A védekezőképesség fokozásához próbálja ki a Natur Tanya Fermentált Béta-Glükánt!

A védekezőképesség fokozásához próbálja ki a Natur Tanya Fermentált Béta-Glükánt!

A védekezőképesség fokozásához próbálja ki a Natur Tanya Fermentált Béta-Glükánt!

 

A Natur Tanya Fermentált Béta-Glükán kapszula sörélesztő sejtfalból fermentált, védjegyzett 1,3/1,6 béta-glükánt tartalmaz, valamint található még benne C-vitamin, szerves cink és szerves szelén is.  A béta-glükán egy természetes poliszacharid, ami egyedülálló immunstimuláló hatással van megáldva. Fogyasztásával jelentősen megerősíthető az immunrendszer, fokozható a szervezet ellenálló képessége a különféle betegségekkel szemben. A készítmény vízben oldhatatlan sörélesztő béta-glükánokat tartalmaz, amely biológiai aktivitása magasabb a vízoldható formákkal összehasonlítva. A Goldcell® a természetes eredetű sörélesztő béta-glükán védjegye, amely nagy koncentrációban (min. 80%) tartalmaz fermentált béta-1,3-1,6-glükánt. A sörélesztőből (Saccharomyces cerevisiae) előállított béta-glükán egyensúlyba tudja hozni a természetes ellenálló képességet. A termék már 3 éves kortól fogyasztható, és kifejezetten javasolt azoknak, akik szeretnék támogatni immunrendszerüket, kihívásokkal teli mindennapok esetén, illetve sportolók, idősebbek, vegánok és vegetáriánusok számára.

>>> Kattintson ide az összes kitűnő minőségű Natur Tanya készítményünkhöz!

A béta-glükán nagymértékben képes fokozni az immunrendszer működését, ezáltal védelmet biztosíthat a fertőzések ellen. A béta-glükán fogyasztásának hatására a szervezet védekezőképessége jelentős támogatást kap, aminek köszönhetően hatékonyabban védhetőek ki a fertőzések, illetve könnyebb és gyorsabb lehet a lábadozás. A béta-glükán tehát fokozott készenlétbe állítja az immunrendszert, így az jóval sikeresebben képes ellátni feladatait. In vitro vizsgálatokban bizonyították, hogy a béta-glükán fokozza azoknak a makrográfoknak az aktivitását, amelyek legfőbb feladata a szervezetbe került kórokozók bekebelezése és megsemmisítése. A béta-glükán immunstimuláló hatása segítséget nyújthat allergiás betegségek esetén is, illetve egyes krónikus bőrgyulladások, például az ekcéma kezelésében is jó eredmények érhetőek el a használatával. A készítmény a fermentált béta-glükán mellett tartalmaz C-vitamint, szerves cinket és szerves szelént is, melyek hozzájárulhatnak az immunrendszer normál működéséhez, valamint a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. Erősítse immunrendszerét a Natur Tanya Fermentált Béta-Glükán kapszula segítségével! Gazdaságos DUOPACK kiszerelésben is elérhető!

Biztonságos és tartós barnulás a Natur Tanya Solar napozó vitaminnal!

Biztonságos és tartós barnulás a Natur Tanya Solar napozó vitaminnal!

Biztonságos és tartós barnulás a Natur Tanya Solar napozó vitaminnal!

 

A Natur Tanya Solar napozó vitamin kapszula egy világszabadalommal védett napozóvitamin, mely 13 komplex összetevő segítségével járul hozzá a szoláriumozás, a napozás miatti vagy a nap nélküli bőrpigmentációhoz, ráadásul eközben fokozza a bőr és a szemek védelmét a káros UV-sugarakkal szemben. A Solar vitamin fogyasztása kifejezetten ajánlott azoknak, akik napozás nélkül szeretnék bőrüket sötétebb és egészségesebb pigmentációhoz juttatni, illetve akik napozás és szoláriumozás mellett tartós barna bőrszínt kívánnak elérni. A termékben lévő összetevők nagymértékben támogatják a bőr barnulását, a bőr tónusának javítását, illetve jelentős védelmet képesek nyújtani a bőrnek és a szemeknek a nap káros UV-sugaraival szemben. A készítmény napozás vagy szoláriumozás nélkül is barnítja a bőrt, csökkenti a leégés kockázatát, különösen ajánlott napallergiásoknak, valamint azoknak, akiknek kerülnie kell a napot. Szolárium, illetve napozás mellett alkalmazva támogatja a barna bőrszín elérését, tartósabbá teszi a bőr barnaságát.

