Potencianövelés biztonságosan a Natur Tanya ALPHA segítségével!

Potencianövelés biztonságosan a Natur Tanya ALPHA segítségével!

Potencianövelés biztonságosan a Natur Tanya ALPHA segítségével!

 

A Natur Tanya ALPHA potencianövelő tabletta 8 természetes hatóanyaggal, komplexen támogatja a férfi potenciát és a kirobbanó férfiasságot. A készítmény hozzájárul a normál tesztoszteronszint fenntartásához, a normál spermaképződéshez, az erekció kiváltásához és fenntartásához, a termékenység és szaporodás fenntartásához. Az ALPHA fogyasztása ajánlott 18 éves kor feletti férfiaknak, illetve azoknak, akik szeretnék támogatni férfi potenciájukat és férfiasságukat, akik odafigyelnek a férfi nemi hormon (tesztoszteron) szintjük fenntartására, akik szeretnék támogatni szexuális funkciójukat, akik szeretnék fenntartani normál termékenységüket, akik szeretnék fokozni fizikális és mentális teljesítményüket, valamint azoknak, akik laborban bevizsgált és koffeinmentes (stimulánsmentes) formulát keresnek. A készítmény 8 aktív összetevőt tartalmaz, köztük kukoricából származó, fermentált L-citrullin aminosavat, L-taurint, standardizált természetes növényi kivonatokat, maca gyökeret, panax ginsenget, valamint szerves cinket, szerves szelént és B3-vitamint is.

>>> Kattintson ide az összes Natur Tanya termékünkhöz!

A maca kivételes hormonális kiegyensúlyozó hatással rendelkezik, nagyon hatékonyan képes fokozni a férfiak szexuális vágyát és potenciáját, bizonyos kutatások szerint kedvező hatású lehet a spermaképződésre is. A maca gyökér kutatások szerint támogatja az állóképességet, valamint a normál szexuális aktivitás és energia fenntartását. A maca egyedülállóan hatékonyan járulhat hozzá a nemi egészséghez, alkalmas lehet az erekciós problémák, az impotencia kezelésére, ráadásul jelentősen támogatja a fizikai és szellemi teljesítőképesség javítását is. A panax ginseng hozzájárul az erekció kiváltásához és fenntartásához, javíthatja a vitalitást, segíti a normál vérkeringést, növelheti a fizikai teljesítményt. Az L-citrullin az L-arginin aminosav prekurzora, ami igazoltan pozitív hatást gyakorolhat a spermiumok sebességére, számára, azok koncentrációjára és a teljes mozgékonyságukra. A cink a férfiak szexuális egészségének egyik fő alkotója, hozzájárul a vér normál tesztoszteronszintjének, illetve a normál termékenység és szaporodás fenntartásához. A szerves szelén közreműködik a normál spermaképződésben. Növelje potenciáját, támogassa férfiasságát teljesen természetesen és biztonságosan a Natur Tanya ALPHA potencianövelő tabletta segítségével! Gazdaságos DUOPACK kiszerelésben is elérhető!

Szemerősítéshez, szemvédelemhez válassza a Maxiluten Lutein tablettát!

Szemerősítéshez, szemvédelemhez válassza a Maxiluten Lutein tablettát!

Szemerősítéshez, szemvédelemhez válassza a Maxiluten Lutein tablettát!

 

A Maxiluten Lutein tablettában 24 mg lutein található, ami a nagy bársonyvirág standardizált kivonatából származik. A százlevelű rózsa kivonata szintén jelentősen képes hozzájárulni a szemek egészségének fenntartásához. A Maxiluten a lutein mellet tartalmaz béta-karotint (A‑vitamin előanyag) és cinket is, amelyek szerepet játszanak a normál látás fenntartásában. A készítmény C-vitamin tartalma hozzájárul a szervezet oxidatív stresszel szembeni védelméhez. A lutein egyértelműen az egyik legfontosabb hatóanyag a szemek egészségének és a látás élességének fenntartásához, ugyanis a lutein a szemben lévő sárgafolt (makula) egyik fő komponense. A sárgafolt a színlátás helye, valamint felel az éleslátásért is. S mivel szervezetünk nem képes önmaga luteint előállítani, ezért kiemelten lényeges, hogy megfelelő mennyiségben gondoskodjunk rendszeres pótlásáról.

