Stressz, fáradtság, kimerültség esetén próbálja ki a Pharmekal Koreai Ginseng kapszulát!

Stressz, fáradtság, kimerültség esetén próbálja ki a Pharmekal Koreai Ginseng kapszulát!

Stressz, fáradtság, kimerültség esetén próbálja ki a Pharmekal Koreai Ginseng kapszulát!

 

A Pharmekal Koreai Ginseng kapszula fogyasztása szerepet játszhat a normál fizikai, szellemi és szexuális erőnlét fenntartásában, jótékony hatású lehet fáradtság, kimerültség esetén, valamint jelentősebb fizikai és mentális igénybevétel fennállásakor. A koreai ginzeng fogyasztását javasolni szokták álmatlanság ellen, stressz okozta pszichés és testi problémák kezeléséhez, illetve a vércukorszint és a vérnyomás természetes szabályzásához. A ginseng támogathatja a normál immunvédelmet, a szexuális funkciókat, valamint az anyagcsere folyamatok és a szellemi képességek fenntartását. Emellett hozzájárulhat a mellékvese megfelelő működéséhez, aminek köszönhetően segítheti a szervezetet a stresszel szembeni védekezésében. A ginzeng adaptogén gyógynövényként kedvező hatást képes kifejteni a teljes szervezetre, képes normalizálni a belső folyamatokat. Tehát ha kell, akkor növeli az immunrendszer működését, viszont amennyiben túlműködés van valahol, akkor ott nyugtató és kiegyenlítő hatású.

>>> Kattintson ide az összes Pharmekal termékünkhöz!

A ginzeng segíti az emésztést, védheti a szív egészségét, szabályozni tudja a vérnyomást és a vércukorszintet is. Továbbá szerepet játszhat a testi és lelki kimerültség kezelésében, pozitív hatású lehet például álmatlanság, vérszegénység, ízületi gyulladások vagy impotencia esetén is. A ginzeng hatást fejt ki a belső elválasztású mirigyek működésére is, hozzájárul ahhoz, hogy a szervezet a legjobb felszívódással legyen képes hasznosítani a bevitt vitaminokat és ásványi anyagokat. Bizonyos tanulmányok szerint a ginzeng erős antioxidáns hatással is rendelkezik, amivel hozzájárulhat többek között az érelmeszesedés, a szembetegségek vagy a májbetegségek megelőzéséhez is. Manapság egyébként már tudományosan is alátámasztottak a ginzeng szervezetet erősítő tulajdonságai. A ginzeng egyedülállóan hatékonyan képes növelni a szervezet fizikai és mentális teljesítményét, illetve pozitív hatással lehet a hangulatra, a közérzetre is. Továbbá hozzájárulhat a koleszterinszint és a trigliceridszint csökkentéséhez is, valamint fokozhatja az ösztrogén szintjét a nők vérében, így enyhítheti a menopauza alatt jelentkező kellemetlen panaszokat.

Növelje fizikai és szellemi teljesítményét, támogassa testi és lelki egészségét a Pharmekal Koreai Ginseng kapszula segítségével!

Immunerősítés gyerekeknek és felnőtteknek a Vitaking Propolisz sziruppal!

Immunerősítés gyerekeknek és felnőtteknek a Vitaking Propolisz sziruppal!

Immunerősítés gyerekeknek és felnőtteknek Vitaking Propolisz sziruppal!

 

A Vitaking Propolisz szirup 100%-ban alkoholmentes, ezért biztonságosan fogyaszthatják gyermekek és felnőttek is. A készítmény tartalmaz echinacea kivonatot, propoliszt, méhpempőt, C-vitamint és cinket, valamint mézet is, ami gondoskodik a finom ízéről. Az echinacea jelentősen hozzájárulhat a szervezet védekező rendszerének megfelelő működéséhez. A cink és a C-vitamin szintén nélkülözhetetlen az immunrendszer egészséges működéséhez. A készítmény fő összetevője a propolisz, ami az egyik leghatékonyabb természetes antibiotikum, kiváló vírus- és baktériumölő, fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő, illetve roppant erős antioxidáns hatással is rendelkezik. A propolisz rendkívül hatékonyan támogatja az immunrendszer erősödését a fertőzésekkel és betegségekkel szemben, és kifejezetten pozitív hatású lehet nátha, influenza vagy hörghurut esetén. A propoliszban rengeteg immunerősítő és természetes antibakteriális hatóanyag található, amelyek kiemelkedő módon képesek fokozni a szervezet ellenálló képességét, ezáltal jóval sikeresebben előzhetőek meg a különféle fertőző betegségek.

>>> Tekintse meg az összes Vitaking készítményünket!