>>> Nézze meg a többi Natur Tanya termékünket is!

A Natur Tanya Solar vitaminban lévő hatóaynagok 2 fajta módon járulnak hozzá a barnuláshoz. A karotinoid festékanyagok felhalmozódnak a bőr mélyebb rétegeiben, és pigmentálják azt. Emellett a C- és E-vitamin, a fermentált tirozin, a szerves cink és réz növelni képesek a szervezet melanin termelő képességét. A Solar napozóvitaminban található természetes barnító hatóanyagok, a béta-karotin forrásból származó A-vitamin, a lipokinban gazdag paradicsom por, a bársonyvirágból kivont természetes lutein és zeaxantin, a fermentált L-tirozin aminosav és a szerves kötésű réz gyorsabbá, mélyebbé és tartósabbá teszik a bőr barnulását. Ráadásul önbarnító képességük által különösen hasznosak azok számára, akiknek kerülniük kell a napot világos, érzékeny bőrük vagy orvosi javaslat miatt. A termékben lévő 70%-os EGCG tartalomra standardizált zöld tea kivonat, a C- és E-vitamin, a szerves szelén, mangán és cink, illetve a biotin pedig komoly védelmet képesek biztosítani a bőrnek és a szemeknek is a káros UV-sugarakkal szemben. Barnuljon biztonságosan és tartósan a Natur Tanya Solar napozó vitamin segítségével! Elérhető gazdaságos DUOPACK kiszerelésben is!

Csonterősítés, csontritkulás elleni fellépés a CalciTrio termékcsaláddal!

Csonterősítés, csontritkulás elleni fellépés a CalciTrio termékcsaláddal!

Csonterősítés, csontritkulás elleni fellépés a CalciTrio termékcsaláddal!

 

A CalciTrio termékcsalád készítményei segítségével rendkívül hatékonyan erősítheti csontjait. A CalciTrio Naturel filmtabletta 100%-ban természetes kalciumot tartalmaz, de emellett található még benne számtalan vitamin, ásványi anyag és nyomelem, illetve gránátalma és szőlőmag kivonat is. A készítményben lévő kalcium forrása az Aquamin®, mely egy 100%-ban növényi eredetű ásványi anyag komplex vörös algából, ami természetes makro- és mikroelemek egyedülálló kombinációja. A termékben található kalcium, D- és K2-vitamin, magnézium, cink, mangán, K1- és C-vitamin, valamint gyógynövények jelentősen hozzájárulnak az egészséges csontozat fenntartásához. A CalciTrio Extra filmtabletta a kalcium, D- és K2-vitamin mellett tartalmaz még számtalan további összetevőt (magnéziumot, cinket, mangánt, K1- és C-vitamint), amelyek kulcsfontosságú szerepet játszanak a csontok egészségének fenntartásában.

>>> Fedezze fel az összes CalciTrio készítményünket!

A CalciTrio – Kalcium + K2 + D3-vitamin filmtablettában a kalcium mellett található K2- és D3-vitamin is, amelyek nélkülözhetetlenek a kalcium hatékony felszívódásához. A kalcium tudniillik nem képes önmagában megfelelően felszívódni, hasznosulni az emberi szervezetben. D3-vitamin hiányában a szervezet nem képes felvenni a kalciumot, vagyis a kalcium felszívódásához D3-vitaminra van szükség. A kalcium miután felszívódott, bekerül a vérrendszerbe, az erekbe, ám a kalciumnak nem az erekben van a helye, hanem a csontokban. Ahhoz viszont, hogy a kalcium képes legyen eljutni az erekből a csontokhoz, majd ott hatékonyan felszívódhasson, K2-vitaminra van szükség. A K2-vitamin támogatja a kalcium fogakhoz és csontokhoz való eljutását, így a kalcium nem rakódik le az erekben és a lágyrészekben. A csontok egészségének fenntartásához tehát nagyszerű választás a CalciTrio kapszula, mivel a csontozat számára nélkülözhetetlen kalcium mellett tartalmaz D3- és K2-vitamint is.

