Multivitamin óvodás és kisiskolás gyerekeknek! Ismerje meg a természetes összetételű Natur Tanya Junior Multivitamin port!

Multivitamin óvodás és kisiskolás gyerekeknek! Ismerje meg a természetes összetételű Natur Tanya Junior Multivitamin port!

Multivitamin óvodás és kisiskolás gyerekeknek! Ismerje meg a természetes összetételű Natur Tanya Junior Multivitamin port!

 

A Natur Tanya Junior Multivitamin por egy igazán innovatív gyerekvitamin, ami cukor, színezék és tartósítószer nélkül készül. Ez az egyedülálló multivitamin független akkreditált labor által is bevizsgált, finom, eper ízű, aminek köszönhetően minden óvodás- és kisiskoláskorú gyermek szívesen fogyasztja. A vízben oldódó formula 20 szerves tápanyagot tartalmaz, köztük 2 világszabadalommal védett vitamint, valamint céklalé port és fekete bodza kivonatot, így a termék kiemelten járulhat hozzá a gyerekek napi vitamin és ásványi anyag szükségletéhez. Támogathatja a gyerekek immunrendszerének erősítését, a csontok normál növekedését, illetve a gondolkodást, a koncentrációt, a tanulást, a kognitív képességek fejlődését. A készítmény a junior korosztály igényeihez kialakított adagolással rendelkezik: 3-6 éves korig, illetve a 6-12 éves korosztály számára. A Junior Multivitamin kifejezetten ajánlott azok számára, akik komplex multivitamint és multimerália készítményt keresnek, akik olyan gyermekeknek szánt készítményt szeretnének, ami laborvizsgálattal igazoltan cukormentes, valamint azoknak, akik hosszú távon is biztonságosan szedhető gyerekvitamint keresnek.

>>> Fedezze fel az összes Natur Tanya termékünket!

A Junior Multivitamin teljesen fogbarát, mivel természetes eredetű steviával készül. Nem tapad meg a fogakon, mint a rágótabletta és a gumivitamin formák, ráadásul fogyasztásával támogatható a gyermekek mindennapi folyadékbevitele is. A készítmény könnyen és gyorsan elkészíthető, mivel csak vízhez kell keverni a csomagolásban lévő adagolókanál segítségével. Azonnal és tökéletesen oldódik, íze pedig roppant finom, természetes eper ízű, ezért nem kell minden nap a gyermekbe tukmálni, hiszen örömmel fogyasztják a legkisebbek is. Glutén és laktózmentes igazolással rendelkezik, valamint nincsen benne cukor, tartósítószer, mesterséges édesítőszer és színezék sem. A készítményben megtalálhatóak azok a vitaminok, ásványi anyagok gyógynövény hatóanyagok, amelyekre szüksége van a gyerekek szervezetének a kiegyensúlyozott működéshez. A Junior Multivitaminban lévő fekete bodza kivonata kitűnő forrása a bélflórát tápláló prebiotikus pektinnek és bioaktív vegyületeknek, főként a polifenoloknak és az antocianinoknak. Jelentősen hozzájárulhat az immunrendszer egészségéhez, az ellenálló képesség fokozásához, különösen a vírusos, influenzás időszakokban. A céklalé por szerepet játszat a bélflóra és az immunrendszer egészségében is a benne lévő fehérjékkel, élelmi rostokkal, fenolos vegyületekkel és antioxidánsokkal. Ezek az összetevők hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a gyermekek ne tudjanak olyan könnyen megbetegedni, illetve hogy megfelelő mértékű legyen a növekedési és fejlődési folyamat.

Támogassa gyermeke immunrendszerét, szervezetének kiegyensúlyozott működését és optimális fejlődését a Natur Tanya Junior Multivitaminnal!