A propolisz több mint 300-féle összetevőt tartalmaz, ezért hatásai is egyedülállóan komplexek. A propolisz antivirális, antiszeptikus, antibakteriális, gombaellenes és gyulladáscsökkentő hatással is meg van áldva, így jelentősen hozzájárulhat a védekezőképesség növeléséhez a fertőzésekkel és betegségekkel szemben. A propolisz kiemelkedő antibiotikus hatását legfőképp a benne található ferulsavnak és az illóolajoknak köszönheti, de vírusellenes hatással is fel van vértezve. A ferulsav antioxidáns hatással bír, és képes ellensúlyozni a Gram-negatív és a Gram-pozitív baktériumokat, így növeli a propolisz fertőtlenítő hatását. A Vitaking Propolisz szirupban lévő echinacea nagymértékben képes csökkenteni a kockázatát a náthás, influenzás betegségek kialakulásának, de felhasználható a megfázásos betegségek, a krónikus felső légúti és húgyúti megbetegedések kiegészítő kezelésében is, mivel hozzájárulhat a gyorsabb gyógyuláshoz. A kasvirágként is ismert gyógynövény az egyik leghatékonyabb immunerősítő, ráadásul kiváló gyulladáscsökkentő hatással is bír, így fogyasztása kifejezetten ajánlott vírusos, járványos időszakban. Az echinacea javíthatja a természetes immunválaszt, aminek köszönhetően növelni tudja a szervezet védekezőképességét a vírusokkal, baktériumokkal és egyéb kórokozókkal szemben. Kutatások során bebizonyosodott, hogy az echinacea éppen azokat az immunsejteket erősíti, amelyek legfontosabb feladata a betolakodó kórokozók semlegesítése és elpusztítása.

Fokozza az egész család ellenálló képességét a kivételesen komplex összetételű, 100%-ban alkoholmentes Vitaking Propolisz szirup segítségével!

Torokgyulladás, torokfájás ellen próbálja ki a Viva Natura Sárkánytűz torokőr sprayt!

Torokgyulladás, torokfájás ellen próbálja ki a Viva Natura Sárkánytűz torokőr sprayt!

Torokgyulladás, torokfájás ellen próbálja ki a Viva Natura Sárkánytűz torokőr sprayt!

 

A Viva Natura Sárkánytűz torokőr spray egy olyan komplex étrend-kiegészítő, amely tartalmaz echinacea purpurea kivonatot és oregano olajat, illetve található benne kombucha és 9 gyümölcssűrítmény flavonoid tartalma. A kombucha koncentrátum alacsony pH viszonyainak köszönhetően a készítmény hosszú távon képes megőrizni a flavin-vegyületek stabilitását és antioxidáns tulajdonságát. A kombucha a vitaminok és ásványi anyagok mellett tartalmaz olyan rendkívül erős antibiotikus és antivirális összetevőket is, amelyeknek köszönhetően egyedülálló hatékonysággal képes fellépni a fertőző betegségek ellen. A glükuron- és laurinsav jelentősen hozzájárulhat az immunrendszer erősítéséhez, a megfelelő emésztéshez, illetve a máj méregtelenítéséhez. A termékben lévő gyümölcsök különösen bőséges forrásai az antioxidáns flavonoidoknak és antocianidineknek. Ezek az antioxidánsok kivételesen hatékonyan képesek semlegesíteni a sejtkárosító szabadgyököket, csökkenthetik a gyulladásokat, lassíthatják az öregedési folyamatokat, javíthatják a vérkeringést, gátolhatják a kóros sejtek osztódását, illetve természetes antiallergénként és asztmaellenes anyagként gátolhatják a hisztamin felszabadulását.

>>> Kattintson ide az összes Viva Natura termékünkhöz!

Az echinacea képes megnyugtatni a torkot, a hangszálakat és a garatot, illetve kulcsfontosságú szerepet játszhat az immunrendszer egészséges működésében. Az echinacea az egyik leghatékonyabb immunerősítő gyógynövény, ami rendkívül hatékonyan képes csökkenteni a gyulladásokat is, ezért különösen ajánlott a vírusos, járványos időszakban. Az echinacea jelentősen hozzájárulhat a megfázásos, influenzás betegségek kockázatának csökkentéséhez. Emellett felhasználható a megfázásos betegségek, a húgyúti és a krónikus felső légúti megbetegedések kiegészítő kezeléseként, mivel hozzájárulhat a gyorsabb gyógyuláshoz. A bíbor kasvirágként is ismert gyógynövény elképesztő módon képes növelni az immunsejtek aktivitását, ezáltal korántsem csupán egy-egy fajta betegség esetén segíthet, hanem kulcsfontosságú szerepet tölthet be szinte bármilyen fertőző betegség megelőzésében és kezelésében is. Az echinacea antibiotikus hatással is rendelkezik, melyet elsősorban az echinakozid nevű anyagnak köszönhet. Az echinacea javítani tudja a természetes immunválaszt, aminek köszönhetően növelheti a szervezet védekezőképességét a baktériumokkal, vírusokkal és más kórokozókkal szemben. Számtalan kutatásban bizonyosodott már be, hogy az echinacea azokat az immunsejteket erősíti, amelyek legfontosabb dolga, hogy semlegesítsék és elpusztítsák a betolakodó kórokozókat.

Támogassa immunrendszerét, védje torka és teljes szervezete egészségét a Viva Natura Sárkánytűz torokőr spray segítségével!