Stresszcsökkentéshez, feszültségoldáshoz próbálja ki az új Natur Tanya Stress Control-R kapszulát!

Stresszcsökkentéshez, feszültségoldáshoz próbálja ki az új Natur Tanya Stress Control-R kapszulát!

Stresszcsökkentéshez, feszültségoldáshoz próbálja ki az új Natur Tanya Stress Control-R kapszulát!

 

A Natur Tanya Stress Control-R kapszula 5-féle adaptogén gyógynövényt, B-vitaminokat és kétféle magnéziumot tartalmaz, melyek segítségével támogatja a stressztűrő képességet, segíti a stresszhez való alkalmazkodást. A Stress Control-R 8 komplex hatóanyaga természetes módon támogatja a hatékonyabb stresszkezelést, az idegrendszer kiegyensúlyozott működését, a normál pszichológiai funkció és mentális teljesítmény fenntartását, valamint a fáradtság, a kimerültség csökkentését. A készítményben az az 5 fajta adaptogén gyógynövény található meg (aranygyökér, baktövis, ashwagandha, maca, ginzeng), amelyekről a legtöbb tanulmány és megfigyelés készült a stresszre kifejtett hatásaikkal kapcsolatban napjainkig. A Stress Control-R fogyasztása kifejezetten ajánlott azoknak, akiknek stresszes életvitelük van a mindennapjaik során, akik gyakran feszültek, nyugtalanok, ingerültebbek, akik kiegyensúlyozottabbak szeretnének lenni, akik természetesen szeretnék támogatni stressztűrő képességüket, illetve akik kimerültnek, fáradtnak, túlterheltnek érzik magukat.

>>> Kattintson ide az összes Natur Tanya készítményünkhöz!

A Stress Control-R kapszulában lévő adaptogén gyógynövények normalizálni tudják a stressz által veszélyeztetett testi funkciókat és erősítik a szervrendszereket. Az adaptogének képesek javítani a szervezet különféle stresszhatásokra adott reakcióit, növelik a stresszel szembeni ellenállást. Az adaptogének egyaránt harmonizálják az immunrendszer működését és a belső elválasztású mirigyeket is. Amennyiben arra van szükség, akkor visszafogják a túlműködő szerveket, az alulműködő szerveket pedig serkentik, ráadásul eközben nem módosítják az optimálisan működő szervek működését. A B5-vitamin, azaz a pantoténsav hozzájárul a normál mentális teljesítményhez, közreműködik az összes sejt anyagcseréjében és működésében (köztük az agy- és idegsejteket is). A B6-vitamin és a magnézium hozzájárul a fáradtság és a kimerültség csökkentéséhez, az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához. Lépjen fel a stressz ellen a rendkívül komplex összetételű Natur Tanya Stress Control-R kapszulával! Gazdaságos DUOPACK kiszerelésben is elérhető!

Fogyás, testsúlycsökkentés egészségesen az Ideal Body fehérjeturmixokkal!

Fogyás, testsúlycsökkentés egészségesen az Ideal Body fehérjeturmixokkal!

Fogyás, testsúlycsökkentés egészségesen az Ideal Body fehérjeturmixokkal!

