Magnéziumpótláshoz válassza a BioCo Magnézium-biszglicinát + bioaktív B6 tablettát!

Magnéziumpótláshoz válassza a BioCo Magnézium-biszglicinát + bioaktív B6 tablettát!

Magnéziumpótláshoz válassza a BioCo Magnézium-biszglicinát + bioaktív B6 tablettát!

 

A BioCo Magnézium-biszglicinát + bioaktív B6 tabletta egy olyan étrend-kiegészítő, ami teljesen reagált magnézium-biszglicinátot és bioaktív B6-vitamint tartalmaz. A termékben új típusú, magas tisztaságú, 100%-ban teljesen reagált (fully reacted) magnézium-biszglicinát található, ami garantáltan nem tartalmaz magnézium-oxidot. A készítmény magas tisztaságának köszönhetően a termékben alkalmazott szerves formájú magnézium-biszglicinát elemi magnézium tartalma 10-11%. A szerves magnézium mellett ráadásul biológiailag aktív, piridoxál-5-foszfát (P-5-P) molekulaformájú B6-vitamin is található a készítményben, amit az emberi szervezet azonnal, átalakítás nélkül képes hasznosítani. Ennek a komplex összetételnek köszönhetően a termék hozzájárulhat az izomgörcsök megelőzéséhez, az izomzat regenerációjának támogatásához, az idegrendszer normál működéséhez, a sportteljesítmény javításához, a szív- és érrendszeri problémák megelőzéséhez, illetve az immunrendszer megfelelő működéséhez. A termék vegán, laktóz-, glutén- és színezékmentes. A magnézium-biszglicinát egy kivételesen hatékony és kíméletes magnéziumforrás, ugyanis még az érzékeny gyomrúak esetén sem szokott kellemetlen mellékhatásokat okozni. A magnézium-biszglicinát forma kifejezetten javasolt azok számára, akiknek még a magnézium jól felszívódó formáitól is laza székletük vagy egyéb emésztési zavaruk szokott lenni.

>>> Kattintson ide az összes BioCo termékünkhöz!

Manapság a magnézium-biszglicinát minősül a legkíméletesebb magnéziumforrásnak, ami kiemelkedő hatékonysággal képes felszívódni és hasznosulni szervezetünkben. A magnézium rendszeres fogyasztása hozzájárulhat a csontok és a fogak egészségéhez, az idegrendszer és az izmok normál működéséhez, a fáradtság és a kimerültség csökkentéséhez, a koncentrálóképesség javításához, illetve a koleszterinszint szabályzásához. A magnézium kulcsfontosságú szerepet tölt be a szívizom egészséges működésében, illetve a normál koleszterinszint és vérnyomás fenntartásában. A magnéziumra szükség van az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez, tehát részt vehet a normál pszichológiai funkció fenntartásában. Enyhíteni tudja a szorongásos, depressziós tüneteket, illetve a hosszabb ideig fennálló stressz káros hatásait. A magnézium hiánya egyaránt okozhat enyhébb és komolyabb tüneteket is, ám eleinte azok a sejtek károsodnak, melyek különösen sok energiát igénylenek, vagyis az izomsejtek és az idegsejtek. A magnéziumhiány okozhat gyengeséget, kimerültséget, étvágytalanságot, szédülést, hányingert, álmatlanságot, fejfájást, migrént, izomfájdalmakat, izomgörcsöket, szapora szívverést, szívritmuszavarokat, viselkedészavarokat, letargiát, depressziót vagy koncentrálási nehézségeseket is.

Pótolja a magnéziumot kiemelkedő hatékonysággal, kellemetlen mellékhatások nélkül a komplex összetételű BioCo Magnézium-biszglicinát + bioaktív B6 tabletta segítségével!