Lépjen fel az öregedés látható és érezhető jelei ellen a Vitaking Hialuronsav + kollagén komplex kapszulával!

Junius Hialuron kollagen

Lépjen fel az öregedés látható és érezhető jelei ellen a Vitaking Hialuronsav + kollagén komplex kapszulával!

 

Ha Ön is szeretné megőrizni fiatalos külsejét és mozgékonyságát, akkor a hialuronsav és a kollagén pótlására okvetlenül figyelnie kell. Ugyanis ez a 2 anyag nem csak bőrünk számára elengedhetetlen, hiszen tulajdonképpen testünk valamennyi részében fontos szerepet töltenek be. Viszont a kor előrehaladtával egyre csökken mennyiségük a szervezetben, így kívülről szükséges folyamatosan pótolnunk őket.

Testünk összetartója, a kollagén

A kollagén a test ragasztója, ami mindent mindennel összeköt, ugyanis rostos hálót alkot az egész szervezetben, és a kollagén ragasztja össze a csontvázat a lágyszövetekkel.

A kollagén a haj, bőr, köröm, inak, porcok, csontok, izmok, erek, illetve valamennyi kötőszövet szerkezeti építője. A kollagén a szemeinkben is jelen van, és biztosítja annak tömörségét.

A bőr 75%-a kollagénből áll, így a kollagén szintjének csökkenése nyomot hagy bőrünkön, mely elveszti feszességét, rugalmasságát, így megereszkedik, és ráncok képződnek rajta.

A kollagén kedvező élettani hatásait mára már számtalan kutatásban mutatták ki

– táplálja a bőrt, feltölti a ráncokat;

– halványítja a hegeket és a terhességi csíkokat;

– javítja a kötőszövet minőségét;

– erősíti a hajat és a körmöket, javítja a szerkezetüket;

– építi a porcokat, mérsékli az ízületi gyulladást;

– erősíti a csontokat;

– fokozhatja az izmok teljesítményét;

– regenerálja az ínszalagokat, mivel az inak 100%-ban kollagénből állnak;

– rugalmasan tartja az erek falát;

– komplexen lassíthatja az öregedési folyamatokat.

A kivételes vízmegkötő képességű hialuronsav

A hialuronsav tömegének akár 1000-szeresét is képes vízben megkötni, így feltölti a bőrt és a kötőszöveteket, illetve például olajozza az ízületeket. Természetes hidratáló képessége mellett elősegíti a tápanyagok jobb felszívódását, valamint lassítja az öregedési folyamatokat.

A hialuronsav szintén nélkülözhetetlen alkotóeleme szöveteinknek, ráadásul a termelésének csökkenése már a 20. életév körül elkezdődik, és 40 éves korra az eredeti mennyiség felére esik vissza a képződése.

A hialuronsav legnagyobb mennyiségben a bőrben található meg, de szervezetünk szinte minden részében jelen van, köztük az izmokban, az ízületekben, a porcokban, a szemekben vagy a szívbillentyűkben is.

A kollagénhez hasonlóan a hialuronsav is hálószerűen kapcsolja össze és tölti ki a sejtek közötti állományt a szövetekben, amivel biztosítja a szervek rugalmasságát és feszességét. A hialuronsav képes helyreállítani a kollagén rostok közötti keresztkötéseket, illetve fokozza a kollagén és elasztikus rostok újratermelését. A hialuronsav fő funkcióját a porcok alkotórészeként tölti be.

Vitaking Hialuronsav + kollagén komplex kapszula »