Immunerősítés, védekezőképesség fokozása a Dr. Herz Béta-Glükán+Szerves Cink, Szelén+C-vitamin kapszulával!

Immunerősítés, védekezőképesség fokozása a Dr. Herz Béta-Glükán+Szerves Cink, Szelén+C-vitamin kapszulával!

Immunerősítés, védekezőképesség fokozása a Dr. Herz Béta-Glükán+Szerves Cink, Szelén+C-vitamin kapszulával!

 

A Dr. Herz Béta-Glükán+Szerves Cink, Szelén+C-vitamin kapszula egy komplex összetételű étrend-kiegészítő készítmény, amely támogathatja az immunrendszer megfelelő működését, így a különféle kórokozók (baktériumok, vírusok, gombák) okozta fertőzések sikeresebb leküzdését is. A béta-glükán a természetben is előforduló poliszaharid, ami igazoltan az egyik legjobb természetes immunsejt stimuláló anyag. Rendszeres fogyasztásával jelentősen hozzájárulhatunk az immunrendszer erősítéséhez, a szervezet védekezőképességének növeléséhez a különféle betegségekkel szemben. A béta-glükán a bevételtől számítva 24-72 órán belül fejti ki hatását. Ajánlott nap mint nap fogyasztani, mivel a béta-glükán által aktivált neutrofileknek (a veleszületett immunrendszer kulcsfontosságú sejtjeinek) az élettartama legfeljebb 2 nap. A béta glükán nem okoz kellemetlen mellékhatásokat, bárki fogyaszthatja folyamatosan étrend-kiegészítő formájában, és kifejezetten ajánlott a járványos időszakokban.

>>> Nézzen körül a többi Dr. Herz készítményünk között is!

A béta-glükán bevételét követően a szervezet védekezőképessége komoly támogatást kap, ezáltal eredményesebben előzhetőek meg a fertőzések, illetve könnyebb és gyorsabb lehet betegségekből való lábadozás. A béta-glükán fokozott készenlétbe állítja az immunrendszert, aminek következtében az sokkal hatékonyabban lehet képes ellátni védekező feladatait. In vitro vizsgálatokban igazolták, hogy a béta-glükán javítja azoknak a makrográfoknak az aktivitását, amelyek legfontosabb teendője, hogy bekebelezzék és elpusztítsák a szervezetbe behatoló kórokozókat. A béta-glükán immunstimuláló képessége jótékony hatású lehet allergiás betegségek esetén is, valamint jó eredmények érhetőek el az alkalmazásával egyes krónikus bőrgyulladások, például az ekcéma kezelésében is. A készítményben lévő szerves cink, szerves szelén és C-vitamin szerepet játszik a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelmében, valamint az immunrendszer megfelelő működésében. Segítse az immunrendszer működését, fokozza a szervezet védekezőképességét a Dr. Herz Béta-Glükán+Szerves Cink, Szelén+C-vitamin kapszula segítségével!

Bőrfeszesítéshez, ráncok és porckopás ellen válassza a Dr. Herz Hialuron Forte 250 mg kapszulát!

Bőrfeszesítéshez, ráncok és porckopás ellen válassza a Dr. Herz Hialuron Forte 250 mg kapszulát!

Bőrfeszesítéshez, ráncok és porckopás ellen válassza a Dr. Herz Hialuron Forte 250 mg kapszulát!

 

A Dr. Herz Hialuron Forte 250 mg kapszula egy rendkívül magas hatóanyag-tartalmú, komplex készítmény, ami fontos szerepet tölthet be a bőr egészségének, teltségének és ruganyosságának megőrzésében. A termékben található a hialuronsav mellett C-vitamin és szerves cink is. A C-vitamin részt vesz a normál kollagénképződésben, ezáltal a bőr normál állapotának, működésének fenntartásában. A cink nélkülözhetetlen a makrotápanyagok anyagcseréjéhez, illetve támogatja a bőr, a haj és a köröm egészségét. A Dr. Herz Hialuron Forte 250 mg kapszula fogyasztása kifejezetten ajánlott a ráncok megelőzéséhez, száraz, igénybe vett bőr esetén, petyhüdt, vízhiányos bőr esetén, illetve a bőr szépségének, feszességének, rugalmasságának megőrzéséhez. A hialuronsav legnagyobb mennyiségben a bőrben található meg, de jelen van a szervezet szinte valamennyi részében, többek között a porcokban, az ízületekben, az izmokban, a szemekben és a szívbillentyűkben is. A hialuronsav kulcsfontosságú alkotóeleme a porcoknak, de biztosítja a szervek rugalmasságát és feszességét is. A hialuronsav megtalálható minden szövetünkben, és hálószerűen kapcsolja össze és tölti ki a sejtek közötti állományt, illetve fiatalon tartja a kollagénrostokat

>>> Kattintson ide az összes Dr. Herz készítményünkhöz!