 

A Turbó Diéta új neve: Ideal Body. Ugyanolyan finom és hatékony, mint az elődje. Az Ideal Body® egy német orvos által – magyar recept alapján – kifejlesztett módszer, mely segítségével az egészsége megőrzése mellett csökkentheti a testsúlyát. Az Ideal Body étkezéshelyettesítő fehérjeturmixok 8 fajta ízben kaphatóak, hozzájárulhatnak a testsúly csökkentéséhez. Az Ideal Body újfajta táplálkozási rendszerének lényege a jó minőségű fehérjék fogyasztása egy komplex étkezéshelyettesítő készítménnyel, amit a turmixpor jelent. A minőségi és mennyiségi fehérjebevitel által a szervezet valamennyi bejuttatott tápanyagot képes hasznosítani, a rendszeres étkezéseknek és a kiegyensúlyozott tápanyag bevitelnek köszönhetően pedig az anyagcsere optimálisabb ritmusban képes működni. Az alacsonyabb energia-bevitel következtében a szervezet a saját, elraktározott zsírtartalékaiból kezdi el pótolni a hiányzó napi energiát, tehát beindul a zsírból történő fogyás.

>>> Kattintson ide az Ideal Body termékekhez!

Az Ideal Body® fehérje turmixpor a testsúlycsökkentés céljából előállított, a napi étrend egy részét, vagy teljes egészét helyettesítő, csökkentett energiatartalmú élelmiszer. A fehérje turmixporokban találhatóak minőségi fehérjék 3 forrásból, 22 fajta vitamin és ásványi anyag, illetve jó minőségű szénhidrát, zsírsavak és rostok is. Az Ideal Body fehérje turmixporok optimális mennyiségben tartalmazzák azokat a tápanyagokat, amelyekre szüksége van a szervezetnek a megfelelő működéshez és anyagcsere-folyamatokhoz. A készítményekben lévő fehérjék eltelítenek, így megelőzik az éhségérzet kialakulását a diéta alatt, ráadásul ráveszik a szervezetet a zsírraktárak lebontására az izom megtartása mellett. A szervezet a diéta alatt képes hozzászokni az újfajta táplálkozási rendszerhez, az anyagcsere optimálisabb ritmust vesz fel, így megelőzhető a jojó-effektus a diéta végén. Egy fehérjeturmix megfelel 1 étkezésnek, elkészítése pedig csupán 3 percet vesz igénybe. Egy adag turmixpor kevesebbe kerül, mint egy normál étkezés. Az IdealBody® egy komplex étkezéshelyettesítő turmixpor, ami önmagában helyettesít egy teljes értékű étkezést. Szabaduljon meg a felesleges kilóktól az Ideal Body fehérje turmixporok segítségével!

Immunerősítés, csonterősítés és szíverősítés az Innovelle D3+K2 Max készítményekkel!

Immunerősítés, csonterősítés és szíverősítés az Innovelle D3+K2 Max készítményekkel!

Immunerősítés, csonterősítés és szíverősítés az Innovelle D3+K2 Max készítményekkel!

 

Az Innovelle D3+K2 Max egy 2000NE, illetve 4000NE D-vitamint, K2-vitamint és B1-vitamint tartalmazó vanília ízű rágótabletta, melyben prémium minőségű skandináv K2-vitamin, K2VITAL található. A termék hármas hatású az immunrendszer, a csontok és a szív egészségének fenntartásáért. A D- és K2-vitamin szerepet játszik az egészséges csontozat megőrzésében, a B1-vitamin hozzájárul a szív egészséges működéséhez, a D-vitamin támogatja az immunrendszer normál működését. A D3+K2 Max virág kivonatból szerves szintézissel készül, bioaktív, mikrokapszulázott, nagy tisztaságú (99+% all-trans MK-7). A K2-vitamin legfontosabb feladata, hogy aktiválja azokat a fehérjéket, amelyek felelnek a kalcium megfelelő helyre történő beépüléséért. Vagyis hozzájárul, hogy a kalcium a csontokba és a fogakba épüljön be, és ne máshová, ahol súlyos problémákat is okozhat, például a vesékbe vagy az erekbe. A D3- és a K2-vitamin együtt garantálja, hogy az elfogyasztott kalcium maximális felszívódással a megfelelő helyen hasznosuljon a szervezetben.

>>> Kattintson ide az Innovelle termékekhez!