>>> Kattintson ide az összes Szemvitamin, lutein készítményhez!

A lutein a karotinoidok csoportjába sorolható antioxidáns, kiemelt szerepet játszik a szem egészségének megőrzésében, a szem védelmében a fény káros hatásaival szemben. A lutein ugyanis képes elnyelni a napból származó káros UV-sugarakat, valamint semlegesíteni tudja azokat a szabadgyököket, amelyek a szem fényérzékeny részében találhatóak. A lutein megfelelő mennyiségű, rendszeres pótlása fontos szerepet játszhat az időskori látásromlás megelőzésében, illetve csökkenteni tudja a sárgafolt-degeneráció kockázatát, ami a leggyakoribb kiváltó oka a különféle szembetegségeknek és a vakságnak is. A lutein pótlása kifejezetten ajánlott azoknak, akik szeretnék megőrizni éleslátásukat, akik monitor előtt vagy szabadban dolgoznak, idősebbeknek a korral járó látásromlás mérsékléséhez, illetve bárki számára, akinek a szemei hosszabb távon, fokozott igénybevételnek vannak kitéve.

Erősítse és védje szemeit a Maxiluten Lutein tabletta segítségével!

A védekezőképesség fokozásához próbálja ki a Natur Tanya Fermentált Béta-Glükánt!

A védekezőképesség fokozásához próbálja ki a Natur Tanya Fermentált Béta-Glükánt!

A védekezőképesség fokozásához próbálja ki a Natur Tanya Fermentált Béta-Glükánt!

 

A Natur Tanya Fermentált Béta-Glükán kapszula sörélesztő sejtfalból fermentált, védjegyzett 1,3/1,6 béta-glükánt tartalmaz, valamint található még benne C-vitamin, szerves cink és szerves szelén is.  A béta-glükán egy természetes poliszacharid, ami egyedülálló immunstimuláló hatással van megáldva. Fogyasztásával jelentősen megerősíthető az immunrendszer, fokozható a szervezet ellenálló képessége a különféle betegségekkel szemben. A készítmény vízben oldhatatlan sörélesztő béta-glükánokat tartalmaz, amely biológiai aktivitása magasabb a vízoldható formákkal összehasonlítva. A Goldcell® a természetes eredetű sörélesztő béta-glükán védjegye, amely nagy koncentrációban (min. 80%) tartalmaz fermentált béta-1,3-1,6-glükánt. A sörélesztőből (Saccharomyces cerevisiae) előállított béta-glükán egyensúlyba tudja hozni a természetes ellenálló képességet. A termék már 3 éves kortól fogyasztható, és kifejezetten javasolt azoknak, akik szeretnék támogatni immunrendszerüket, kihívásokkal teli mindennapok esetén, illetve sportolók, idősebbek, vegánok és vegetáriánusok számára.

>>> Kattintson ide az összes kitűnő minőségű Natur Tanya készítményünkhöz!

A béta-glükán nagymértékben képes fokozni az immunrendszer működését, ezáltal védelmet biztosíthat a fertőzések ellen. A béta-glükán fogyasztásának hatására a szervezet védekezőképessége jelentős támogatást kap, aminek köszönhetően hatékonyabban védhetőek ki a fertőzések, illetve könnyebb és gyorsabb lehet a lábadozás. A béta-glükán tehát fokozott készenlétbe állítja az immunrendszert, így az jóval sikeresebben képes ellátni feladatait. In vitro vizsgálatokban bizonyították, hogy a béta-glükán fokozza azoknak a makrográfoknak az aktivitását, amelyek legfőbb feladata a szervezetbe került kórokozók bekebelezése és megsemmisítése. A béta-glükán immunstimuláló hatása segítséget nyújthat allergiás betegségek esetén is, illetve egyes krónikus bőrgyulladások, például az ekcéma kezelésében is jó eredmények érhetőek el a használatával. A készítmény a fermentált béta-glükán mellett tartalmaz C-vitamint, szerves cinket és szerves szelént is, melyek hozzájárulhatnak az immunrendszer normál működéséhez, valamint a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. Erősítse immunrendszerét a Natur Tanya Fermentált Béta-Glükán kapszula segítségével! Gazdaságos DUOPACK kiszerelésben is elérhető!

