Lépjen fel a kórokozók ellen az Apiland 95%-os tisztaságú propolisz oldattal!

Apiland Mehpempo Propolis

Lépjen fel a kórokozók ellen az Apiland 95%-os tisztaságú propolisz oldattal!

 

A propolisz a természet talán leghatékonyabb antibiotikuma, nagyszerű fertőtlenítő, baktérium- és vírusölő, gyulladáscsökkentő, valamint bivalyerős antioxidáns hatással bír. Az Apiland propolisz oldat kiemelkedő hatékonysággal képes támogatni az immunrendszer erősödését a fertőzésekkel és betegségekkel szemben, és kifejezetten jótékony hatású lehet influenza, hörghurut vagy nátha esetén.

A propolisz belsőleg erőteljes immunstimuláló, gyulladáscsökkentő, antioxidáns, gombaellenes, antimikrobiális, antivirális (Herpes simplex), (Candida albicans), fájdalomcsillapító, érzéstelenítő és nyákoldó hatásokkal rendelkezik.

A propolisz kitűnően alkalmazható fertőző betegségek okozta láz, nátha, influenza, torokgyulladás, hörghurut gyulladás, orrmelléküreg-gyulladás, száraz köhögés, légúti vírusos fertőzések, tüdőgyulladás esetén is. A gyomor– és a bélrendszerben is kifejti kedvező hatásait, ezért különösen kedvező hatású lehet gyomorhurut, gyomorfekélyek, vékony- és vastagbélgyulladás, bélparaziták, gyomorfájdalmak, bélflóra zavarok esetén is.

Támogassa szervezetét az Apiland propolisz oldat kedvező hatásaival!