A K-vitamin jelentősen hozzájárulhat a gyakori csonttörések, a csontritkulás és a fogszuvasodás megelőzéséhez is. S mivel gátolja az erek elzáródását, így képes fellépni az érelmeszesedés ellen, illetve hozzájárulhat az Alzheimer-kór kockázatának csökkentéséhez is. A D3-vitamin kulcsfontosságú szerepet tölt be az immunrendszer megfelelő működésében, a csontok és a fogak normál állapotának és az izomfunkciók fenntartásában. A D3-vitamin egyensúlyban tudja tartani a kalciumháztartást a szervezetben, mivel D-vitamin nélkül a kalcium nem képes beépülni a csontokba, ezért nélkülözhetetlen a csontok és a fogak egészségének megőrzéséhez. A D-vitamin elengedhetetlen az immunrendszer normál működéséhez, ugyanis aktiválni tudja a veleszületett és szerzett immunitásban a sejtek funkcióját, így csökkentheti az oxidatív stressz káros hatásait, illetve a gyulladásos folyamatokat is jelentősen képes visszaszorítani. A D-vitamin hozzájárulhat nem csupán a fertőző betegségek hatékonyabb megelőzéséhez, hanem a komolyabb, degeneratív betegségek kivédéséhez is, mint amilyen a cukorbetegség vagy a szívbetegségek. Erősítse immunrendszerét, csontjait és szívét az Innovelle D3+K2 Max készítményekkel!

Zsírégetés fokozása, fogyókúra támogatása a Vitaking Fat Burner gélkapszulával!

Zsírégetés fokozása, fogyókúra támogatása a Vitaking Fat Burner gélkapszulával!

Zsírégetés fokozása, fogyókúra támogatása a Vitaking Fat Burner gélkapszulával!

 

A Vitaking Fat Burner gélkapszula egy olyan komplex fogyókúrát segítő készítmény, amiben található L-karnitin, CLA, zöld tea kivonat (EGCG), Garcinia Cambogia növény, króm és lecitin is. Ezek a hatóanyagok kiemelten járulhatnak hozzá a zsírraktározás csökkentéséhez és a testsúly szabályozásához. A Fat Burner gélkapszula fogyasztása támogathatja a fogyókúra sikerét diéta és testmozgás mellett. A készítmény képes hozzájárulni a zsírok energiává alakításához, ami által csökkenteni tudja a testzsír mennyiségét, miközben javítja az erőnlétet. Az EGCG, a zöld tea kivonata fel tudja pörgetni a zsíranyagcserét és az energiatermelést a szervezetben, így jelentősen képes támogatni az ideális testtömeg megőrzését és a testsúly szabályozását. A Garcinia Gambogia hozzájárulhat a vér normál cukor- és zsírszintjének fenntartásához, a testsúly szabályozásához és a zsírraktározás csökkentéséhez, illetve az étvágy szabályzásához. A króm szerepet játszik makrotápanyagok normál anyagcseréjében, tehát a szénhidrát-, fehérje- és zsíranyagcserében. Emellett segít fenntartani a normál vércukorszintet.

>>> Kattintson ide a többi Vitaking termékünkhöz!

A CLA roppant hatékony testsúlycsökkentő étrend-kiegészítő, ugyanis be tudja indítani a szervezet zsírégetését, képes csökkenteni a szövetek között felhalmozódó zsír mennyiségét, valamint gátolja azokat az enzimeket, amelyek megduzzasztják a zsírsejteket. Továbbá szabályozni tudja a zsírok és a fehérjék anyagcseréjét, hozzájárulhat a test zsír-izom arányának optimalizálásához is. Az L-karnitin elősegíti a bevitt zsírok energiává történő átalakítását, ezáltal csökkentheti a testzsír mennyiségét, ráadásul képes javítani az erőnlétet is. Emellett pedig védelmet nyújt az izmok számára, így megelőzheti a sportsérüléseket, csökkentheti az izomlázat is. A lecitin két fő összetevője a kolin és az inozitol. Utóbbi zsírégető hatásának köszönhetően támogathatja a fogyókúra sikerét. A kolin részt vesz a normál zsíranyagcserében, támogatja a zsírok és a koleszterin felhasználását, védi a májat az elzsírosodástól, valamint hozzájárul a szervezetbe bevitt zsír elégetéséhez, így pedig a fogyókúra hatékonyságához is.