A hialuronsav egyedülálló tulajdonsága, hogy képes megkötni vízben akár a saját tömegének 1000-szeresét is, így fel tudja tölteni a bőrt és a kötőszöveteket, illetve olajozza az ízületeket is. Továbbá lassítani tudja az öregedési folyamatokat, valamint elősegítheti a tápanyagok hatékonyabb felszívódását a szervezetben. A hialuronsav termelése azonban már 20 éves korunk körül csökkenni kezd, 40 éves korra pedig már csak az eredeti mennyiség fele képződik a szervezetben. Ezért már akár 20 éves kortól javasolt pótolni a hialuronsavat, de 40 éves kortól szinte kötelező azért, hogy minél tovább megőrizhessük fiatalos kinézetünket, szabad mozgásunkat és szervezetünk normál működését. A hialuronsav képes rugalmasabbá tenni a bőrt. Amennyiben a bőrt már erősen károsította az UV-sugárzás, a természetes öregedés, a légszennyezés vagy a dohányfüst, akkor mindenképpen érdemes étrend-kiegészítő formájában pótolnunk a megfelelő mennyiségű hialuronsavat. Akár már 1 havi fogyasztást követően egyértelműen csökkenhet a bőr szárazsága, így a ráncok is kevésbé lesznek feltűnőek. A hialuronsav kenőanyagként funkcionál az ízületekben, így járul hozzá a porcfelszínek súrlódásmentes csúszásához. Továbbá jelen van a szervezet valamennyi csontjában és a porcszövetekben is, legmagasabb mennyiségben a róla elnevezett Hyalin-porcban, ami az ízületek felszínét borítja.

Támogassa bőre és porcai egészségét extra hatékonyan a Dr. Herz Hialuron Forte 250 mg kapszulával!

Fogyókúra, alakformálás, haj és köröm erősítése, bőrszépítés a Magic Body és Magic Hair készítményekkel!

Fogyókúra, alakformálás, haj és köröm erősítése, bőrszépítés a Magic Body és Magic Hair készítményekkel!

Fogyókúra, alakformálás, haj és köröm erősítése, bőrszépítés a Magic Body és Magic Hair készítményekkel!

 

A Magic Body termékcsalád segítségével igazán formába lendülhet, mivel a készítmények között megtalálhat mindent, amire szüksége lehet ahhoz, hogy még többet hozhasson ki magából, és még jobban fokozhassa a teljesítményét. A Magic Body készítmények között találhatóak diétát támogató, étkezést helyettesítő fehérje porok, turmixok, ízesített protein turmixok, ízesített zsírégető porok és tabletták, BCAA instant italporok, kalória szegény müzli szeletek, kollagén liquid italok, tabletták, shakerek, cellulit elleni krém, illetve ízületeket erősítő kapszula és krém is.

Nézzen körül a Magic Body alakformáló termékek között, és érje el ideális testsúlyát, álmai alakját könnyebben és gyorsabban!

Magic Body Burn tabletta

A Magic Body Burn tabletta a benne található 21-féle hatóanyag segítségével hatalmas segítséget nyújthat ahhoz, hogy végre megszabadulhasson a súlyfeleslegtől, és elérhesse ideális testsúlyát, álmai alakját. Ez az egyedülállóan komplex készítmény tartalmaz többek között L-karnitint, zöld tea és zöld kávé kivonatot, koffeint, amely összetevők elősegíthetik az edzés utáni gyorsabb regenerációt, a zsírégetést rendszeres testmozgás mellett, valamint az izomszövet sérüléseinek enyhítését.

A Magic Body Burn tabletta termogén zsírégető lévén enyhe testhőmérséklet emelkedést okoz, ami több energia termelésére készteti a szervezetet. A készítmény számos széles spektrumú, a zsírégetés hatékonyságát támogató összetevőt tartalmaz. Ráadásul támogatja a szervezetet fontos vitaminokkal és ásványi anyagokkal is a fogyás időszaka alatt.

Az L-karnitin egy olyan teljesen természetes aminosav származék, ami kulcsfontosságú szerepet játszik az idegrendszer és a szívizom egészséges működésének fenntartásában, illetve a testi és mentális aktivitás hosszú távú megőrzésében is. Azonban az L-karnitin szintje egyre csökken a szervezetben az öregedéssel párhuzamosan.

Az L-karnitin jelentősen képes hozzájárulni ahhoz, hogy a bevitt zsírok energiává alakuljanak át, aminek köszönhetően hatékonyan tudja csökkenteni a testzsír mennyiségét, miközben javíthatja az erőnlétet is. Emellett az L-karnitin védelmet biztosít az izmoknak is, ezáltal hozzájárulhat a sportsérülések megelőzéséhez, valamint az izomláz csökkentéséhez. Továbbá hatékonyan képes lassítani az öregedési folyamatokat, ami által pozitív hatást gyakorolhat a bőr állapotára is.

A Magic Body Burn tabletta tartalmaz zöld kávé kivonatot is, mely legfontosabb hatóanyaga a klorogénsav, ami az egyik leghatékonyabb természetes anyagcsere-gyorsító anyag, és roppant pozitív hatást fejt ki a szervezet energiafelhasználására is. A zöld kávé támogathatja és gyorsíthatja a zsírégetés folyamatát, ennek köszönhetően a fogyás ütemét is.