Biztonságos és tartós barnulás a Natur Tanya Solar napozó vitaminnal!

Biztonságos és tartós barnulás a Natur Tanya Solar napozó vitaminnal!

Biztonságos és tartós barnulás a Natur Tanya Solar napozó vitaminnal!

 

A Natur Tanya Solar napozó vitamin kapszula egy világszabadalommal védett napozóvitamin, mely 13 komplex összetevő segítségével járul hozzá a szoláriumozás, a napozás miatti vagy a nap nélküli bőrpigmentációhoz, ráadásul eközben fokozza a bőr és a szemek védelmét a káros UV-sugarakkal szemben. A Solar vitamin fogyasztása kifejezetten ajánlott azoknak, akik napozás nélkül szeretnék bőrüket sötétebb és egészségesebb pigmentációhoz juttatni, illetve akik napozás és szoláriumozás mellett tartós barna bőrszínt kívánnak elérni. A termékben lévő összetevők nagymértékben támogatják a bőr barnulását, a bőr tónusának javítását, illetve jelentős védelmet képesek nyújtani a bőrnek és a szemeknek a nap káros UV-sugaraival szemben. A készítmény napozás vagy szoláriumozás nélkül is barnítja a bőrt, csökkenti a leégés kockázatát, különösen ajánlott napallergiásoknak, valamint azoknak, akiknek kerülnie kell a napot. Szolárium, illetve napozás mellett alkalmazva támogatja a barna bőrszín elérését, tartósabbá teszi a bőr barnaságát.

>>> Nézze meg a többi Natur Tanya termékünket is!

A Natur Tanya Solar vitaminban lévő hatóanyagok 2 fajta módon járulnak hozzá a barnuláshoz. A karotinoid festékanyagok felhalmozódnak a bőr mélyebb rétegeiben, és pigmentálják azt. Emellett a C- és E-vitamin, a fermentált tirozin, a szerves cink és réz növelni képesek a szervezet melanin termelő képességét. A Solar napozóvitaminban található természetes barnító hatóanyagok, a béta-karotin forrásból származó A-vitamin, a lipokinban gazdag paradicsom por, a bársonyvirágból kivont természetes lutein és zeaxantin, a fermentált L-tirozin aminosav és a szerves kötésű réz gyorsabbá, mélyebbé és tartósabbá teszik a bőr barnulását. Ráadásul önbarnító képességük által különösen hasznosak azok számára, akiknek kerülniük kell a napot világos, érzékeny bőrük vagy orvosi javaslat miatt. A termékben lévő 70%-os EGCG tartalomra standardizált zöld tea kivonat, a C- és E-vitamin, a szerves szelén, mangán és cink, illetve a biotin pedig komoly védelmet képesek biztosítani a bőrnek és a szemeknek is a káros UV-sugarakkal szemben. Barnuljon biztonságosan és tartósan a Natur Tanya Solar napozó vitamin segítségével! Elérhető gazdaságos DUOPACK kiszerelésben is!

Csonterősítés, csontritkulás elleni fellépés a CalciTrio termékcsaláddal!

Csonterősítés, csontritkulás elleni fellépés a CalciTrio termékcsaláddal!

Csonterősítés, csontritkulás elleni fellépés a CalciTrio termékcsaláddal!

