Multivitamin gyerekeknek -65% Kedvezménnyel! Bioheal Multivitamin gyerekeknek Cukormentes egzotikus gyümölcs ízű rágótabletta!

Multivitamin gyerekeknek -65% Kedvezménnyel! Bioheal Multivitamin gyerekeknek Cukormentes egzotikus gyümölcs ízű rágótabletta!

Multivitamin gyerekeknek -65% Kedvezménnyel! Bioheal Multivitamin gyerekeknek Cukormentes egzotikus gyümölcs ízű rágótabletta!

 

A Bioheal Multivitamin gyerekeknek Cukormentes egzotikus gyümölcs ízű rágótablettában 14 fajta esszenciális vitamin és ásványi anyag található, amelyek jelentősen hozzájárulhatnak a szervezet megfelelő, egészséges működéséhez. A készítmény már 4 éves kortól adható a kicsiknek, ráadásul nagyon finom ízének köszönhetően örömmel fogyasztják nap mint nap. A Bioheal Multivitamin gyerekeknek hatóanyagai szerepet játszhatnak többek között a gyermekek megfelelő növekedésében, kognitív fejlődésében, az immunrendszer erősítésében, csontok és a fogak egészségének fenntartásában, a fáradtság és a kifáradás csökkentésében, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelmében, az idegrendszer normál működésében és a pszichológiai funkció fenntartásában, a szív megfelelő működésében, a nyálkahártyák normál állapotának fenntartásában, illetve a bőr, a haj, a köröm, a porcok és a csontozat normál állapotának megőrzésében. A készítmény ráadásul teljesen cukormentes, ezért egyáltalán nem károsítja a fogakat.

>>> Kattintson ide az összes Bioheal termékünkhöz!

A készítmény komplexen képes támogatni az immunrendszer erősítését a benne található értékes hatóanyagok által. Az A-, C-, D- és E-vitamin, illetve a cink jelentősen hozzájárulhat az immunrendszer megfelelő működéséhez, ezáltal fokozhatják a szervezet védekezőképességét. A C-vitamin kulcsfontosságú szerepet játszhat az immunrendszer normál működésében, jelentősen fokozhatja az ellenálló képességet és a fehérvérsejtek mennyiségét, valamint igazoltan vírus- és baktériumellenes hatással is rendelkezik. Ilyen módon a C-vitamin jelentősen hozzájárulhat a náthás, fertőző betegségek hatékonyabb megelőzéséhez, valamint kezeléséhez. A készítményben lévő D-vitamin szintén nélkülözhetetlen az immunrendszer megfelelő működéséhez, ugyanis aktiválni tudja a szerzett és a veleszületett immunitásban a sejtek funkcióját, ami által képes csökkenteni az oxidatív stressz negatív hatásait. Emellett pedig kiemelkedő gyulladáscsökkentő hatással is fel van vértezve. A D-vitamin lenyűgöző módon képes növelni a szervezet ellenálló képességét, aminek köszönhetően sokkal hatékonyabban előzhetőek meg vagy győzhetőek le a különféle fertőző betegségek.

Támogassa gyermeke szervezetét a Bioheal Multivitamin gyerekeknek Cukormentes egzotikus gyümölcs ízű rágótabletta segítségével! Most 65%-kal olcsóbban rendelheti meg!