Köhögés, megfázás esetén érdemes kipróbálnia az alkoholmentes Vitaking Lándzsás útifű szirupot! Gyerekeknek is adható!

Köhögés, megfázás esetén érdemes kipróbálnia az alkoholmentes Vitaking Lándzsás útifű szirupot! Gyerekeknek is adható!

Köhögés, megfázás esetén érdemes kipróbálnia az alkoholmentes Vitaking Lándzsás útifű szirupot! Gyerekeknek is adható!

 

A Vitaking Lándzsás útifű szirup egy 100%-ban alkoholmentes, gyógynövénykivonatokat tartalmazó étrend-kiegészítő, így biztonságosan adható gyerekeknek is. A lándzsás útifű kivonat meg tudja nyugtatni a torkot, a garatot és a hangszálakat. Ez a népszerű gyógynövény egy olyan bevált köhögés elleni házi szer, ami természetes módon képes hozzájárulni a megfázásból való felgyógyuláshoz. A Lándzsás útifű szirup szerepet játszhat a légzőszervek egészségében, a mellkas és a torok jólétében, valamint a lehelet frissítésében is. A készítmény ráadásul tartalmaz kamilla és kakukkfű kivonatot, valamint mézet is, amelyek tovább képesek fokozni a lándzsás útifű pozitív hatásait. A lándzsás útifű az egyik legrégebb óta felhasznált gyógynövény, ami teljesen természetes úton támogathatja a megfázásos betegségek gyógyulását, valamint hatékonyan képes csillapítani a köhögést. Egyszerre fejthet ki hatást a légúti nyálkahártyára és az izmokra, képes oldani a légcsőhurutot, valamint enyhíteni a torokfájást, illetve hatékony gyulladáscsökkentő képességgel is rendelkezik. Mindezek miatt fel szokták használni erős köhögés és tüdőtuberkulózis (tbc) esetén is.

>>> Nézzen körül az összes Vitaking termékünk között!

A lándzsás útifűben található C-vitamin, cink, flavonoidok, iridoidok, cser- és nyálkaanyagok, kovasav és káliumsó is, amelyek jelentősen hozzájárulhatnak a váladék felszakadásához és eltávolításához köhögés esetén. A gyógynövényben található nyálkaanyagoknak köszönhetően a lándzsás útifű felhasználásával készült oldatok, szirupok kiemelkedő köhögéscsillapító és gyulladáscsökkentő hatással vannak megáldva. A lándzsás útifű kivonatait felhasználják természetes köptetőként a légutak megbetegedései esetén a köhögés mielőbbi elmulasztása érdekében. Képes feloldani a letapadt nyákot, ami által elősegítheti a köpetképződést. A lándzsás útifű védőréteggel képes bevonni a torok nyálkahártyáját, aminek köszönhetően csökkenteni tudja a gyulladásos tüneteket, valamint enyhítheti, majd meg is szüntetheti a köhögési ingert. A lándzsás útifű ráadásul teljesen biztonságosan adható gyermekek számára is, akik szívesen fogyasztják kellemes ízének köszönhetően. Gargalizáló, öblögető szerként alkalmazva rövid időn belül képes csökkenteni a torokfájást, valamint hozzájárulhat a száj belső gyulladásainak, sebeinek kezeléséhez is. További előnye, hogy nem csupán már fennálló betegség esetén lehet képes segíteni, mivel kúraszerűen fogyasztva szerepet játszhat a megelőzésben is, elpusztíthatja a kórokozókat, salaktalanít, illetve tisztítja a vért.

Lépjen fel a megfázás, a köhögés ellen, támogassa immunrendszerét az alkoholmentes Vitaking Lándzsás útifű szirup segítségével!