 

A CalciTrio termékcsalád készítményei segítségével rendkívül hatékonyan erősítheti csontjait. A CalciTrio Naturel filmtabletta 100%-ban természetes kalciumot tartalmaz, de emellett található még benne számtalan vitamin, ásványi anyag és nyomelem, illetve gránátalma és szőlőmag kivonat is. A készítményben lévő kalcium forrása az Aquamin®, mely egy 100%-ban növényi eredetű ásványi anyag komplex vörös algából, ami természetes makro- és mikroelemek egyedülálló kombinációja. A termékben található kalcium, D- és K2-vitamin, magnézium, cink, mangán, K1- és C-vitamin, valamint gyógynövények jelentősen hozzájárulnak az egészséges csontozat fenntartásához. A CalciTrio Extra filmtabletta a kalcium, D- és K2-vitamin mellett tartalmaz még számtalan további összetevőt (magnéziumot, cinket, mangánt, K1- és C-vitamint), amelyek kulcsfontosságú szerepet játszanak a csontok egészségének fenntartásában.

>>> Fedezze fel az összes CalciTrio készítményünket!

A CalciTrio – Kalcium + K2 + D3-vitamin filmtablettában a kalcium mellett található K2- és D3-vitamin is, amelyek nélkülözhetetlenek a kalcium hatékony felszívódásához. A kalcium tudniillik nem képes önmagában megfelelően felszívódni, hasznosulni az emberi szervezetben. D3-vitamin hiányában a szervezet nem képes felvenni a kalciumot, vagyis a kalcium felszívódásához D3-vitaminra van szükség. A kalcium miután felszívódott, bekerül a vérrendszerbe, az erekbe, ám a kalciumnak nem az erekben van a helye, hanem a csontokban. Ahhoz viszont, hogy a kalcium képes legyen eljutni az erekből a csontokhoz, majd ott hatékonyan felszívódhasson, K2-vitaminra van szükség. A K2-vitamin támogatja a kalcium fogakhoz és csontokhoz való eljutását, így a kalcium nem rakódik le az erekben és a lágyrészekben. A csontok egészségének fenntartásához tehát nagyszerű választás a CalciTrio kapszula, mivel a csontozat számára nélkülözhetetlen kalcium mellett tartalmaz D3- és K2-vitamint is.

Stresszcsökkentéshez, feszültségoldáshoz próbálja ki az új Natur Tanya Stress Control-R kapszulát!

Stresszcsökkentéshez, feszültségoldáshoz próbálja ki az új Natur Tanya Stress Control-R kapszulát!

Stresszcsökkentéshez, feszültségoldáshoz próbálja ki az új Natur Tanya Stress Control-R kapszulát!

 

A Natur Tanya Stress Control-R kapszula 5-féle adaptogén gyógynövényt, B-vitaminokat és kétféle magnéziumot tartalmaz, melyek segítségével támogatja a stressztűrő képességet, segíti a stresszhez való alkalmazkodást. A Stress Control-R 8 komplex hatóanyaga természetes módon támogatja a hatékonyabb stresszkezelést, az idegrendszer kiegyensúlyozott működését, a normál pszichológiai funkció és mentális teljesítmény fenntartását, valamint a fáradtság, a kimerültség csökkentését. A készítményben az az 5 fajta adaptogén gyógynövény található meg (aranygyökér, baktövis, ashwagandha, maca, ginzeng), amelyekről a legtöbb tanulmány és megfigyelés készült a stresszre kifejtett hatásaikkal kapcsolatban napjainkig. A Stress Control-R fogyasztása kifejezetten ajánlott azoknak, akiknek stresszes életvitelük van a mindennapjaik során, akik gyakran feszültek, nyugtalanok, ingerültebbek, akik kiegyensúlyozottabbak szeretnének lenni, akik természetesen szeretnék támogatni stressztűrő képességüket, illetve akik kimerültnek, fáradtnak, túlterheltnek érzik magukat.

>>> Kattintson ide az összes Natur Tanya készítményünkhöz!

A Stress Control-R kapszulában lévő adaptogén gyógynövények normalizálni tudják a stressz által veszélyeztetett testi funkciókat és erősítik a szervrendszereket. Az adaptogének képesek javítani a szervezet különféle stresszhatásokra adott reakcióit, növelik a stresszel szembeni ellenállást. Az adaptogének egyaránt harmonizálják az immunrendszer működését és a belső elválasztású mirigyeket is. Amennyiben arra van szükség, akkor visszafogják a túlműködő szerveket, az alulműködő szerveket pedig serkentik, ráadásul eközben nem módosítják az optimálisan működő szervek működését. A B5-vitamin, azaz a pantoténsav hozzájárul a normál mentális teljesítményhez, közreműködik az összes sejt anyagcseréjében és működésében (köztük az agy- és idegsejteket is). A B6-vitamin és a magnézium hozzájárul a fáradtság és a kimerültség csökkentéséhez, az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához. Lépjen fel a stressz ellen a rendkívül komplex összetételű Natur Tanya Stress Control-R kapszulával! Gazdaságos DUOPACK kiszerelésben is elérhető!

