Memóriajavításhoz, agyserkentéshez ajánljuk a 100% természetes Myrobalan DranPa kapszulát!

Memóriajavításhoz, agyserkentéshez ajánljuk a 100% természetes Myrobalan DranPa kapszulát!

Memóriajavításhoz, agyserkentéshez ajánljuk a 100% természetes Myrobalan DranPa kapszulát!

 

A Myrobalan DranPa – agyserkentő, memóriajavító kapszula egy olyan 100%-.ban természetes összetételű készítmény, ami 13 speciális gyógynövény komplexitásával járulhat hozzá az agy megfiatalításához és a memória javításához. A DranPa agyserkentőben található gyógynövények szerepet játszanak a koncentrációban és a kognitív funkciók fejlesztésében, aminek köszönhetően javíthatják többek között az emlékezetet, a figyelmet, a megfigyelőképességet, a gondolkodási funkciókat és az érzékelés-észlelést. A készítmény folyamatosan szedhető, mivel értékes gyógynövényei csak és kizárólag a kibillent működést harmonizálják, nem okoznak hozzászokást, nincsenek mellékhatásaik. A DranPa fogyasztása hasznos lehet szédülés, fejfájás, fülcsengés, memóriazavar, demencia és zavartság esetén is. A készítmény fogyasztása különösen ajánlott extra nagy a szellemi túlterheltség idején (pl. vizsgaidőszak, dolgozat), koncentrálási, tanulási problémák, munkahelyi túlterheltség, időskori elbutulás, fülzúgás és szédülés, gyakori fejfájás hideg végtagok esetén, illetve az idősebb korosztálynak az agy frissítéséhez, jó memória megőrzéséhez

>>> Kattintson ide az összes 100% természetes Myrobalan termékünkhöz!

A Myrobalan DranPa rendkívül kedvező hatást képes kifejteni a kognitív funkciókra, főként a koncentráció, a memória és a tanulás a területén. Hasznos lehet, ha gyakran elfelejt dolgokat, amikor nehezen megy a koncentrálás és az összpontosítás, illetve mentális megmérettetések esetén. A DranPa tartalmaz ázsiai gázlót, ashwagandhát. citromfüvet, aranygyökeret, kurkumát, orvosi zsályát, sárga mirobalánt, tajgagyökeret, Brahmit, kínai kúszómagnóliát, rozmaringot, indiai bazsalikomot és páfrányfenyőt is. Ezek az értékes gyógynövények javítani tudják a koncentrációt, az összpontosítást, elősegíthetik a jobb teljesítmény elérését egy-egy mentális megmérettetés során. A tibeti gyógyászatban az idegeket fehér csatornának nevezik, amelyeken az idegi impulzusok áramlanak, és amik felelősek a kognitív funkciókért. A DranPa hozzájárul a fehér csatornák működéséhez, támogatja a kognitív folyamatokat, ezáltal kedvező hatást fejthet ki memóriazavarok és demencia (időskori elbutulás) esetén is. Emellett képes javítani a perifériás erek keringését, illetve a szervek, a szövetek és az agy mikrokeringését is. A vérkeringés fokozásának köszönhetően nem csak az agy mikrokeringését tudja javítani, hanem hozzájárulhat a végtagok (hideg kéz és láb), az izmok és a bőr jobb vérellátásához is.

Javítsa memóriáját és koncentrációs képességét, támogassa agyműködését a 100% természetes Myrobalan DranPa kapszula segítségével!