Multivitamin 50 év felettieknek! Ismerje meg a Vitaking Multi Senior Profi multivitamint!

Multivitamin 50 év felettieknek! Ismerje meg a Vitaking Multi Senior Profi multivitamint!

Multivitamin 50 év felettieknek! Ismerje meg a Vitaking Multi Senior Profi multivitamint!

 

A Vitaking Multi Senior Profi multivitamin speciálisan az 50 éves kor fellettieknek készült, így az alapvitaminokon, ásványi anyagokon és nyomelemeken kívül tartalmaz Omega-3 zsírsavakat, Q10-konezimet, szagtalan fokhagymaolajat, szelént, L-karnitint és Ginkgo biloba-kivonatot is. A Multi Senior Profi összetevői segítik az immunrendszer működését, csökkentik a fáradtságot, mozgósítják a testi és szellemi energiákat, lassítják az öregedési folyamatokat. Az Omega-3 zsírsavak hozzájárulhatnak a normális vérnyomás fenntartásához, a ginkgo biloba pedig az agyműködés szinten tartásához. A készítmény a Vitaking Multi Profi termékcsalád tagja, amely 2017-ben elnyerte a Magyar Termék Nagydíjat. A Vitaking Multi Senior Profi multivitamin egy csomagja, tehát javasolt napi adagja 8 egyedi fejlesztésű kapszulából és tablettából áll. A készítmény hozzájárulhat az egészség, az erőnlét és a fiatalos lendület megőrzéséhez 50 éves kor felett is, mivel tartalmazza valamennyi létfontosságú vitamint és ásványi anyagot, méghozzá a legtermészetesebb formában. A Multi Senior Profiban megtalálható minden olyan hatóanyag, ami a Vitaking Multi Basic Profi vitamincsomagban is, de tartalmaz még pluszban 5 létfontosságú tápanyagot is.

>>> Fedezze fel az összes Vitaking termékünket!

A Multi Senior Profi doboza 30 kényelmesen hordozható csomagot tartalmaz, amelyekben a létfontosságú vitaminokon és ásványi anyagokon kívül megtalálható még a ginkgo biloba, a Q10-koenzim, az Omega-3 zsírsavak, az L-karnitin és a szagtalan fokhagyma kivonat is. A termékben lévő hatóanyagok megakadályozhatják, hogy az idősödő szervezetben vitaminhiány alakuljon ki. A Multi Senior Profi ráadásul a különféle vitaminokat és ásványi anyagokat jelentős dózisban tartalmazza, vagyis nem csak a napi ajánlott mennyiségek töredéke található meg benne. Az is különlegessége, hogy a tápanyagokat természetes formájukban tartalmazza, tehát például az A-vitamin béta-karotin formában, az E-vitamin pedig kevert tokoferol formában van jelen benne, vagyis nem csak az alfa-tokoferolt, hanem a béta-, gamma- és delta-tokoferolokat is tartalmazza. A folsav szintén a jobb biohasznosulású, szerves folát formájában található meg benne. A készítményben található Omega-3 zsírsavak kulcsfontosságú szerepet játszhatnak a szív- és érrendszer, valamint a szemek egészségében, valamint hozzájárulhatnak a normál vérnyomás fenntartásához. A Q10-koenzim erős antioxidáns hatással rendelkezik, így jelentős védelmet nyújthat a sejteknek az oxidatív stressz okozta károsodások ellen, amivel képes gátolni az öregedési folyamatokat is. A ginkgo biloba kiemelkedő módon képes fokozni az agyi vérkeringést, aminek köszönhetően támogathatja a mentális funkciók javítását, valamint a memóriaproblémák megelőzését. Az L-karnitin egy aminosav-származék, ami igazoltan szívvédő hatású, illetve fokozhatja a zsírégetést is.

Támogassa egészségét, őrizze meg fiatalos erőnlétét 50 év felett is a Vitaking Multi Senior Profi multivitamin segítségével!