Multivitamin 71%-kal olcsóbban! Pótolja a nélkülözhetetlen tápanyagokat az Olimp Labs Vita-min Plus kapszulával!

Multivitamin 71%-kal olcsóbban! Pótolja a nélkülözhetetlen tápanyagokat az Olimp Labs Vita-min Plus kapszulával!

Multivitamin 71%-kal olcsóbban! Pótolja a nélkülözhetetlen tápanyagokat az Olimp Labs Vita-min Plus kapszulával!

 

Az Olimp Labs VITA-MIN PLUS egy világszabadalommal védett, kelátos ásványokkal dúsított multivitamin. A készítmény az ásványi anyagokat kelát-formában tartalmazza, egyedülálló kombinációként organikus savakkal, aminosavakkal és antioxidánsokkal. Az újgenerációs komplex multivitamin 24-féle aktív összetevője és szerves, esszenciális tápanyagai garantálják a lehető legjobb biohasznosulást. A VITA-MIN PLUS napi egyetlen kapszulájának segítségével kényelmesen biztosítható a napi mikrotápanyag-szükséglet a hipoallergén, kiváló, sejtszintű felszívódású aminosav kelátokkal. A készítmény fogyasztása különösen javasolt azoknak, akik meg szeretnék erősíteni immunitásukat, valamint azoknak, akik gyakran érzik magukat kimerültnek, fáradtnak, és energikusabbak szeretnének lenni. A Vita-min Plus kapszula kiemelkedő előnyei közé tartozik, hogy gyors, sejtszintű felszívódású az ALBION® kelátkötéseknek köszönhetően, kémiailag stabil, a bélben szívódik fel, ellenáll a gyomor savas pH-jának, illetve kíméletes az emésztőrendszerben, nem okoz irritációt.

>>> Fedezze fel az összes Olimp Labs termékünket!

A Vita-min Plus fogyasztása kifejezetten ajánlott rendszertelen, nem kiegyensúlyozott étkezési szokások esetén, fokozott fizikai és/vagy szellemi igénybevétel esetén, lábadozási időszakban, betegségek fennállásakor, depresszió vagy apátia tapasztalásakor, hanyatló fizikai, szellemi teljesítőképesség esetén, illetve káros élvezeti cikkek (pl. kávé, cigaretta, alkohol) fogyasztása esetén. A készítményben lévő kelátos kötésű ásványi anyagokat a szervezet könnyedén, nagy százalékban és sejtszinten tudja feldolgozni. A szerves forma garantálja a magas biológiai hasznosulást és a szinte tökéletes felszívódást. A Vita-min Plus kapszulában felhasznált ALBION világszabadalom biztosítja a tökéletes biohasznosulást, mintegy megduplázza a szervezetben zajló kelációs folyamatokat, ami körülbelül 10-szer hatékonyabb biohasznosulást eredményez a szervetlen anyagokkal szemben. Ez az egyedülálló szabadalom képes a szervetlen ásványi anyagokból a szervezet által természetesen hasznosuló szerves ásványokat létrehozni, majd az így kialakult ásvány kisméretű molekuláris tömege által könnyen át tud hatolni a bélfalon, így sejtszinten szívódik fel.

Próbálja ki a világszabadalommal védett, kitűnő hasznosulással bíró Olimp Labs Vita-min Plus kapszulát! Rendelje meg most -71% Kedvezménnyel, mindössze 999 Ft-ért!