Turbózza fel a zsírégetést, könnyítse meg a fogyókúrát a Vitaking Fat Burner gélkapszulával!

Kollagénpótlás élvezetesen a Coffee Collagen kávékollagén porral!

Kollagénpótlás élvezetesen a Coffee Collagen kávékollagén porral!

Kollagénpótlás élvezetesen a Coffee Collagen kávékollagén porral!

 

Az Organic Force Coffee Collagen egy kitűnő minőségű hidrolizált marhakollagén por vitaminokkal és inulinnal, amit könnyen és gyorsan belekeverhet kedvenc kávéjába vagy bármilyen más italba is. A kávékollagén könnyen és gyorsan elkeverhető, tökéletesen oldódik, nincs mellékíze, így nem rontja el kedvenc kávéja ízét. A Coffee Collagen elérhető natúr, ízesítetlen formában, illetve karamell és vanília ízben is. A kávékollagén por napi adagjában 10.000mg kollagén, biotin, E-vitamin és inulin található, amivel sikeresen lassítható az öregedés folyamata, támogatható a bőr, a haj és a körmök szépsége, valamint az ízületek egészsége. Az inulin hozzájárulhat a kollagén és a vitaminok hatékonyabb felszívódásához. Valamennyi kávékollagén por allergén-, glutén-, tej-, laktóz- és cukormentes, illetve nem tartalmaznak GMO-t sem.

>>> Kattintson ide a többi prémium minőségű Organic Force készítményünkhöz!

A kávékollagén fogyasztása különösen javasolt azok számára, akik még nem találták meg a számukra könnyű és hatékony kollagénpótlást, akik nem szeretnének egy új szokást beilleszteni a napi rutinjukba, akik meg akarják előzni vagy kezelnék már fennálló ízületi problémáikat, illetve akik szeretnék megőrizni bőrük fiatalosságát. A kávékollagén hozzájárulhat a bőr rugalmasságának fokozásához a teljes testfelületen, növelheti a hidratáltságot, képes lassítani a bőr öregedésének folyamatát. A kollagén csökkentheti a ráncokat, a barázdákat és a narancsbőr tüneteit, javíthatja a haj minőségét, csökkentheti elvékonyodását, gátolhatja a hajhullást. Továbbá képes javítani a körmök állagát is, felgyorsíthatja növekedésüket, csökkentheti töredezettségüket. A kollagén szerepet játszhat az ízületi fájdalmak megelőzésében, csökkentésében, támogathatja a csontok, a porcok, az inak és a szalagok megerősítését is. A kollagén képes regenerálni a kötőszöveteket és az izmokat is.

Pótolja a kollagént könnyen, gyorsan, élvezetesen az Organic Force Coffee Collagen kávékollagén porral!

Védekezőképesség fokozása Echinacea sziruppal most 50%-kal olcsóbban!

Védekezőképesség fokozása Echinacea sziruppal most 50%-kal olcsóbban!

Védekezőképesség fokozása Echinacea sziruppal most 50%-kal olcsóbban!

 

Az InnoPharm Herbal Echinacea szirup propolisszal és C-vitaminnal jelentősen támogathatja az immunrendszer normál működését, az ellenálló képesség növelését, a nátha, a megfázás és az influenza megelőzését, kezelését. A propolisz hozzájárulhat a felső légutak egészségének megőrzéséhez, a C-vitamin szerepet játszik a szabadgyökök megkötésében. Az Echinacea szirup finom narancs ízű, természetes aromával készült, alkohol- és színezékmentes. Az echinacea az egyik leghatékonyabb immunerősítő gyógynövény, valamint kiváló gyulladáscsökkentő hatással is rendelkezik, ezért különösen javasolt fogyasztani vírusos, járványos időszakban. Az echinacea jelentősen hozzájárulhat a megfázásos, influenzás betegségek kialakulási esélyének csökkentéséhez, illetve alkalmazható a megfázásos betegségek, a krónikus felső légúti és húgyúti megbetegedések kiegészítő kezeléseként, mivel támogathatja a gyorsabb lábadozást.

