Magnesium Diasporal – hatékony magnéziumpótlás, ha gyakran stresszelsz

Magnesium Diasporal - hatékony magnéziumpótlás, ha gyakran stresszelsz

Magnesium Diasporal – hatékony magnéziumpótlás, ha gyakran stresszelsz

 

Egy egészséges felnőtt szervezetében kb. 20-25 gramm magnézium van elraktározva. Ennek több mint a fele a csontokban található, azok képzik a magnézium-tárolót. Ennek a magnéziumnak csak kb. 1%-a található a vérben. A magnézium háztartás felbecsüléséhez ezt az értéket veszik alapul, bár ez tulajdonképpen kevésbé reprezentatív az egész magnézium háztartás vonatkozásában.

A magnézium, mint az egyik legfontosabb ásványi anyag 

A magnézium az életfontosságú elemek közé tartozik. Több mint 300 enzimet képes aktiválni és kulcsszerepet játszik számos anyagcsere folyamatban. Magnézium nélkül nem működne egyetlen energiafüggő folyamat sem. Ezen kívül a magnézium szabályozza az ingerület-átvitelt az izmokra és az idegekre és így biztosítja az egész izomrendszer zökkenőmentes működését.

Magnézium – kerüljön naponta az asztalra!

Bár sokféle növényi és állati eredetű élelmiszerben előfordul, az azokban lévő mennyisége nagyon különböző. Elsősorban a hüvelyesek, a zöldleveles zöldségek és a gabonafélék mutatnak magas magnézium tartalmat. A gyógy- és ásványvizek is magnézium forrásként szolgálnak.

A MAGNESIUM DIASPORAL termékcsalád a megfelelő mennyiségben tartalmaz magnézium citrátot. A dobozokon feltüntetett értékek pedig már a hasznosuló magnézium mennyiséget jelölik.

  • Magnesium Diasporal Depot tabletta – 30db
  • Magnesium Diasporal 300 granulátum – 50 tasak
  • Magnesium Diasporal 400 Extra Direkt granulátum – 20 tasak
  • Magnesium Diasporal 400 Extra Direkt granulátum – 50 tasak
  • Magnesium Diasporal 400 Extra Direkt granulátum – 100 tasak