Mozgásszervi problémák esetén próbálja ki a Jutavit Porc-Csont-Izom Komplex tablettát!

Mozgásszervi problémák esetén próbálja ki a Jutavit Porc-Csont-Izom Komplex tablettát!

Mozgásszervi problémák esetén próbálja ki a Jutavit Porc-Csont-Izom Komplex tablettát!

 

A Jutavit Porc-Csont-Izom Komplex tablettában 9 aktív hatóanyag található, melyek segítséget nyújthatnak a porcok, az ízületek, a csontozat és az izmok normál állapotának és működésének fenntartásához. A készítmény tartalmaz C-, D- és K-vitamint, kalciumot, cinket, rezet, mangánt, illetve glükozamin- és kondroitin-szulfátot is. A Porc-Csont-Izom Komplex fogyasztása különösen ajánlott túlsúlyosoknak, időseknek, sportolóknak, nehéz fizikai munkát végzőknek, álló- vagy ülőmunkát végzőknek, valamint ízületi betegség vagy fokozott ízületi terhelés miatt fellépő porc-, illetve ízületi rendellenességek esetén. A készítményben lévő glükozamin-szulfát a porcszövet természetes alkotója, az ízületek kenőanyagának egyik legfőbb összetevője. A glükozamin hozzájárul a porcszövetek újraképződéséhez és a súrlódásnak kitett ízületek megfelelő működéséhez, gondoskodik a szalagok és kötőszövetek rugalmasságáról, illetve jelentősen képes csökkenteni az ízületi fájdalmakat és gyulladásokat. Azonban szervezetünk nem tudja önállóan előállítani, ezért kell okvetlenül odafigyelnünk a rendszeres pótlására. A glükozamin nem csak már kialakult problémák esetén segíthet, hanem a mozgásszervi problémák és fájdalmak megelőzésében is.

>>> Kattintson ide az összes JutaVit termékünkhöz!

A kondroitin a porc egyik fő komponense, és egyedülálló vízmegkötő képességgel rendelkezik, aminek köszönhetően biztosítani tudja a porc mechanikus-elasztikus tulajdonságait. A kondroitin-szulfát szerepet játszhat a porc egészséges szerkezetének megőrzésében, illetve az ízületek normál működésében. Hozzájárul a porc fő szerkezeti elemeinek felépítéséhez és megőrzéséhez, ezáltal nélkülözhetetlen az ízületi porcok épségének fenntartásához és regenerálódásához. A Porc-Csont-Izom Komplexben található kollagén egy természetes fehérje, ami biztosítja a szervek és a szövetek rugalmasságát, illetve építője az ízületeknek, a porcoknak, a bőrnek, a hajnak, a körmöknek, valamint minden létfontosságú szervnek is. Az öregedéssel párhuzamosan azonban egyre csökken a kollagén szintje a szervezetben, így kívülről kell pótolnunk azért, hogy képes legyen javítani a porcok és csontok állapotát, illetve csökkenthesse az ízületi gyulladásokat. A C-vitamin szerepet tölt be a kollagén képződésében, ezáltal támogathatja a csontok és a porcok megfelelő állapotának és működésének megőrzését. A D-vitamin kulcsfontosságú a kalcium és a foszfor megfelelő felszívódásához és hasznosulásához a szervezetben, ezáltal elősegítheti az egészséges csontozat és izomfunkció fenntartását. A K-vitamin, a mangán és a cink közreműködhetnek a normál csontozat megőrzésében, míg a réz hozzájárulhat a kötőszövetek megfelelő állapotának fenntartásához.

Lépjen fel az ízületi fájdalmak, a porckopás és más mozgásszervi problémák ellen a Jutavit Porc-Csont-Izom Komplex segítségével!