Májtámogatás, méregtelenítés a Dr. Chen máj meridián kapszulával!

Májtámogatás, méregtelenítés a Dr. Chen máj meridián kapszulával!

Májtámogatás, méregtelenítés a Dr. Chen máj meridián kapszulával!

 

A Dr. Chen máj meridian kapszula tartalmaz a máj és az epe egészségét támogató gyógynövényeket és C-vitamint is. A máriatövis hozzájárulhat a normál májfunkció fenntartásához, ezáltal a szervezet számára toxikus anyagok eltávolításához. Emellett szerepet játszhat a máj és az epe egészségének fenntartásában, a májszövet és a májsejtek regenerálódásában. A schizandra 5 ízű gyümölcse képes támogatni a máriatövis hatását, védi a májsejteket, illetve csökkenteni tudja a megemelkedett ALT enzim szintet. Az articsóka hozzájárulhat a bélrendszer megfelelő működéséhez, az emésztőrendszer komfortérzetéhez. A Dr. Chen máj meridian kapszula fogyasztása különösen ajánlott a máj támogatásához, a májproblémák megelőzéséhez, fennálló májproblémák és emésztési panaszok esetén, illetve túlzott alkoholfogyasztás esetén. A készítményt a hagyományos kínai gyógyászat évezredes tapasztalatai és a modern orvoslás eredményei alapján fejlesztették ki. Találhatóak benne a máj és az epe meridiánjára ható növényi hatóanyagok és hozzáadott C-vitamin is, ezáltal támogathatja az emésztési egészséget és a jó közérzetet. A termékben található máriatövis jelentősen hozzájárulhat a méreganyagok elleni ellenálló képesség fokozásához, az emésztés javításához, az epeműködés támogatásához.

>>> Nézze meg az összes Dr. Chen termékünket!

A máriatövis rendszeres fogyasztása segíthet az olyan májbetegségek esetén is, mint a zsírmáj, a májgyulladások vagy a májzsugor. A máriatövis legfontosabb hatóanyaga, a szilimarin, amely a benne lévő antioxidáns flavonoglikánok segítségével jelentősen hozzájárulhat a májsejtek helyreállításához toxikus anyag vagy alkohol okozta károsodások után. A máriatövis körülbelül 25-30%-kal tudja serkenteni a fehérjeszintézist, ami azért nagyon fontos, mivel a fehérjék nélkülözhetetlenek az enzimfolyamatokhoz, valamint a sejtfalak kulcsfontosságú alkotóelemei is egyben. A szilimarin meg tudja akadályozni, hogy a mérgező anyagok behatoljanak a máj belsejébe. Emellett hozzájárulhat a májsejtek növekedéséhez és a vese működéséhez is, illetve antioxidáns hatása által képes semlegesíteni a sejtkárosító szabadgyököket, valamint erős gyulladáscsökkentő hatással is bír. A máriatövis szerepet tölthet be a vastagbél működésének támogatásában is, mivel növeli az epe termelését, ezáltal puhítja a székletet, valamint enyhe hashajtó hatással is rendelkezik. Továbbá fokozza az epe oldhatóságát, tehát segíti a keringését, valamint csökkenteni tudja az epe koleszterinszintjét, így segíthet epekő és epehólyag-betegségek esetén. A máriatövis hozzájárulhat a fogyókúra sikeréhez is, mivel hatására gyorsabban metabolizálódik a zsír, ezáltal könnyebben és gyorsabban olvadhatnak le a felesleges zsírpárnák.

Támogassa a máj egészségét, regenerálódását és a szervezet méregtelenítését a Dr. Chen máj meridian kapszula segítségével!