Multivitamin nőknek Q10-koenzimmel és gyógynövényekkel! Ismerje meg a JutaVit Multivitamin Immuner filmtablettát!

Multivitamin nőknek Q10-koenzimmel és gyógynövényekkel! Ismerje meg a JutaVit Multivitamin Immuner filmtablettát!

Multivitamin nőknek Q10-koenzimmel és gyógynövényekkel! Ismerje meg a JutaVit Multivitamin Immuner filmtablettát!

 

A JutaVit Multivitamin Immuner Women Special filmtablettát speciálisan nőknek fejlesztették ki, tartalmaz vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket, illetve Q10-koenzimet és növényi kivonatokat is. A multivitaminok rendszeres fogyasztásának hatására a szervezet kiegyensúlyozottabban működhet, illetve fokozódhat az ellenálló képessége a betegségekkel szemben. A Multivitamin Immuner Women Special filmtablettábvan lévő B6-, B12-, C- és D3-vitamin, szelén, cink, vas és réz jelentősen hozzájárulhat az immunrendszer normál működéséhez. A B2-, E- és C-vitamin, a mangán és a cink képes növelni a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelmét. A C-vitamin nélkülözhetetlen az immunrendszer normál működéséhez, hatékonyan tudja fokozni a védekezőképességet és a fehérvérsejtek mennyiségét, illetve igazoltan baktérium- és vírusellenes hatással is fel van vértezve. Tehát a C-vitamin fontos szerepet tölthet be a megfázásos, fertőző betegségek hatékonyabb megelőzésében, valamint kezelésében. A D-vitamin ugyancsak kulcsfontosságú az immunrendszer egészséges működéséhez, mivel képes aktiválni a szerzett és a veleszületett immunitásban a sejtek funkcióját, így csökkenteni tudja az oxidatív stressz negatív hatásait. Továbbá rendkívül hatékony gyulladáscsökkentő hatással is rendelkezik.

>>> Nézze meg az összes JutaVit termékünket!

A JutaVit Multivitamin Immuner Women Special filmtablettában lévő B-vitaminok részt vesznek az idegrendszer és az emésztőrendszer normál működésében, az energiatermelésben, valamint a szemek, a máj a bőr és a haj egészségében is. A B12-vitamin elősegítheti a vörösvérsejtek előállítását, a nukleinsavak felépítését, a normál idegképződést, illetve az aminosavak fehérjékbe való beépülését és hasznosítását. A B12 hiánya miatt kialakulhat például kóros vérszegénység, szédülés, kimerültség, általános testi leromlás, alvászavar, memóriavesztés, elbutulás vagy idegrendszeri károsodás is. A Q10-koenzim egy vitaminhoz hasonló, zsíroldékony enzim, ami rendkívül erős antioxidáns hatással van felvértezve. Kulcsfontosságú szerepet játszik a sejtek energiatermelési folyamataiban, valamint a fokozott igénybevételnek kitett izmok (vázizom, szívizom) energiaellátásában. Napjainkban már számtalan kutatási eredmény is igazolja a Q10-koenzim kedvező élettani hatásait. A Q10 körülbelül 30 éves korig megfelelő mennyiségben termelődik a szervezetben, ám ezután jelentősen csökkenni kezd a szintje, ami igen negatívan befolyásolhatja a teljes szervezet egészségét. A Q10 hiánya elsősorban a szív- és érrendszer egészségét károsíthatja, és jelentősen megnövelheti a szív- és érrendszeri betegségek, a magas vérnyomás kialakulásának kockázatát is.

Lássa el szervezetét rengeteg létfontosságú tápanyaggal a JutaVit Multivitamin Immuner Women Special filmtabletta segítségével!