Lépjen fel a fertőző betegségek ellen a Naturland Propolisz cseppel és tablettával!

Naturland propolisz

Lépjen fel a fertőző betegségek ellen a Naturland Propolisz cseppel és tablettával!

 

A Naturland propolisz csepp és tabletta fogyasztásával nagymértékben fokozhatja szervezete védekezőképességét, ugyanis a propolisz egy elképesztő antibakteriális, gyulladáscsökkentő, vírus- és gombaölő képességgel rendelkező természetes anyag.

A propoliszt ajánlott felhasználni az enyhe fertőzések következtében fellépő felső légúti megbetegedések megelőzéséhez, valamint kedvező hatású lehet a torok-, garat-, gége-, orrüreg- és arcüreggyulladás kezelésében is.

A propolisz számtalan immunerősítő és természetes antibakteriális hatóanyagot tartalmaz, amelyek segítségével nagymértékben fokozhatjuk ellenálló képességünket, ezáltal biztosabban védhetjük ki a különféle fertőző betegségeket is. A propoliszban található összetevők több oldalról is támogatják az immunrendszert, mivel egyrészt kórokozó-ellenes hatást fejtenek ki, másrészt pedig támogatják a szervezet öngyógyító mechanizmusait.

A propolisz segíthet mérsékelni a vírusok és baktériumok által kiváltott légzőszervi panaszokat, és gátolja a kórokozók további szaporodását, így különösen jótékony hatású nátha, influenza vagy hörghurut esetén is.

Védje ki a vírusok támadásait a Naturland Propolisz cseppel és tablettával!