Fogyás, testsúlycsökkentés egészségesen az Ideal Body fehérjeturmixokkal!

Fogyás, testsúlycsökkentés egészségesen az Ideal Body fehérjeturmixokkal!

Fogyás, testsúlycsökkentés egészségesen az Ideal Body fehérjeturmixokkal!

 

A Turbó Diéta új neve: Ideal Body. Ugyanolyan finom és hatékony, mint az elődje. Az Ideal Body® egy német orvos által – magyar recept alapján – kifejlesztett módszer, mely segítségével az egészsége megőrzése mellett csökkentheti a testsúlyát. Az Ideal Body étkezéshelyettesítő fehérjeturmixok 8 fajta ízben kaphatóak, hozzájárulhatnak a testsúly csökkentéséhez. Az Ideal Body újfajta táplálkozási rendszerének lényege a jó minőségű fehérjék fogyasztása egy komplex étkezéshelyettesítő készítménnyel, amit a turmixpor jelent. A minőségi és mennyiségi fehérjebevitel által a szervezet valamennyi bejuttatott tápanyagot képes hasznosítani, a rendszeres étkezéseknek és a kiegyensúlyozott tápanyag bevitelnek köszönhetően pedig az anyagcsere optimálisabb ritmusban képes működni. Az alacsonyabb energia-bevitel következtében a szervezet a saját, elraktározott zsírtartalékaiból kezdi el pótolni a hiányzó napi energiát, tehát beindul a zsírból történő fogyás.

>>> Kattintson ide az Ideal Body termékekhez!

Az Ideal Body® fehérje turmixpor a testsúlycsökkentés céljából előállított, a napi étrend egy részét, vagy teljes egészét helyettesítő, csökkentett energiatartalmú élelmiszer. A fehérje turmixporokban találhatóak minőségi fehérjék 3 forrásból, 22 fajta vitamin és ásványi anyag, illetve jó minőségű szénhidrát, zsírsavak és rostok is. Az Ideal Body fehérje turmixporok optimális mennyiségben tartalmazzák azokat a tápanyagokat, amelyekre szüksége van a szervezetnek a megfelelő működéshez és anyagcsere-folyamatokhoz. A készítményekben lévő fehérjék eltelítenek, így megelőzik az éhségérzet kialakulását a diéta alatt, ráadásul ráveszik a szervezetet a zsírraktárak lebontására az izom megtartása mellett. A szervezet a diéta alatt képes hozzászokni az újfajta táplálkozási rendszerhez, az anyagcsere optimálisabb ritmust vesz fel, így megelőzhető a jojó-effektus a diéta végén. Egy fehérjeturmix megfelel 1 étkezésnek, elkészítése pedig csupán 3 percet vesz igénybe. Egy adag turmixpor kevesebbe kerül, mint egy normál étkezés. Az IdealBody® egy komplex étkezéshelyettesítő turmixpor, ami önmagában helyettesít egy teljes értékű étkezést. Szabaduljon meg a felesleges kilóktól az Ideal Body fehérje turmixporok segítségével!

Immunerősítés, csonterősítés és szíverősítés az Innovelle D3+K2 Max készítményekkel!

Immunerősítés, csonterősítés és szíverősítés az Innovelle D3+K2 Max készítményekkel!

Immunerősítés, csonterősítés és szíverősítés az Innovelle D3+K2 Max készítményekkel!

