Legyengült immunrendszer esetén ajánljuk a cápamájolajat tartalmazó Olimp Labs Maximarin Forte immunerősítő kapszulát!

Legyengült immunrendszer esetén ajánljuk a cápamájolajat tartalmazó Olimp Labs Maximarin Forte immunerősítő kapszulát!

Legyengült immunrendszer esetén ajánljuk a cápamájolajat tartalmazó Olimp Labs Maximarin Forte immunerősítő kapszulát!

 

Az Olimp Labs Maximarin Forte egy olyan különleges készítmény, ami a kitűnő minőségű cápamájolaj mellett tartalmaz még fokhagyma kivonatot, az A-, D- és E-vitaminokat, illetve a cinket. Ennek a komplex összetételnek köszönhetően kiemelten támogathatja az immunrendszer, a szív- és a keringési rendszer normál működését, valamint a sejtek antioxidáns védelmét. Továbbá jelentősen hozzájárulhat az emésztőrendszer bakteriális egyensúlyának fenntartásához, illetve a baktériumok és a gombák elleni védekezéshez. Emellett közreműködhet a vér normál koleszterin– és lipidszintjének fenntartásában, illetve a csontok és fogak egészségének megőrzésében. Az Olimp Labs Maximarin Forte immunerősítő kapszula az innovatív Flow Caps Liquid Technology technológiával készül, ami garantálja a gyors felszívódást a szervezetben, megőrzi a felhasznált összetevők kiváló minőségét és gátolja a hatóanyagok oxidációját.

>>> Kattintson ide az összes Olimp Labs termékünkhöz!

A Maximarin Forte egyik legfőbb hatóanyaga a kiváló minőségű cápamájolaj, ami 20% alkilglicerint és szkvalént tartalmaz. Ezek a vegyületek a lipidek csoportjába tartoznak, és természetesen is jelen vannak az emberi szervezetben, legnagyobb koncentrációban a csontvelőben és a bőrben. Tudósok kimutatták, hogy a cápák kivételes ellenálló képességének egyik oka az alkylglycerol nevű anyag, ami a cápamájolaj egyik összetevője. Az alkilglicerol megtalálható például az anyatejben, a csontvelőben vagy a tengeri halakban is. A csecsemők az anyatej alkilglicerol tartalma miatt képesek ellenállóvá válni a fertőzésekkel, betegségekkel szemben. A szakemberek azt is igazolták, hogy a cápamáj alkilglicerol koncentrációja egyedülállóan magas az élővilágban. Az alkilglicerol serkenti a csontvelő működését, a fehérvérsejtek termelését, erősíti az immunitást, jótékony hatású lehet nátha vagy kisebb megbetegedések, illetve allergia esetén. Rendkívül erős antioxidáns hatásának köszönhetően semlegesíteni tudja a sejtkárosító szabadgyököket, valamint képes lassítani az öregedési folyamatokat.

Erősítse immunrendszerét, növelje szervezete védekezőképességét a komplex összetételű, kitűnő minőségű cápamájolajat tartalmazó Olimp Labs Maximarin Forte immunerősítő kapszula segítségével!