Méregtelenítéshez, immunerősítéshez, vitalizáláshoz válassza az Organiqa Bio Spirulina és Chlorella algákat!

Méregtelenítéshez, immunerősítéshez, vitalizáláshoz válassza az Organiqa Bio Spirulina és Chlorella algákat!

Méregtelenítéshez, immunerősítéshez, vitalizáláshoz válassza az Organiqa Bio Spirulina és Chlorella algákat!

 

Az Organiqa Bio Spirulina és Chlorella alga rendkívül hatékony méregtelenítő képességgel van felvértezve, ezáltal teljeskörűen képesek eltávolítani a toxikus anyagokat a szervezetből. A spirulina és a chlorella nagyszerű fehérjeforrások, de emellett roppant gazdag forrásai a vitaminoknak, ásványi anyagoknak, antioxidánsoknak, enzimeknek, illetve a klorofillnak, ami az egyik leghatékonyabb természetes méregtelenítő anyag. Ez a két mikroalga jelentősen képes megerősíteni az immunrendszert, méregtelenítik és lúgosítják a szervezetet, javíthatják a fizikai és a szellemi teljesítményt, enyhíthetik az allergiás tüneteket, védik a szív- és érrendszert, segítik a vérképzést, valamint csökkentik a fáradékonyságot. A spirulina és a chlorella fogyasztása különösen ajánlott méregtelenítéshez, a szervezet vitalizálásához, az immunrendszer erősítéséhez, nátha- és influenzaszezonban, emésztési problémák esetén, sportolóknak a teljesítmény javításához, dohányosoknak, illetve 50 éves kor felettieknek.

>>> Kattintson ide az összes Organiqa termékünkhöz!

A spirulina és a chlorella egyedülálló méregtelenítő hatással bírnak, aminek köszönhetően rendkívül hatékonyan képesek kiüríteni a mérgező, toxikus anyagokat a teljes szervezetből. A méregtelenítés mellett pedig természetes multivitaminként tudják feltölteni a szervezetet számtalan létfontosságú és különleges tápanyaggal. A spirulina több mint 4000 fajta vitális tápanyagot tartalmaz, és a WHO szerint tápértéke magasabb bármilyen ismert élelmiszernél vagy orvosi készítménynél. A spirulina el tudja távolítani a nehézfémeket és a radioaktív izotópokat is a szervezetből. Emellett különösen jótékony hatást fejthet ki a májra, mivel hatóanyagai gátolni tudják a zsírok felhalmozódását a májban, képesek csökkenteni a fennálló gyulladásokat, illetve védhetik a májat a nehézfémek okozta károsodásoktól. A chlorella képes eltávolítani még az olyan mérgező nehézfémeket is a szervezetből, mint az ólom, a kadmium, a higany vagy a PVC. A chlorella sejtfalkötődéssel megköti, utána pedig a természetes kiválasztás során kiüríti a szervezetből a toxikus, radioaktív anyagokat. Egyedülálló méregtelenítő hatása által képes megerősíteni a májat, így hozzájárulhat a májbetegségek megelőzéséhez.

Méregtelenítse és vitalizálja szervezetét, erősítse immunitását az Organiqa Bio Spirulina és Chlorella algák segítségével!