>>> Nézze meg az összes InnoPharm készítményünket!

Az echinacea, vagyis a bíbor kasvirág lenyűgöző módon képes növelni az immunsejtek aktivitását, aminek köszönhetően nem csak egy-egy fajta betegség esetén segíthet, hanem hozzájárulhat tulajdonképen bármilyen fertőző betegség megelőzéséhez és kezeléséhez is. Az echinacea antibiotikus hatással is rendelkezik, amit főként az echinakozid nevű anyagnak köszönhet. A kasvirág képes javítani a természetes immunválaszt, így fokozza a szervezet védekezőképességét a baktériumokkal, vírusokkal és más kórokozókkal szemben. Számtalan kutatási eredmény igazolja, hogy az echinacea azokat az immunsejteket erősíti, amelyek legfőbb feladata a betolakodó kórokozók semlegesítése és elpusztítása. Az echinacea meg tudja emelni a test belső hőmérsékletét, illetve képes növelni az antivirális hatású fehérvérsejtek és a lépsejtek mennyiségét a szervezetben. Továbbá aktiválja a makrofágokat, melyek fő funkciója, hogy elpusztítsák a sejteket megtámadó kórokozókat.

Rendelje meg most 50%-kal olcsóbban az InnoPharm Herbal Echinacea szirupot!

Immunerősítés fél áron! Goodwill CeDeZin Forte+Szelén Immunkomplex tabletta 1+1 Akció!

Immunerősítés fél áron! Goodwill CeDeZin Forte+Szelén Immunkomplex tabletta 1+1 Akció!

Immunerősítés fél áron! Goodwill CeDeZin Forte+Szelén Immunkomplex tabletta 1+1 Akció!

 

Rendeljen most Goodwill Szent-Györgyi Albert CeDeZin Forte+Szelén Immunkomplex tablettát, és Ajándékba kap még egyet! A CeDeZin Forte 4 kitűnő ellenálló képességet növelő hatóanyagával kiemelkedik az immunerősítő készítmények közül. A CeDeZin Forte készítményben található C-vitamin, D-vitamin, cink és szelén nagymértékben támogathatja az immunrendszer erősítését, a sejtek antioxidáns védelmét, így hozzájárulhat a fertőző és más betegségek megelőzéséhez. A C-vitamin jelentősen fokozhatja a szervezet ellenálló képességét, mivel például növeli a fehérvérsejtek mennyiségét és aktivitását, de igazoltan vírus- és baktériumellenes hatással is rendelkezik. A D-vitamin szintén nélkülözhetetlen az immunrendszer normál működéséhez, mivel a D-vitamin hiánya jelentősen gyengítheti az immunitást, ezért is szokták orvosok is ajánlani fogyasztását nátha, súlyos légúti és más fertőzések esetén.

>>> Kattintson ide az összes Goodwill termékünkhöz!

A D-vitamin a falósejteket a szervezetet megtámadó kórokozókhoz tereli, illetve reaktív szabad oxigén gyököket szabadít fel és fokozza a védekezésben létfontosságú nyiroksejtek osztódását. A D-vitamin jelentősen képes csökkenteni azoknak a gyulladáskeltő anyagoknak a szintjét, amik fertőzés kialakulásakor folyamatosan emelkednek a szervezetben, és súlyos problémákat okozhatnak. A cink hiánya esetén nagymértékben gyengülhet a védekezőképesség, ezért folyamatos pótlása elengedhetetlen az immunrendszer normál működéséhez. A szelén erős antioxidáns hatásával semlegesíti a sejtkárosító szabadgyököket, ezáltal tehermentesíti az immunrendszert, gátolja a szövetek öregedését és károsodását, csökkenti a gyulladásokat. Ne maradjon le 1+1 Akciónkról, vásároljon most Goodwill Szent-Györgyi Albert CeDeZin Forte+Szelén Immunkomplex tablettát, és növelje ellenálló képességét 50% kedvezménnyel!