódot és szelént is. Ennek köszönhetően roppant hatékonyan pótolhatóak általa az izzadás közben elveszített ásványi anyagok.

>>> Kattintson ide az összes Multi Mineral komplex termékünkhöz!

Az ásványi anyagok és nyomelemek kulcsfontosságú szerepet játszanak a szervezet egészségének fenntartásában, mivel többek között hozzájárulnak a normál anyagcsere-folyamatokhoz, a normál vércukorszint fenntartásához, valamint az izmok, a csontok és a fogak egészségének megőrzéséhez. A kálium nélkülözhetetlen alkotója a sejteknek, közreműködik a tápanyagfelvételben és az energiaellátásban. A nátriummal együtt részt vesz az ingerület-átvitelben, ezáltal az ideg-, és izomműködésben, az ozmotikus nyomás és a sav-bázis egyensúly fenntartásában. A foszforral közösen hozzájárul az agy oxigénellátásához. A kálium kulcsfontosságú szerepet tölt be a normál izomműködésben, így a szív működésében is. Szabályozni tudja a vérnyomást és a koleszterinszintet, valamint képes lehet csökkenteni a szívroham és az agyvérzés kockázatát. Emellett fellép a kalcium szervezetből való kiürülése ellen, képes csökkenteni az izomgörcsöket, illetve csökkentheti az allergiás tüneteket. A kálium hiányának következtében kialakulhatnak tájékozódási nehézségek, izomműködési zavarok, de akár depresszió is felléphet.

Pótolja a nélkülözhetetlen elektrolitokat a magas káliumtartalmú Health Market ElektroMax Citrom ízű italpor segítségével!