Multivitamin 55 összetevővel! Ismerje meg a világszabadalommal védett Natur Tanya MULTI 55 – Fermentált multivitamint!

Multivitamin 55 összetevővel! Ismerje meg a világszabadalommal védett Natur Tanya MULTI 55 – Fermentált multivitamint!

Multivitamin 55 összetevővel! Ismerje meg a világszabadalommal védett Natur Tanya MULTI 55 – Fermentált multivitamint!

 

A Natur Tanya MULTI 55 – Fermentált multivitamin 55 fajta hatóanyagot tartalmaz, köztük 19-féle vitamint, ásványi anyagot, illetve 36 fermentált zöldséget, gyümölcsöt és gyógynövényt. A formula szabadalommal védett, 4 lépcsős fermentációs technológiával készül. A készítmény hatóanyagai között megtalálható az algából származó, növényi D3-vitamin, a világszabadalommal védett bioaktív folát, a kelátolt vas és a K2-vitamin, valamint az antioxidánsok. Fogyasztása különösen javasolt azok számára, akik segítenék immunrendszerük működését, sportolóknak, idősebbeknek, illetve betegség utáni lábadozáskor, levertség vagy fáradtság esetén. A Multi 55-ből napi 1 tablettát szükséges bevenni köszönhetően koncentrált hatóanyag-tartalmának. Ráadásul a filmtabletták nagyon könnyen lenyelhetőek, mivel színtelen bevonattal látták el őket. A termék nem tartalmaz tartósítószert, mesterséges színezéket és aromát sem. A Multi 55 fogyasztása különösen ajánlott azoknak, akik olyan komplex multivitamint keresnek, ami a vitaminok és az ásványi anyagok mellett tartalmaz fermentált zöldségeket, gyümölcsöket és gyógynövényeket is, illetve azoknak, akik olyan komplex multivitamin-multiminerália készítményt keresnek, ami vegán, laktóz- és gluténmentes, amit független, akkreditált labor is megerősít, illetve ami hosszú távon is biztonságosan fogyasztható.

>>> Kattintson ide az összes Natur Tanya termékünkhöz!

A Multi 55 multivitaminban található összetevők támogatják egymás felszívódását és hasznosulását, ezért a készítmény szedése tökéletes kiegészítése lehet az egészséges életmódnak, ráadásul a túladagolás veszélye nélkül. A termékben összesen 36 fajta természetes, fermentált és liofilizált zöldség, gyümölcs és gyógynövény található. Ezek előállítása egy 4 lépcsős, merítéses fermentációs folyamat során történik (különböző mikroorganizmusok által). Eközben a zöldségek és gyümölcsök beltartalmi értékei kedvező irányban változnak. A fermentáció nagyszerű módja a cellulóz lebontásának, ami jelentősen képes javítani az ásványi anyagok biológiai hozzáférhetőségét, az aminosav- és vitaminösszetételt, valamint a tápanyagok tartalmát és biológiai hozzáférhetőségét. A fermentáció által a gyümölcsökben és zöldségekben található hatóanyagok felerősödnek, ezáltal még hatékonyabban támogathatják a bélbaktériumok egyensúlyát. Ez az egész szervezetre kedvező hatást fejthet ki, hiszen az immunrendszer mintegy 70%-a is a bélrendszerben helyezkedik el. A Multi 55 multivitamin a világszabadalommal védett, biológiailag aktív és a legújabb, 4. generációs Quatrefolic® folátot tartalmazza, melyet a szervezet azonnal, további biológiai átalakítás nélkül képes felhasználni. Az Abion™ Ferrochel™ vas-biszglicinát pedig egy nagyon jól tolerálható vasforma, ami nem vált ki gyomorpanaszokat.

Próbálja ki a vegán, több világszabadalommal rendelkező hatóanyagot, gyümölcsöket, zöldségeket és gyógynövényeket is tartalmazó Natur Tanya® MULTI 55 – Fermentált multivitamint!