Multivitamin készítmények nőknek, felnőtteknek és 50 év felettieknek a JutaVittől!

Multivitamin készítmények nőknek, felnőtteknek és 50 év felettieknek a JutaVittől!

Multivitamin készítmények nőknek, felnőtteknek és 50 év felettieknek a JutaVittől!

 

A JutaVit Multivitamin Immuner Women Special filmtabletta speciálisan nők számára lett kifejlesztve, a vitaminok mellett tartalmaz számos ásványi anyagot és nyomelemet, valamint Q10-et és növényi kivonatokat is. A készítmény rendszeres fogyasztásával a szervezet megkaphatja valamennyi alapvető vitamint és ásványi anyagot, aminek köszönhetően a szervezet működése kiegyensúlyozottabbá válhat, az immunrendszer erősödhet, ezáltal növekedhet a szervezet betegségekkel szembeni ellenálló képessége. A B6-, a B12-, a C- és D3-vitamin, illetve a cink, a vas, a szelén és a réz jelentősen támogathatja az immunrendszer normál működését. A B2-, E- és C-vitamin, a cink és a mangán hozzájárulhat a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. A Q10 koenzim rendkívül erős antioxidáns hatással bír, szerepet tölt be a sejtek energiatermelési folyamataiban, illetve a fokozott igénybevételnek kitett izmok (vázizom, szívizom) energiaellátásában. A JutaVit Multivitamin felnőtteknek a vitaminok mellett tartalmaz számtalan ásványi anyagot és nyomelemet, valamint csipkebogyó kivonatot, Q10-koenzimet, kolint és inozitolt is.

>>> Nézze meg az összes JutaVit termékünket!

A készítmény tablettái nyújtott kioldódásúak, tehát folyamatosan adagolják a hatóanyagokat, ezáltal azok jobban képesek hasznosulni. A termék szerepet játszhat az immunrendszer normál működésében, a fertőzésekkel, betegségekkel szembeni ellenálló képesség növelésében, az idegrendszer kiegyensúlyozott működésében, a jó közérzet megőrzésében, a stressz csökkentésében, valamint a csontok és az ízületek egészségének fenntartásában. A Jutavit Multivitamin 50+ tabletta egy nagy kiszerelésű, komplex összetételű multivitamin az 50 év feletti korosztály számára. A vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek mellett található benne lutein, likopin és ginkgo biloba is. A készítmény nyújtott kioldódású filmtablettái a jobb hasznosulás érdekében folyamatosan adagolják az hatóanyagokat a szervezet számára. A termékben lévő ginkgo biloba elképesztő módon tudja serkenteni a vérkeringést a teljes szervezetben, ezáltal kivételesen hatékonyan képes javítani a koncentrálási képességet, a memóriát, illetve különösen kedvező hatást képes kifejteni hallásgyengülés, szédülés, visszerek, a végtagokban jelentkező zsibbadások, valamint potenciazavarok esetén. A lutein fontos szerepet tölthet be az időskori látásromlás megelőzésében, míg a likopin jelentősen hozzájárulhat a szív- és érrendszer egészségének védelméhez.

Lássa el szervezetét létfontosságú tápanyagokkal, erősítse immunitását a JutaVit multivitamin készítmények segítségével!