Lépjen fel a változókori kellemetlen tünetei ellen a Myrobalan Feminess – könnyed változókor kapszulával!

feminess FB banner 1200x1200

Lépjen fel a változókori kellemetlen tünetei ellen a Myrobalan Feminess – könnyed változókor kapszulával!

 

Tegye könnyebbé a menopauzát mesterséges hormonok nélkül, a tibeti gyógyászat erejével! A Myrobalan Feminess egy olyan prémium női étrend-kiegészítő kapszula, mely 18 gyógynövényét úgy válogatták össze, hogy egymás erejét fokozó, komplex támogató hatásukkal támogassák a női szaporító szervek normál működését és a kiegyensúlyozott hormonműködést.

A Feminess kizárólag természetes növényi hormonokkal pótolja a menopauza alatti hormonhiányt, nem okoz hozzászokást vagy mellékhatásokat. A Feminess valamennyi olyan panaszra megoldást nyújthat, amit az ösztrogénszint csökkenése váltott ki, mint például a hőhullámok, az ingerlékenység, a félelmek, a hangulatingadozás, az alvászavar, az energiahiány, a türelmetlenség vagy az enyhe elhízás.

A Feminessben lévő 18 gyógynövény külön-külön is kedvező hatást fejtenek ki a női szervekre, együtt azonban egy jóval komplexebb, szinergista hatást érvényesítve egy még szélesebb körű és intenzívebb segítséget nyújtanak a menopauza alatt jelentkező panaszok kezeléséhez.

Szabaduljon meg a változókori panaszoktól a Myrobalan Feminess – könnyed változókor kapszulával!