A klorogénsav lassítani tudja a glükóz (cukor) felszívódását étkezést követően, illetve jelentősen támogathatja, hogy az étkezés során elfogyasztott felesleges mennyiségű szénhidrátok ne tudjanak elraktározódni zsír formájában a szervezetben. A klorogénsav hozzájárul ahhoz, hogy a máj könnyebben és gyorsabban dolgozhassa fel a táplálkozás során bevitt zsírokat, így hozzájárul a szervezet egészséges testzsírszintjének eléréséhez és megőrzéséhez is.

A zöld kávé sikeresen képes gátolni a zsírok lerakódását és elraktározódását a szervezetben, aminek köszönhetően eleve kisebb mennyiségű zsírpárna tud keletkezni a hason, a derékon, a combon vagy a fenéken. Emellett képes csökkenteni az étvágyat is, élénkítő, frissítő hatásának köszönhetően pedig segíthet abban is, hogy több energiánk legyen a rendszeres testmozgáshoz, sportoláshoz. Továbbá ahhoz is hozzájárulhat, hogy a fogyókúrával leadott kilók ne jöjjenek vissza, vagyis segíthet megtartani a fogyással elért testsúlyt is.

A Magic Body Burn tablettában lévő zöld tea kivonat gazdag forrása az antioxidáns hatású polifenol vegyületeknek, amik közül a leginkább vizsgált az EGCG (epigallokatechin gallát). Jelentősen növelheti az energiaszintet, kitűnő élénkítő hatással van megáldva, anyagcserét serkentő hatásának köszönhetően pedig képes támogatni a zsírok oxidációját (tehát energiává történő alakítását) és a testsúly kontrollt.

A guarana kiemelkedő módon képes növelni az energiaszintet, a fizikai és szellemi teljesítményt és a koncentrálóképességet is. Ráadásul csökkenteni tudja az éhségérzetet, elősegítheti a zsíranyagcserét, ezáltal szerepet játszhat a testsúly csökkentésében is.

Kerüljön csúcsformába a Magic Body Burn tabletta segítségével! Most rendkívül kedvező áron, 66%-kal olcsóbban vásárolhatja meg!

Ismerje meg a többi varázslatos Magic Body és Magic Hair készítményt is!

Magic Body Beauty liquid

A Beauty Liquid kollagén ital egy rendkívül komplex készítmény, mivel a benne található értékes összetevőknek köszönhetően jelentősen támogatja a gyönyörű és feszes bőr, az erős körmök, a dús hajkorona, illetve az egészséges ízületek, csontok és porcok elérését is. A készítmény adagonként 3000 mg marhakollagént, 95 ml hialuronsavat és 47.5 mg MSM-et tartalmaz. Ráadásul mindezt kellemes dinnye vagy erdei gyümölcs ízű ital formájában.

A Magic Body Beauty liquid fogyasztása különösen ajánlott 25 év feletti nőknek és férfiaknak, szépülni vágyóknak, narancsbőrrel és striákkal küzdőknek (kismamák, tinédzserek), ízületi fájdalomtól szenvedőknek és sportolóknak is. A termékben lévő kollagén a legfontosabb fehérje, ami tulajdonképpen ragasztóként egyben tartja a testünket. A kollagén a kötőszövetek fő alkotóeleme, szerepet játszik a bőr feszességének és rugalmasságának megőrzésében, az ízületek, izmok és porcok egészséges működésében, illetve fellép a bőr öregedése ellen is.

A hialuronsav egyedülálló vízmegkötő-képességgel rendelkezik, legmagasabb koncentrációban a bőrben, az ízületekben, a szemhüvelyekben és más szövetekben van jelen, hozzájárul a kollagén megtartásához, képes fokozni a hidratáltságot, a rugalmasságot, illetve flexibilitást biztosít.

Az MSM egy olyan kénvegyület, ami kulcsfontosságú szerepet tölt be a emberi szervezet anyagcsere-folyamatainak biztosításában. Elsősorban az ízületi és izomfájdalmak, görcsök kezelésében segíthet, mivel támogatja gyulladást okozó toxinok ki- és beáramlását, ezáltal pedig képes megszüntetni a gyulladások és fájdalmak okát. A C-vitamin nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a szervezet megfelelő mennyiségű kollagént tudjon előállítani.

Magic Hair Splash szépségital

A Magic Hair Splash szépségital egyedülálló hatóanyagokból megalkotott hármas hatású szépségvitamin, ami egyaránt hozzájárul a haj, a bőr és a köröm szépségének, egészségének fenntartásához. A készítmény a legfontosabb összetevőket tartalmazza a haj számára könnyen fogyasztható, pezsgőtabletta formában. Cukor viszont nincsen benne, mivel édesítőszerekkel készült.

