Komplex és kényelmes vitaminpótlás a Vitaking Multi Paleo Profi vitamincsomaggal!

Julius paleo

Komplex és kényelmes vitaminpótlás a Vitaking Multi Paleo Profi vitamincsomaggal! 

 

Ha Paleo étrenden él, és szeretné ellátni szervezetét valamennyi létfontosságú tápanyaggal, ráadásul mindezt gyorsan és kényelmesen, akkor a Vitaking Multi Paleo Profi vitamin csomagra Önnek is szüksége van!

Ebben a komplex vitamin csomagban benne van minden szükséges vitamin, ásványi anyag és más tápanyag, amire szervezetének szükséges van a kiegyensúlyozott és egészséges működéshez. Ráadásul jóval nagyobb mennyiségű tápanyagot rejt magában, mint az átlagos multivitamin készítmények, méghozzá természetes formában.

Kihagyhatatlan Paleo vitamin csomag

A Vitaking Multi Paleo Profi vitamin csomag azért is paleo, mivel az A-vitamint béta-karotin formában, E-vitamint kevert tokoferol formában (alfa-, béta-, gamma- és delta-tokoferolok), a magnéziumot pedig citrát formában tartalmazza.

Továbbá a szintetikus ásványi anyagok helyett 100% spirulina mikroalga van benne, mely tulajdonképpen önmagában is egy komplex multivitaminnak tekinthető, hiszen kutatások megállapították, hogy mindössze 1 gramm spirulina nagyságrendileg annyi tápanyagot tartalmaz, mint 1 kg zöldség.

Mindemellett pedig találunk még a vitamin csomagban nagy dózisú K2-vitamint, D3-vitamint és Omega-3 zsírsavat, illetve szükséges mennyiségben szelént is.

A szelén pótlása szintén nagyon lényeges, mivel hazákban a talaj nagy része szelénhiányos, ezért a különböző zöldségekben és gyümölcsökben is alacsonyabb általában a szelén szintje a szükségesnél, így sokan lehetnek szelénhiányos állapotban. A szelén hiányára utalhat például az általános fáradtság, a szellemi kimerültség, a pajzsmirigy alulműködése vagy akár meddőségi problémák is.

Könnyű és gyors paleo vitaminpótlás

Ennek a paleo multivitaminnak minden doboza 30 darab könnyen hordozható csomagot foglal magában, mely a legtermészetesebb formában tartalmazza valamennyi létfontosságú vitamint és ásványi anyagot.

Mindegyik napi csomag az alábbi 6 készítményt tartalmazza:

 • 1 db bioflavonoidos 1000 mg-os C-vitamin tabletta csipkebogyóval és acerolával
 • 1 db Vitamax lágyzselatin kapszula (A-, D-, E-vitamin, szelén)
 • 1 db MagneTrio kapszula (K2- és D3 vitamin, valamint Magnézium citrát)
 • 1 db Stressz B-komplex tabletta (B- és C-vitamint tartalmaz)
 • 1 db Spriulina alga tabletta (100% spirulina)
 • 1 db Omega 3 halolaj kapszula
Önnek is szüksége van erre a vitamincsomagra!

A Vitaking Multi Paleo Profi vitamin csomag

 • Hatóanyagai segítik az immunrendszer  működését, fokozzák a szervezet ellenálló képességét.
 • Támogatja az idegrendszer kiegyensúlyozott működését
 • A benne található C-vitamin nem csak az immunitás szempontjából lényeges, hanem szükséges a haj, a bőr és a köröm egészségéhez is.
 • Segíti a szív és az izomzat egészségét például a B1-vitaminnal is.
 • A K2-vitamin fontos a csontozat egészségének biztosításához.
 • A D-vitamin nélkülözhetetlen az immunrendszer számára, és még sok más fontos élettani folyamathoz.

Vitaking Multi Paleo Profi vitamin csomag »