Lássa el az egész családot vitaminokkal a JutaVit Multivitamin készítmények segítségével!

unnamed 1

Lássa el az egész családot vitaminokkal a JutaVit Multivitamin készítmények segítségével!

 

A JutaVit Multivitamin készítmények között található kifejezetten gyermekeknek, felnőtteknek és 50 év felettieknek összeállított termék is, melyek mindegyike speciálisan az adott korosztály igényeire szabott legfontosabb összetevőket tartalmazza hozzáadott probiotikumokkal.

A multivitaminok a szervezet számára létfontosságú vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazzák, így fogyasztásuk támogatja a szervezet kiegyensúlyozott működését, az immunrendszer megerősödését, ami által fokozódhat a szervezet védekezőképessége a betegségekkel szemben.

A JutaVit Multivitamin Gyermekeknek finom gyümölcs ízű komplex készítmény, amely az A-, B1-, B2-,B3-, B12-, C-, D3- és E-vitamin mellett folsavat, cinket, jódot, krómot, szelént tartalmaz.

A JutaVit Multivitamin felnőtteknek a vitaminok mellett számtalan ásványi anyagot és nyomelemet, valamint Q10-koenzimet, csipkebogyó kivonatot, illetve kolint és inozitolt is tartalmaz.

A JutaVit Multivitamin Senior 50+ tabletta egy olyan komplex készítmény, ami a vitaminok mellett számos ásványi anyagot, nyomelemet, likopint, luteint és Ginkgo Biloba kivonatot is tartalmaz.

Gondoskodjon az egész családról a JutaVit Multivitamin készítményeivel!