A Magic Hair Splash nemcsak formáját tekintve egyedülálló, hanem kivételesen hatásos is, amit elsősorban a hazai piacon kiemelkedően magas biotin tartalmának, illetve a benne található cinknek, szelénnek, valamint a keratint alkotó aminosavaknak (L-cisztin és L-metionin) köszönhet.

A készítmény fogyasztásának hatására látványosan felgyorsulhat a haj növekedése, babahajszálak megjelenése lesz észlelhető, aminek köszönhetően egyre dúsabb lehet a hajkorona. Ráadásul csökkenhet a haj töredezése és a hajhullás mértéke is. A haj minősége is rengeteget javulhat, tehát erősödhet, ellenállóbbá és fényesebbé válhat, vagyis jóval egészségesebbek és gyönyörűbbek lehetnek a tincsek.

A Magic Hair Splash szépségvitamin-pezsgőtabletta emellett segít abban is, hogy a körmök is erősebbé, egészségesebbé váljanak. Továbbá az értékes hatóanyagoknak köszönhetően a bőr is egyre hidratáltabb, puhább, rugalmasabb lehet, a bőrproblémák pedig csökkenhetnek.

Magic Hair Biotin Bomb gumivitamin

Ez az extra finom, erdei gyümölcs ízű gumivitamin olyan vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek összességét tartalmazza, amelyek rendszeres fogyasztása hozzájárul a hajszálak erősségéhez, vastagságához, így a haj dúsabbá, egészségesebbé és ragyogóbbá válhat.

A készítmény emelt dózisú biotint tartalmaz, ami egy igen fontos B-vitamin, és ami a legtöbb hajvitaminban nincsen benne kellő mennyiségben ahhoz, hogy jótékony hatásait kifejthesse. A Magic Hair Biotin Bomb gumivitamin fogyasztásával azonban elegendő mennyiségű biotint juttathat a szervezetbe annak érdekében, hogy kedvező hatásait élvezhesse a hajon. A még nagyobb hatékonyság érdekében a termékhez számtalan egyéb vitamint és ásványi anyagot is hozzáadtak.

A biotin főként a haj, a bőr és a körmök szépségvitaminjaként ismert, ám ennél jóval több területen támogathatja az egészséget. A biotin hiányának tünete lehet többek között a hajhullás, a hajszálak elvékonyodása, pikkelyes, vöröses bőrkiütés, gyenge, berepedezett körmök, étvágytalanság, gyomor- és bélpanaszok, fáradtság, állandó idegesség, letargia vagy a nemi vágy csökkenése.

Érje el álmai alakját, támogassa haja, bőre és körmei egészségét és szépségét a Magic Body és Magic Hair készítmények segítségével!

Vitaminok, ásványi anyagok pótlásához válassza a málnás ízű Vitaking VitaDrink italport 1000mg C-vitaminnal!

Vitaminok, ásványi anyagok pótlásához válassza a málnás ízű Vitaking VitaDrink italport 1000mg C-vitaminnal!

Vitaminok, ásványi anyagok pótlásához válassza a málnás ízű Vitaking VitaDrink italport 1000mg C-vitaminnal!

 

Frissüljön és töltődjön fel a Vitaking Vitadrink italporral! Ez a nagyon kellemes, málnás ízű multivitamin italpor segít a legfontosabb vitaminok és ásványi anyagok pótlásában, finom ízének köszönhetően pedig hűsítő élményt nyújt a nyári melegben is. Ráadásul a gyermekek is szívesen fogyasztják nap mint nap. A Vitaking VitaDrink multivitamin italban a vitaminok mellett található jelentős mennyiségű ásványi só is. A készítmény fogyasztása könnyedén beilleszthető a napi rutinba, hiszen a tasakok tatalmát csupán egy pohár hideg vízben javasolt elkeverni, s máris fogyasztható. Ez a hűsítő, egészséges multivitamin ital 15 fajta értékes összetevőt tartalmaz, így komplexen járulhat hozzá a teljes szervezet védelméhez. A Vitaking VitaDrink italpor támogathatja az immunrendszer erősítését, a szervezet normál működésének fenntartását, valamint a szellemi teljesítőképesség fokozását. A készítmény a nagy dózisú C-vitamin mellett tartalmaz B1-, B2-, B6- és B12-vitamint, pantoténsavat, niacint, magnéziumot, káliumot, nátriumot, cinket, krómot, mangánt, kvercetint és alfa-liponsavat is.

>>> Kattintson ide az összes Vitaking termékünkhöz!

