Lipo Drink – béltisztító-bélflóra építő ital, a lapos hasért

Lipo Drink – béltisztító-bélflóra építő ital, a lapos hasért

Lipo Drink – béltisztító-bélflóra építő ital, a lapos hasért

 

Hasra hízol? Puffadsz? Szabd át a legkényesebb testrészt!

A készítmény segíthet a béltisztításban, a zsírégetésben, a bélflóra egyensúlyának fenntartásában, az immunrendszer erősítésében, a vércukorszint szabályozásában, hozzájárulhat a fogyókúra eredményességéhez, a lapos hashoz.

Lipo+ gyógynövény főzet – Lapos has kúra – béltisztító és fogyókúrás koncentrátum

Azoknak fejlesztették, akiknek kritikus terület a has és a csípő! Hölgyek, Urak, itt nem csak a zsírok égetéséről van szó. A Lipo+ egy olyan haslapító koktél, ami béltisztító és bélflóra építő összetevőivel szabadít meg az úszógumiktól. Megszüntetheti a gázosodást, puffadást és az emiatt lelassult anyagcserét. Minden ereje 12 gyógynövény + 1 prebiotikum koncentrátuma.

Béltisztítás a lapos hasért

Ha a kritikus terület a has és a csípő, akkor a zsírégetéshez béltisztítás kell! A hasad és csípőd mérete egyenes arányban van a bélflóra egyensúlyával és a vastagbélben visszamaradt fekália mennyiségével. Ez a mérgező, nagy súlyú méreganyag halmaz, időzített bomba. Nyomja a szerveket, gátolja a tápanyag felszívódást, gyengíti az immunrendszert, torzítja a test formáját. Béltisztítással erősödik az immunrendszered (a belek flórája az immunrendszer 70%-át adja) és leveheted a hasadra és csípődre szorult úszógumid.

Felhasználási javaslat: 1,5 l szénsavmentes vízhez önts 25 ml Lipo főzetet (adagolókupak a doboz tetején). Idd ezt egész nap, egyenlő arányban elosztva!