Köhögés, megfázás ellen vesse be a Bálint Cseppek Tüdő-füves cseppeket!

Köhögés, megfázás ellen vesse be a Bálint Cseppek Tüdő-füves cseppeket!

Köhögés, megfázás ellen vesse be a Bálint Cseppek Tüdő-füves cseppeket!

 

A Bálint Cseppek Tüdő-füves cseppekben 8 fajta gyógynövény alkoholos vizes kivonata található meg, amelyek felerősítik egymás hatását, ezáltal fontos szerepet játszhatnak az immunrendszer erősítésében, a felsőlégúti rendszer egészségének megőrzésében, valamint segíthetnek légzési nehézségek esetén, a felgyülemlő nyálka oldásában, az asztmatikus rohamok enyhítésében. A Tüdő-Füves cseppek jótékony hatást fejthet ki kínzó rekedtség, köhögés, légzési nehézségek, gége- és garathurut, mellhártyagyulladás, száj- és garatüreg-gyulladás, megfázás, influenza esetén. A készítményben található lándzsás útifű természetes módon képes hozzájárulni a megfázás kezeléséhez, illetve csillapíthatja a köhögést. Egyszerre tud hatni a légúti nyálkahártyára és az izmokra, csökkentheti a gyulladást, oldhatja a légcsőhurutot, képes enyhíteni a torokfájást. A lándzsás útifű tartalmaz C-vitamint, cinket, cser- és nyálkaanyagokat, káliumsót, iridoidokat, kovasavat és flavonoidokat, amelyek kiemelt szerepet játszhatnak a váladék felszakadásában és eltávolításában köhögés esetén. A lándzsás útifű kivonatait alkalmazni szokták természetes köptetőként a légutak megbetegedései esetén a köhögés mielőbbi elmulasztásához.

>>> Kattintson ide az összes Bálint Cseppek termékünkhöz!

A lándzsás útifű védőréteggel tudja bevonni a torok nyálkahártyáját, ezáltal képes enyhíteni a gyulladásos tüneteket, illetve csillapíthatja, de akár teljesen meg is szüntetheti a köhögési ingert. Öblögető és gargalizáló szerként használva nagyon hamar képes csökkenteni a torokfájást, illetve kezelheti a száj belső gyulladásait, sebeit is. A lándzsás útifű kúraszerűen alkalmazva hozzájárulhat a megelőzéshez is, képes elpusztítani a kórokozókat, kiüríti a salakanyagokat és tisztítja a vért. A Bálint Cseppek Tüdő-füves cseppekben lévő izlandi zuzmó nyugtatni tudja a torkot, támogathatja a légutak egészségét, valamint hozzájárulhat a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. Az izlandi zuzmót száraz ingerköhögés fennállásakor köhögés elleni szerként alkalmazták a nyálkahártya irritáló hatásának enyhítése céljából. Védőréteget tud képezni a nyálkahártyán, ezáltal csökkentheti az irritáló hatásokat. A készítményben található kakukkfű kivonat fő hatóanyaga a karvakol, ami rendkívül hatékonyan tudja elpusztítani a baktériumokat és a vírusokat. Fel lehet használni a száraz köhögés okozta tünetek esetén is. A kakukkfű képes erősíteni az immunrendszert, ráadásul a benne található timol és karvakol erős gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő, vírus-, baktérium- és gombaölő vegyületek. A kakukkfű fel tudja gyorsítani a hurutos váladék felszakadását, nyákoldó és köptető hatása által pedig nyugtatja a légutakat. Emellett csökkentheti a torokgyulladást, csillapíthatja a köhögési ingert. Vírusos eredetű betegségek esetén közreműködhet a kellemetlen tünetek enyhítésében, a gyógyulás felgyorsításában.

Lépjen fel a köhögés ellen, támogassa a felső légúti rendszer egészséget a Bálint Cseppek Tüdő-füves cseppek segítségével!