A Vitadrink porban lévő C-vitamin jelentősen képes hozzájárulni az immunrendszer normál működéséhez, erősítéséhez, nagymértékben fokozhatja a szervezet ellenálló képességét, növelheti a fehérvérsejtek számát, valamint igazoltan baktérium- és vírusellenes hatással is fel van vértezve. A C-vitamin ezáltal nem csak a fertőző betegségek megelőzésében jeleskedik, hanem jelentősen támogathatja a gyógyulás folyamatát is. A C-vitamin erős antioxidánsként semlegesíteni tudja a sejtkárosító szabadgyököket, tehát védi a sejtek egészségét. Emellett nélkülözhetetlen az idegrendszer megfelelő működéséhez, a szív- és érrendszer egészségének fenntartásához, valamint a csontok, a porcok, a fogak és a bőr egészségének megőrzéséhez is. A Vitadrink italban található magnézium szerepet játszik az idegrendszer megfelelő működésében és a normál izomműködésben, illetve a normál csontozat fenntartásában. A cink hozzájárul a normál szellemi működés, valamint a haj, bőr, köröm normál állapotának megőrzéséhez. A kálium szükséges a normál izomműködéshez, az idegrendszer normál működéséhez, illetve a normál vérnyomás fenntartásához. A Vitadrink italpor tartalmaz alfa-liponsavat és kvercetint is, melyek szintén számtalan módon támogathatják a szervezet egészségét.

Töltse fel szervezetét a finom ízű Vitaking VitaDrink italpor segítségével!

Napvédelem természetesen az egész családnak a Dr. Kelen SUN készítményekkel!

Napvédelem természetesen az egész családnak a Dr. Kelen SUN készítményekkel!

Napvédelem természetesen az egész családnak a Dr. Kelen SUN készítményekkel!

 

A Dr. Kelen SUN termékcsalád segítségével a család minden tagja biztonságosan élvezheti a nyarat. A Dr. Kelen SUN készítmények kiemelkedő védelmet biztosítanak a káros UV-sugarak ellen, de azt is elősegíthetik, hogy egyenletes, hosszan tartó, mély barna bőrszínt szerezzünk. A Dr. Kelen SUN napozócsalád készítményei laboratóriumilag teszteltek, SPF 6 – 50+ faktorszámmal rendelkeznek, krém, olaj és spray formában érhetőek el, illetve kifejezetten érzékeny bőrtípus esetén is megbízható védelmet tudnak biztosítani felnőttek és gyermekek számára is. A Dr. Kelen SUN napozók vízállóak, így a bőrön maradnak még fürdés közben is. A készítményekben fotostabil, vagyis napon le nem bomló fényvédők vannak, ezáltal védelmet nyújtanak a nap UVA és UVB sugarai, valamint szabadgyökképző káros hatásai ellen is. Ezek a termékek hypoallergén összetétellel rendelkeznek, nem tartalmaznak tartósítószereket vagy színezőanyagokat, így még azok is biztonságosan használhatják őket arcon és testen is, akiknek kifejezetten érzékeny a bőrük.

>>> Kattintson ide az összes Dr. Kelen készítményünkhöz!

A Dr. Kelen többféle, kifejezetten a gyermekek védtelen, érzékeny bőrére készült napozót kínál. A Dr. Kelen SunSave F-50+ gyerek napkrém rendkívül erős UV-védelmet biztosít, található benne gyulladáscsökkentő kamilla-kivonat és E-vitamin, valamint fotostabil fényvédő anyagok is. A Dr. Kelen SunSave F6 + Carotin bronzolaj spray egy olyan arcon és testen is alkalmazható, alacsony fényvédő hatású napolaj, ami hozzájárulhat a gyors barnuláshoz és a bronzosan csillogó bőr eléréséhez. A Dr. Kelen Sun F20 szúnyogriasztós napspray a közepes szintű fényvédelem biztosítása mellett citronella illatával távol tartja a szúnyogokat és a kullancsokat is a zavartalan napozás érdekében. A Dr. Kelen Sunsave napégés gél tartalmaz aloe verát és panthenolt is, ezáltal azonnal hűsíti, nyugtatja a leégett bőrt, illetve csökkentheti a napallergia, napkiütés tüneteit. Ez a napozás utáni készítmény jelentősen hozzájárulhat a nap, szél és víz által igénybe vett bőr hidratálásához és regenerálásához.

Óvja az egész család bőrét a káros UV-sugaraktól a Dr. Kelen Sun napozóival!

Ízületek, izmok, inak védelme a Flexofytol Plus tabletta segítségével!

Ízületek, izmok, inak védelme a Flexofytol Plus tabletta segítségével!

Ízületek, izmok, inak védelme a Flexofytol Plus tabletta segítségével!

 

A Flexofytol Plus tablettában található bioaktív kurkuma kivonat, tömjénfa kivonat és D-vitamin is, amelyek kiemelt védelmet nyújthatnak az ízületek, az izmok és az inak számára. A kurkuma szerepet tölthet be az ízületek és a szalagok hajlékonyságának és jó mozgásának megőrzésében. A kurkuma legfontosabb hatóanyaga a kurkumin, ami kiváló gyulladáscsökkentő, képes enyhíteni a reumás panaszokat, támogathatja az ízületi merevség oldását, az ízületek rugalmasságának fenntartását. A kurkumin molekuláris szinten tudja kifejteni pozitív hatásait, méghozzá úgy, hogy nem okoz kellemetlen mellékhatásokat. A kurkumin képes gátolni a gyulladásokat és fájdalmakat kiváltó fehérjék termelését a szervezetben. A kurkuminnal végzett vizsgálatok során a kezelt csoportokban szignifikánsan hatékonyabban csökkentek a gyulladás tünetei, mint bármilyen egyéb kezelésben részesülő kontrollcsoportnál. A vérkép alapján is egyértelműen csökkent a gyulladás mértéke, illetve jelentősen csökkent, sokszor teljesen meg is szűnt az ízületi porc károsodása is.