 

Az Innovelle D3+K2 Max egy 2000NE, illetve 4000NE D-vitamint, K2-vitamint és B1-vitamint tartalmazó vanília ízű rágótabletta, melyben prémium minőségű skandináv K2-vitamin, K2VITAL található. A termék hármas hatású az immunrendszer, a csontok és a szív egészségének fenntartásáért. A D- és K2-vitamin szerepet játszik az egészséges csontozat megőrzésében, a B1-vitamin hozzájárul a szív egészséges működéséhez, a D-vitamin támogatja az immunrendszer normál működését. A D3+K2 Max virág kivonatból szerves szintézissel készül, bioaktív, mikrokapszulázott, nagy tisztaságú (99+% all-trans MK-7). A K2-vitamin legfontosabb feladata, hogy aktiválja azokat a fehérjéket, amelyek felelnek a kalcium megfelelő helyre történő beépüléséért. Vagyis hozzájárul, hogy a kalcium a csontokba és a fogakba épüljön be, és ne máshová, ahol súlyos problémákat is okozhat, például a vesékbe vagy az erekbe. A D3- és a K2-vitamin együtt garantálja, hogy az elfogyasztott kalcium maximális felszívódással a megfelelő helyen hasznosuljon a szervezetben.

>>> Kattintson ide az Innovelle termékekhez!

A K-vitamin jelentősen hozzájárulhat a gyakori csonttörések, a csontritkulás és a fogszuvasodás megelőzéséhez is. S mivel gátolja az erek elzáródását, így képes fellépni az érelmeszesedés ellen, illetve hozzájárulhat az Alzheimer-kór kockázatának csökkentéséhez is. A D3-vitamin kulcsfontosságú szerepet tölt be az immunrendszer megfelelő működésében, a csontok és a fogak normál állapotának és az izomfunkciók fenntartásában. A D3-vitamin egyensúlyban tudja tartani a kalciumháztartást a szervezetben, mivel D-vitamin nélkül a kalcium nem képes beépülni a csontokba, ezért nélkülözhetetlen a csontok és a fogak egészségének megőrzéséhez. A D-vitamin elengedhetetlen az immunrendszer normál működéséhez, ugyanis aktiválni tudja a veleszületett és szerzett immunitásban a sejtek funkcióját, így csökkentheti az oxidatív stressz káros hatásait, illetve a gyulladásos folyamatokat is jelentősen képes visszaszorítani. A D-vitamin hozzájárulhat nem csupán a fertőző betegségek hatékonyabb megelőzéséhez, hanem a komolyabb, degeneratív betegségek kivédéséhez is, mint amilyen a cukorbetegség vagy a szívbetegségek. Erősítse immunrendszerét, csontjait és szívét az Innovelle D3+K2 Max készítményekkel!

Zsírégetés fokozása, fogyókúra támogatása a Vitaking Fat Burner gélkapszulával!

Zsírégetés fokozása, fogyókúra támogatása a Vitaking Fat Burner gélkapszulával!

Zsírégetés fokozása, fogyókúra támogatása a Vitaking Fat Burner gélkapszulával!

 

A Vitaking Fat Burner gélkapszula egy olyan komplex fogyókúrát segítő készítmény, amiben található L-karnitin, CLA, zöld tea kivonat (EGCG), Garcinia Cambogia növény, króm és lecitin is. Ezek a hatóanyagok kiemelten járulhatnak hozzá a zsírraktározás csökkentéséhez és a testsúly szabályozásához. A Fat Burner gélkapszula fogyasztása támogathatja a fogyókúra sikerét diéta és testmozgás mellett. A készítmény képes hozzájárulni a zsírok energiává alakításához, ami által csökkenteni tudja a testzsír mennyiségét, miközben javítja az erőnlétet. Az EGCG, a zöld tea kivonata fel tudja pörgetni a zsíranyagcserét és az energiatermelést a szervezetben, így jelentősen képes támogatni az ideális testtömeg megőrzését és a testsúly szabályozását. A Garcinia Gambogia hozzájárulhat a vér normál cukor- és zsírszintjének fenntartásához, a testsúly szabályozásához és a zsírraktározás csökkentéséhez, illetve az étvágy szabályzásához. A króm szerepet játszik makrotápanyagok normál anyagcseréjében, tehát a szénhidrát-, fehérje- és zsíranyagcserében. Emellett segít fenntartani a normál vércukorszintet.

