Lássa el az egész családot C-vitaminnal a BioCo családi C-vitamin készítményeivel!

cvitamin

Lássa el az egész családot C-vitaminnal a BioCo családi C-vitamin készítményeivel!

 

Ha szeretné egész családja számára biztosítani a C-vitamint, akkor BioCo C-vitamin tartalmú termékei Önnek készültek! A családi kiszerelésű készítményekben 100 db tabletta található, így a család valamennyi tagja el lesz látva a létfontosságú C-vitaminnal hosszú időn keresztül.

A BioCo Csipkebogyós RETARD C-vitamin 1000 mg C-vitamint tartalmaz, ráadásul a C-vitamin tartalma fokozatosan szabadul fel a testünkben, így egész napon keresztül biztosítja a megfelelő C-vitamin mennyiséget. A csipkebogyó kitűnő C-vitamin forrás, és rengeteg pozitív hatása mellett nagymértékben támogatja a készítményben található C-vitamin felszívódását a szervezetünkben.

A Bioco C+D duo a C-vitamin mellett nagy dózisú D-vitamint is tartalmaz, mely páros kivételesen eredményesen tudja támogatni az immunrendszer működését. A D-vitamin gátolja az immunrendszer kóros működését, és javítja a fertőzésekkel szembeni védekezés hatékonyságát.

A BioCo Mega C-vitamin 1500mg filmtabletta a legnagyobb hatóanyag-tartalmú BioCo C-vitamin, ami pontosan 1500mg C-vitamint tartalmaz filmtablettánként, hosszan tartó, RETARD hatással.

A BioCo C-vitamin 500mg narancs ízű rágótabletta rendkívül finom, természetes aromával készül, így tökéletes választás lehet gyermekek és idősebbek számára is, akik esetleg nyelési nehézséggel küzdenek, de természetesen felnőttek is fogyaszthatják.

Biztosítsa teljes családja számára a C-vitamint a BioCo családi C-vitamin készítményekkel!