>>> Nézze neg a többi ízület-, porc- és csonterősítő készítményünket is!

A Flexofytol Plus tablettában található tömjénfa kiemelten járulhat hozzá az ízületek hajlékonyságának és mozgékonyságának fenntartásához. A tömjénfában lévő boswellin-savak lenyűgöző módon képesek gátolni a gyulladásos ingerületátvivő molekulákat. Ezért is alkalmazzák a tömjénfát már évezredek óta fájdalomcsillapításhoz, gyulladáscsökkentéshez és az ízületi gyulladások kezeléséhez. Kutatások támasztják alá, hogy a tömjénfa hozzájárul az ízületeket borító porc degenerációjának megakadályozásához, így gátolja a porcok kopását. A tömjénfa képes csökkenteni a gyulladást, a fájdalmakat, a dagadást és az ödémákat. Gyulladáscsökkentő hatásával képes kezelni a csont-ízületi gyulladást, a rheumatoid arthritist és az osteoarthritist.  Erős fájdalomcsillapító hatásának köszönhetően segíthet arthritis-es fájdalom, krónikus hát- és izomfájás, illetve ízületi fájdalom esetén is. A tömjénfa erősítheti a porcokat, javítani tudja az izomszöveti vérkeringést. Emellett fokozhatja a gyulladt ízületek vérellátását, csökkentheti az ízületek dagadását, javíthatja a mozgékonyságot. Továbbá berepedezett porcok esetén hozzájárulhat a porckopás visszaépítéséhez, a porcleválás visszaépüléséhez, illetve segíthet porckorongsérv esetén is.

Csökkentse a fájdalmat, mozogjon újra szabadon a Flexofytol Plus tabletta segítségével!

Emésztés támogatása, közérzetjavítás, immunerősítés a Viva Natura Kombucha koncentrátumokkal!

Emésztés támogatása, közérzetjavítás, immunerősítés a Viva Natura Kombucha koncentrátumokkal!

Emésztés támogatása, közérzetjavítás, immunerősítés a Viva Natura Kombucha koncentrátumokkal!

 

A Viva Natura Kombucha koncentrátum egy olyan 100%-ban természetes ital, ami kivételes probiotikum hatással bír, illetve jelentős mennyiségű vitamin, ásványi anyag, aminosav és enzim is található benne. A kombuchában lévő baktériumok és élesztőgombák által termelt vegyületek hozzájárulhatnak az emésztés javításához, az egészséges életmód fenntartásához. A kombucha egy fermentációval előállított tejsavbaktériumokban és enzimekben bővelkedő élő organikus táplálék. A Kombucha Jakab koncentrátumok 1995 óta készülnek, jelenleg 9 fajta verzióban érhetőek el, van köztük meggyes, levendulás, papayás, búzafüves, szegfűszeges, jóddal dúsított, C-vitaminnal dúsított, inulinnal dúsított és natúr változat is. A kombucha fogyasztása javasolt többek között emésztési problémák esetén, méregtelenítéshez, az állóképesség fokozásához, immunerősítéshez, illetve az általános jó közérzet megőrzéséhez.

>>> Fedezze fel az összes Viva Natura termékünket!

A kombucha képes megelőzni a fertőzéses hasmenést és a szorulást, kezelheti a gyomorrontást, a vékony- és vastagbelek gyulladásait, a gyomoridegességet és az aranyeret. Hatékonyan méregteleníti a májat és a szervezetet, elpusztítja a szervezetben az élősködőket, természetes antivirális és antibiotikus hatásának köszönhetően fellép a fertőző betegségek ellen. Emellett csökkentheti a köhögést és az asztmás köhögést. A kombucha segíti a vese, a máj és az epehólyag működését, oldani tudja az epe- és veseköveket, tisztítja a vért. Képes csökkenteni a koleszterinszintet, rugalmasabbá teheti az érfalakat, csökkentheti az érgyulladás fájdalmait, szabályozhatja a vérnyomást. A kombucha növelheti a fizikai és szellemi teljesítményt, lassítja az öregedési folyamatokat, képes oldani a stresszt, hozzájárulhat a nyugodt alváshoz. Fellép a másnaposság ellen, kezelheti az alkoholfüggőséget, segítséget nyújthat az őszülés és a kopaszodás ellen is. Emellett csökkentheti az izomfájdalmakat és az ízületi gyulladást, hozzájárulhat a zsírszövetek lebontásához, a testsúly csökkentéséhez. Továbbá enyhíteni tudja a menopauza tüneteit, a hőhullámokat is, kezelheti a prosztata gyulladását, fokozhatja a potenciát. Támogassa teljes szervezetét a Viva Natura Kombucha koncentrátumokkal!