>>> Kattintson ide a többi Vitaking termékünkhöz!

A CLA roppant hatékony testsúlycsökkentő étrend-kiegészítő, ugyanis be tudja indítani a szervezet zsírégetését, képes csökkenteni a szövetek között felhalmozódó zsír mennyiségét, valamint gátolja azokat az enzimeket, amelyek megduzzasztják a zsírsejteket. Továbbá szabályozni tudja a zsírok és a fehérjék anyagcseréjét, hozzájárulhat a test zsír-izom arányának optimalizálásához is. Az L-karnitin elősegíti a bevitt zsírok energiává történő átalakítását, ezáltal csökkentheti a testzsír mennyiségét, ráadásul képes javítani az erőnlétet is. Emellett pedig védelmet nyújt az izmok számára, így megelőzheti a sportsérüléseket, csökkentheti az izomlázat is. A lecitin két fő összetevője a kolin és az inozitol. Utóbbi zsírégető hatásának köszönhetően támogathatja a fogyókúra sikerét. A kolin részt vesz a normál zsíranyagcserében, támogatja a zsírok és a koleszterin felhasználását, védi a májat az elzsírosodástól, valamint hozzájárul a szervezetbe bevitt zsír elégetéséhez, így pedig a fogyókúra hatékonyságához is.

Turbózza fel a zsírégetést, könnyítse meg a fogyókúrát a Vitaking Fat Burner gélkapszulával!

Kollagénpótlás élvezetesen a Coffee Collagen kávékollagén porral!

Kollagénpótlás élvezetesen a Coffee Collagen kávékollagén porral!

Kollagénpótlás élvezetesen a Coffee Collagen kávékollagén porral!

 

Az Organic Force Coffee Collagen egy kitűnő minőségű hidrolizált marhakollagén por vitaminokkal és inulinnal, amit könnyen és gyorsan belekeverhet kedvenc kávéjába vagy bármilyen más italba is. A kávékollagén könnyen és gyorsan elkeverhető, tökéletesen oldódik, nincs mellékíze, így nem rontja el kedvenc kávéja ízét. A Coffee Collagen elérhető natúr, ízesítetlen formában, illetve karamell és vanília ízben is. A kávékollagén por napi adagjában 10.000mg kollagén, biotin, E-vitamin és inulin található, amivel sikeresen lassítható az öregedés folyamata, támogatható a bőr, a haj és a körmök szépsége, valamint az ízületek egészsége. Az inulin hozzájárulhat a kollagén és a vitaminok hatékonyabb felszívódásához. Valamennyi kávékollagén por allergén-, glutén-, tej-, laktóz- és cukormentes, illetve nem tartalmaznak GMO-t sem.

>>> Kattintson ide a többi prémium minőségű Organic Force készítményünkhöz!

A kávékollagén fogyasztása különösen javasolt azok számára, akik még nem találták meg a számukra könnyű és hatékony kollagénpótlást, akik nem szeretnének egy új szokást beilleszteni a napi rutinjukba, akik meg akarják előzni vagy kezelnék már fennálló ízületi problémáikat, illetve akik szeretnék megőrizni bőrük fiatalosságát. A kávékollagén hozzájárulhat a bőr rugalmasságának fokozásához a teljes testfelületen, növelheti a hidratáltságot, képes lassítani a bőr öregedésének folyamatát. A kollagén csökkentheti a ráncokat, a barázdákat és a narancsbőr tüneteit, javíthatja a haj minőségét, csökkentheti elvékonyodását, gátolhatja a hajhullást. Továbbá képes javítani a körmök állagát is, felgyorsíthatja növekedésüket, csökkentheti töredezettségüket. A kollagén szerepet játszhat az ízületi fájdalmak megelőzésében, csökkentésében, támogathatja a csontok, a porcok, az inak és a szalagok megerősítését is. A kollagén képes regenerálni a kötőszöveteket és az izmokat is.

Pótolja a kollagént könnyen, gyorsan, élvezetesen az Organic Force Coffee Collagen kávékollagén porral!